Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Elég keservesen indult az új év, de végül életem egyik legjobb napja lett a tegnapi.
Nekünk is majdnem rosszul indult az új év! 2010. 12. 31. 20:45 egymás után fagyott le a haver gépe, nézem a CPU hűtőjén áll a por. Kiporoltuk szépen. Összeraktuk, nem megy, leáll mindég. Nézzük, látszatra jó minden, de nem megy. Aztán levettük a CPU hűtőt, látjuk hogy a paszta ugyan úgy van ahogy rányomtam. Tehát min 3-4mm rés volt ott El volt öregedve a hűtő tartó műanyag, így nem nyomta oda. Aztán végül az újra felrakás közben végleg eltört.. Ekkor pánikoltak a haverék, hogy se gép se semmi... Én kimentem. .találtam alu tekercselő huzalt. Fel van drótozva a CPU hűtő.. Azóta is megy.. Akkora öröm volt hogy nem igaz!
Így lett megcsinálva szakszerűen
"Azért van rajta a drautkoszorú, mer a vasalás témája. Tetszik érteni?"
Régen még az óévben, amikor még asztali gépet használt tesóm, akkor volt olyan, hogy menet közben tört el a cpu hűtőt tartó műanyag. Tesóm nem foglalkozott vele, volt egy pukkanás(amikor eltört), majd leállt nemsokára a gép. Tesóm elindította, majd folytatta munkáját és 2 óra múlva szólt, amikor eszébe jutott, hogy volt a gépben egy pukkanás, leállt, majd ő elindította és ment. Szétszedem, procihűtő ferdén, műanyag pöcök letörve. Fogtam 2 kötegelőt, jól odahuzattam a hűtőt a tartóhoz és kész. Azóta is úgy van.
Ez gyári Intel hűtő? Azokkal mindig baj szokott lenni. Van hogy meg is áll úgyhogy csak óvatosan.
Idézet: „Azokkal mindig baj szokott lenni.” Nekem is az van, Q-fan, de eddig még semmi probléma se volt vele. Szerintem pont hogy az Intel hűtők a jobbak.
Találtam egy jó onlány társasjátékot, olyasmi mint a gazdálkodj okosan csak onlájn
Kizárt dolog mert nem tudom! Megkaptuk az ojjektumra az engedélyt!
Saját procihoz nem adhatnak gagyi hűtőt.. Mennek azok!
Nekem is gyári hűtőm volt 2 hónapig! Aztán úgy döntöttem hogy lecserélem majdnem 1Kg vörösrézre Mindennek 2 vagy 3 éve Én most mentem megnézni egy DVD lejátszót ami kapott egy villámot a tápjába..
Nekem derótkötegelővel van az egyik gépemben Ezek már speciális témák
De Zoly! Télen villámot? Kicsit érdekes dolog!
Szerintem is jó kis oldal.Lepjék el a pákások
Csinálhatnánk mi is egy oldalt, forrassz onlájn
Elektronikai kérdésekkel.Komolyan megcsinálhatnánk.És lehetne kérdéseket küldeni válaszokkal.És mondjuk olyan lenne mint a honfoglaló és megyék helyett alkatrészeket foglalnánk egy áramkörön
Vagy járj kiállításra.
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2014
Az enyém tán nem. Legalább is bízom benne!
Sajna a média, és ez a fajta kutyafene, a demokráciának nevezet bigyó, megtette a hatását az elmúlt húsz évben.
Ez bizony igaz. Bár hülyíteni csak azt lehet, aki hagyja. A demokrácia pedig a lehető legrosszabb államforma. Hiszen az alkoholista, munkakerülő Józsi szavazata pont annyit ér mint bárki másé. Viszont ő könnyebben befolyásolható. Na ezért kell minél több Józsi, a politikusaink szerint.
Igazad van, de lassan megközelítjük a politikai vonalat. Azaz szerinted is jobb a királyság (mostanság diktatúrának hívják). Egy átlag észak koreai annyit tud a világról mint egy átlag usa állampolgár.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |