Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Végfokozat TDA2030-40-50-el

Témaindító: sasorr, idő: Jan 16, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   143 / 274
(#) kadarist válasza David 3g hozzászólására (») Jan 1, 2011 /

Nincs különbség.
Legfeljebb 36V-ot köthetsz rá. Szimmetrikus tápegységgel pedig +-18V-ot.
(#) David 3g válasza kadarist hozzászólására (») Jan 1, 2011 /

értem. Köszönöm szépen a segítséget Megkérdezhetem hogy neked milyened van otthon ha van IC- erősítőd ?
(#) piros1 válasza kadarist hozzászólására (») Jan 1, 2011 /

Fel kell még nőnöm ehhez a dologhoz. Ui. sehol nem találok olyat, hogy get manual.
(#) piros1 válasza Hx-2 hozzászólására (») Jan 1, 2011 /

Igen, Kleopatra.

Nincs IC-s erősítőm, de csináltam már néhányat, és javítottam is. Ha jól vannak összedrótozva, akkor nagyon üzembiztosak és nehéz őket tönkretenni.

értem és az mennyire ront a dolgon ha nem nyákon van az egész ? Hanem csak úgy összeforrasztva ?
(#) kadarist válasza piros1 hozzászólására (») Jan 1, 2011 /

Napi két letöltésnél többet nem enged a tanya, ha nem vagy regisztrálva. Az oldal bal felső részén van a Get Manual, persze csak akkor, ha a kettőt nem lépted túl.

Sokat ront, mert a rossz elrendezés gerjedékennyé és zavarérzékennyé teszi az áramkört.

Most végre megtaláltam, a lap alján alul, középen. Rákattintva azt írja:Kliens hiba.
Végül is nekem megvan, de gondoltam, hátha van még más érdekes is. Azért kösz a tippet.

értem. akkor csak mellékzörej lehet meg ilyesmi ugye? ,de attól még kell szólnia
(#) piros1 válasza David 3g hozzászólására (») Jan 1, 2011 /

Bocs, hogy beleszólok, de trafóról már beszéltél hogy kell hozzá, de egyenirányító hídról és pufferkondiról még nem esett szó. Azok vannak a táphoz?
(#) Piszkos válasza David 3g hozzászólására (») Jan 1, 2011 /

Szerintem nem feltétlen baj, viszont ha nyákon van, akkor sokkal stabilabb az egész. Légszerelésnél egy pár dologra érdemes figyelni: A ki és a bemenet minnél távolabbra kerüljön, a szereleskor pedig minden legyen szépen derékszögben meghajtva, összekötve, hogy átlátható legyen és ne érjen össze semmi. Ha kész érdemes egy falapra ragasztópisztollyal pár helyen fixálni, akkor nem esik szét.
Pl itt egy JLH erősítő összedrótozva. De azért érdemesebb venni egy forrszemes nyákot.

DSC00750.JPG

Ha be vagy jelentkezve, akkor így néz ki a letöltési gomb. Ha nem, akkor ott a Get Manual található.
(#) David 3g válasza piros1 hozzászólására (») Jan 1, 2011 /

igen
4700 mikros puffert használok 35V és Greatz hídat
(#) David 3g válasza Piszkos hozzászólására (») Jan 1, 2011 /

milyen nyák? Én még a nyákokkal nem voltam nagyon viszonyba

Ezt már rég tisztáztuk.

Hát igen Másnap rohantam is és megvettem a pufferkondiból 2 is vettem.

Nekem ott egy éppen időszerű Google hirdetés pompázik, valami rovarcsapda. Mindegy, ennyit erről.
(#) Piszkos válasza David 3g hozzászólására (») Jan 1, 2011 /

Vannak nyákok, konkrét áramkörökhöz, de van olyan is, amin csak pöttyök vannak, és te rendezed el, mi hol legyen Ha már hestore-t említetted: Bővebben: Link
(#) piros1 válasza piros1 hozzászólására (») Jan 1, 2011 /

Ilyen.

névtelen.JPG

(#) David 3g válasza Piszkos hozzászólására (») Jan 1, 2011 /

értem. Jó drága Amúgy csak ott nézem ki körülbelülire az árát mert máshol veszem Nem vagyok Pesti az a baj :S
(#) piros1 válasza piros1 hozzászólására (») Jan 1, 2011 /

És itt került elő a Get manual. Most meg enged(né) tölteni...

névtelen.JPG

Ezt írja az oldal középen: 2 downloads per day possible for guests.
Túllépted a napi letöltési limitet.

Ha nem lépted volna túl a napi kettőt, akkor engedné a bal felsőben a letöltést. De fejezzük be az OFF-ot!

Most már a hasamat fogom, úgy nevetek. Ui. még soha nem láttam ezt az oldalt, nem hogy letöltöttem volna bármit is... Ilyenkor mondom, hogy biztosan nő szerkeszti (szőke).

Akkor hibás az oldal. Holnap talán újra működik.

Akkor fogd a hasadat ha ennyi konzultálás után se tudom megcsinálni az IC-t.
(#) piros1 válasza David 3g hozzászólására (») Jan 1, 2011 /

Akkor a végére egy ON. Én építettem pár végfokot TDA20XX IC-kkel, magában, valamint tranzisztoros végfokra dolgoztatva, és hídba kötve is. Teljesen üzembiztosnak találtam, rövidzárat a hangsugárzó kimeneten bírta, hűtőborda nélkül néhány másodperc múlva leáll, lehűlve elindul, 9V-os elemről már megszólal. Csak jól kell bekötni. Jó éjt mindenkinek.
(#) David 3g válasza piros1 hozzászólására (») Jan 1, 2011 /

Jó éjt. Hű 9V elem ?
(#) David 3g hozzászólása Jan 2, 2011 /

Sziasztok újra én lennék Az lenne a kérdésem hogy ha lesz egy végfokom akkor csinálhatok az elé egy előerősítőt ? az mit érne ? na meg ha szabályozni akarom a hangerőt ami a végfokból kijön akkor a végfok elé kell raknom egy potmétert ugye?
Következő: »»   143 / 274
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem