Fórum témák
» Több friss téma |
Nincs különbség.
Legfeljebb 36V-ot köthetsz rá. Szimmetrikus tápegységgel pedig +-18V-ot.
értem. Köszönöm szépen a segítséget Megkérdezhetem hogy neked milyened van otthon ha van IC- erősítőd ?
Fel kell még nőnöm ehhez a dologhoz. Ui. sehol nem találok olyat, hogy get manual.
Nincs IC-s erősítőm, de csináltam már néhányat, és javítottam is. Ha jól vannak összedrótozva, akkor nagyon üzembiztosak és nehéz őket tönkretenni.
értem és az mennyire ront a dolgon ha nem nyákon van az egész ? Hanem csak úgy összeforrasztva ?
Napi két letöltésnél többet nem enged a tanya, ha nem vagy regisztrálva. Az oldal bal felső részén van a Get Manual, persze csak akkor, ha a kettőt nem lépted túl.
Sokat ront, mert a rossz elrendezés gerjedékennyé és zavarérzékennyé teszi az áramkört.
Most végre megtaláltam, a lap alján alul, középen. Rákattintva azt írja:Kliens hiba.
Végül is nekem megvan, de gondoltam, hátha van még más érdekes is. Azért kösz a tippet.
értem. akkor csak mellékzörej lehet meg ilyesmi ugye? ,de attól még kell szólnia
Bocs, hogy beleszólok, de trafóról már beszéltél hogy kell hozzá, de egyenirányító hídról és pufferkondiról még nem esett szó. Azok vannak a táphoz?
Szerintem nem feltétlen baj, viszont ha nyákon van, akkor sokkal stabilabb az egész. Légszerelésnél egy pár dologra érdemes figyelni: A ki és a bemenet minnél távolabbra kerüljön, a szereleskor pedig minden legyen szépen derékszögben meghajtva, összekötve, hogy átlátható legyen és ne érjen össze semmi. Ha kész érdemes egy falapra ragasztópisztollyal pár helyen fixálni, akkor nem esik szét.
Pl itt egy JLH erősítő összedrótozva. De azért érdemesebb venni egy forrszemes nyákot.
Ha be vagy jelentkezve, akkor így néz ki a letöltési gomb. Ha nem, akkor ott a Get Manual található.
igen
4700 mikros puffert használok 35V és Greatz hídat
milyen nyák? Én még a nyákokkal nem voltam nagyon viszonyba
Hát igen Másnap rohantam is és megvettem a pufferkondiból 2 is vettem.
Nekem ott egy éppen időszerű Google hirdetés pompázik, valami rovarcsapda. Mindegy, ennyit erről.
Vannak nyákok, konkrét áramkörökhöz, de van olyan is, amin csak pöttyök vannak, és te rendezed el, mi hol legyen Ha már hestore-t említetted: Bővebben: Link
értem. Jó drága Amúgy csak ott nézem ki körülbelülire az árát mert máshol veszem Nem vagyok Pesti az a baj :S
És itt került elő a Get manual. Most meg enged(né) tölteni...
Ezt írja az oldal középen: 2 downloads per day possible for guests.
Túllépted a napi letöltési limitet.
Ha nem lépted volna túl a napi kettőt, akkor engedné a bal felsőben a letöltést. De fejezzük be az OFF-ot!
Most már a hasamat fogom, úgy nevetek. Ui. még soha nem láttam ezt az oldalt, nem hogy letöltöttem volna bármit is... Ilyenkor mondom, hogy biztosan nő szerkeszti (szőke).
Akkor hibás az oldal. Holnap talán újra működik.
Akkor fogd a hasadat ha ennyi konzultálás után se tudom megcsinálni az IC-t.
Akkor a végére egy ON. Én építettem pár végfokot TDA20XX IC-kkel, magában, valamint tranzisztoros végfokra dolgoztatva, és hídba kötve is. Teljesen üzembiztosnak találtam, rövidzárat a hangsugárzó kimeneten bírta, hűtőborda nélkül néhány másodperc múlva leáll, lehűlve elindul, 9V-os elemről már megszólal. Csak jól kell bekötni. Jó éjt mindenkinek.
Sziasztok újra én lennék Az lenne a kérdésem hogy ha lesz egy végfokom akkor csinálhatok az elé egy előerősítőt ? az mit érne ? na meg ha szabályozni akarom a hangerőt ami a végfokból kijön akkor a végfok elé kell raknom egy potmétert ugye?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |