Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Te is most keltél?
Nálam egész éjjel ment halkan a zene, úgy aludtam. De elég rossz ötlet volt, olyan álmos vagyok.
Üdvözlet mindenkinek 2011-ben.Sok sikert és anyagi elismerést kívánok....
Kint sajnos a petárda együttes játszott nálunk ugyhogy alvásról nem igazán beszélhetek....Tetejébe még a cimbora 40 kilós ölebe is bejött rámolni...
Na ne gonoszkodj
Viszont mostmár jöhet a nyár, hogy elteltek az ünnepek (vagyis még ma az van, de holnap már nem).
Én is abban reménykedek, hogy a tavalyi negatív széria elmult.
Igen. Aztán nekiláttam ebédelni, azt most fejeztem be.
Petárda koncert itt is volt sajnos. Nekem három kutyám is van, két kisebb, meg egy nagyobb, bent reszkettek a kandalló előtt. Így az év első órája kutya pátyolgatással telt. Nem értem sajnos azoknak a lelkivilágát, akik örömüket lelik az éjféli lövöldözésben. :no:
Ennyi off remélem, még belefér, mert egy viccet akarok írni ide.
Nem érted a lelki világukat ! Az egyik férfi a bolondok házában volt gyógykezelésen. Nagyon szerette a túrós laskát. Több hetes kezelés után a szakorvos behívta beszélgetésre. Meggyőződött róla, hogy a pali teljesen normális. Tisztázták, hogy az nem betegség, hogy ha valaki szereti a túrós laskát. Az orvos megírta a zárójelentést és a pácienst szabadon bocsájtotta. Ahogy távozott az immár gyógyult férfi, az ajtóból visszaszólt, és megkérdezte: a doktor úr szereti a túrós laskát? Az orvos se köpni, se nyelni nem tudott a meglepetéstől, nehezen, de elhebegte, iiiiigggen. Jöjjön velem a doktor úr, van a pincémben öt bőrönddel. Valamikor azt tartották helyesnek, ha a férfi feje fölött füst volt, de nem akármilyen füst. Pipafüst vagy lőpor füst. Hála a modern tudománynak és technikának, tudjuk hogy mind a kettő káros. Az első az egészségre, a második a hosszú életre, de sokunknak ez a hozzáállás a génjeinkbe is bekódolódott. Már néhány év eltelt, hogy nem vásároltam és robbantottam egyetlen petárdát sem, mert a törvény tiltja. Ennyire egyszerű, de még mindig az orromban van a lőpor csodás illata. Normálisnak tartom magam. Na jó ki nem, de van feleségem, egy csodás lányom, és ami mifelénk elég ritka, munkahelyem. Bár a gyanta illata is finom, ezért beérem vele. Boldog Új Esztendőt mindenkinek !
Nézd én sem ítélem el, ha valaki éjféltájban kilő egy két rakétát. De enyhe túlzásnak tarom, hogy ebben a kis faluban több mint egy órán keresztül lövöldözzön valaki. (Ez olyan mint a viccedben az öt bőrönd tórós laska) Itt szinte minden háznál van kutya, macska. Azok amelyek nincsenek bezárva elfutnak világgá, sok meg sem kerül többé. Akkor inkább pipa füst az csak annak árt, aki szívja. :yes:
Jó reggelt mindenkinek.. (vagy mi van most) Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
Reggel? Hát Te teljesen el vagy tévedve! Hajnalban érdekes volt a hangod amikor felhívtalak.
Most keltem, tehát reggel van
Idézet: Na most büszke vagy rám? Te meg nem tudom milyen "..........."-ról hadováltál mert leírtam a Metaxát „Hajnalban érdekes volt a hangod amikor felhívtalak.”
Jó, nézd el ma reggel olvastam el a teljes szöveget
Oké rendben.. Csak nagyon elgondolkodtam hogy "miva? mikor hívtál
Hová tűnt innen a kérdésem? Illetve tudom, máshogy fogalmazom. Hogy került a motorkerékpár jellegű kérdésem a Lemezlejátszó tű topicba?
A múltkor egy olyan beteg elme a munkahelyem ajtajába dobott egy petárdát, de olyan közel, hogy beérzett a lőpor szag. Mi lett volna, ha akkor lép ki valaki. Az ilyenek legtöbbje még élvezi is, hogy megijednek az emberek és az állatok.
Legyen ez életük legnagyobb öröme.
Én már jó ideje nem vettem kezembe petárdát, de mikor használtam ésszel. Lehet ökörködni vele, de azért mérlegelni kell a dolgokat, nem pedig felelőtlenül hajigálni.. Az ilyen meg is érdemli hogy felrobbanjon a kezébe vagy hasonló...
Akkor én kijelenthetem, hogy még sose fogtam aktivált petárdát.
Nekem is csak katona koromban volt a kezemben, kézigránát formájában.
Valamivel igen. No meg ártalmasabb is az egészségre.
Azt mondják olyan lesz az egész év amilyen az első nap. A reggelim
|
Bejelentkezés
Hirdetés |