Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   152 / 1152
(#) Diversion hozzászólása Dec 31, 2010 /

Sziasztok
Olyan problémám van, hogy feltelepítettem egy játékot, megkaptam a Microsoft Visual c++, runtime library hibaüzenetet. Egy másik játékkal már két napja játszottam, ma pedig ugyanez az üzenet jelent meg az indításakor. Mi lehet? Ha valaki tudja, jelezze. Köszi.
(#) belfi2 válasza Diversion hozzászólására (») Dec 31, 2010 /

Hali
Pontosan mit is ír ki?
(#) abcdabcd válasza Diversion hozzászólására (») Dec 31, 2010 /

Esetleg nem uninstalláltál valamit mostanában? Lehet , hogy akkor tűntek el a kérdéses runtime fájlok... bizonyos programok uninstallkor szeretnek magukénak gondolni bizonyos fájlokat, ezekre "közös fájlokként" hivatkoznak, hogyha rányomsz hogy engeded hogy ezeket is törölheti, ezt meg szokta kérdezni, akkor lehet hogy más program által is használt fájlokat töröl az adott program... és bár ugye ez az üzenet erre figyelmeztet, van aki nem érti mert angolul van, meg egyébként is tök általános közös fájlokat mért gondol a sajátjának...
(#) Diversion válasza abcdabcd hozzászólására (») Dec 31, 2010 /

Szoktam ezt azt törölgetni, de semmi szokatlan. Csak annyi, mint máskor. Ma letöltöttem egy-két takarító programot, mikor fel akartam telepíteni, azoktól meg lefagyott az egész. A másik gépemen simán mentek.
(#) Diversion válasza belfi2 hozzászólására (») Dec 31, 2010 /

A továbbiakban a program helyét, és az .exe fájlt írja ki, ami biztos nem hibás, ez 100%.
Utána: "Buffer overrun detected. A buffer overrun has been detected which has corrupted the program's internal state. The program cannot safely continue execution and must now be terminated."
(#) belfi2 válasza Diversion hozzászólására (») Dec 31, 2010 /

A Win puffertúlcsordulás észlelt, amelyet sérült egy program okozott
.A program nem tudja biztonságosan folytatni végrehajtását, és most meg kell szüntetni.Többé kevésbé ez van benne.
Hát innen úgy fest mégis sérült az a program ami az exe előtt van.Én leszedtem ez egész Wint mert akár mit csináltam nem lett jó.(A program újra telepítése sem segített)
(#) Diversion válasza belfi2 hozzászólására (») Jan 1, 2011 /

Ezek szerint neked is volt már ilyen problémád? Szerintem azért nem sérült a fájl, mert már két gépen kipróbáltam, mindkettőn működik. Ráadásul két játéknál is, ez már gyanús. Most eltöprengtem az újratelepítésen, de 150 gigát kell lementenem valahova.
(#) belfi2 válasza Diversion hozzászólására (») Jan 2, 2011 /

Bocs de beütött az Új Év!
Megragadom az alkalmat és ez úton kívánok mindenkinek Boldog eredményekben gazdag Új Évet. Sajnos a mentésben nem tudok segíteni.
(#) ptesza válasza Diversion hozzászólására (») Jan 2, 2011 /

Minek menteni? Nincs felosztva a winyó?

Legalább 2 részre illendő lenne , egy a rendszernek ,és egy az adatoknak.
(#) editrita hozzászólása Jan 2, 2011 /

Sziasztok !
Boldog új évet minden fórumozónak !

Lenne egy problémám.Van egy Pentium 4-es gépe a fiamnak, de sajnos meghalt.
Egyik nap még ment, másik nap már sajnos nem látta a vinyót. Nem tudom mihez kezdjek vele.
Köszi a segítséget
(#) vgyula válasza editrita hozzászólására (») Jan 2, 2011 /

Szia!
Mielőtt egy másikat veszel érdemes az IDE kábelt kicserélni.
Üdv.: Gyula
(#) batajohn válasza editrita hozzászólására (») Jan 2, 2011 /

Nem biztos hogy ki kell cserélni, lehet hogy csak az érintkezésével lehet a baj.Ha rázkódik a gép nagyobb a valószinűsége.
(#) ptesza válasza batajohn hozzászólására (») Jan 2, 2011 /

Azt a winyók sem szeretik.

A biosban vannak olyan beállítások amitől "eltűnhet". A tápot ellenőrizni ,meg a kábelt is. Meg megtudni azt ,hogy tényleg "magától" tünt -e el. Mert már egy kicsit ,úgy kezelem az efféle dolgokat , mint ahogy Dr.House a betegeket.(Minden beteg hazudik)
(#) sardi_hunor hozzászólása Jan 3, 2011 /

Boldog uj evet minden kedves forumozonak, es sikeres megoldasokban gazdag evet kivanok.
(#) radocziandras hozzászólása Jan 3, 2011 /

Apropó CD és CD írók.Egyes cd-k-nél(gyári is)vettem észre, hogy nem teljesen kör alakú a lemez, van benne egy pici tojás, és a széleinél megfigyelni, hogy nem mindenhol egyenletesen széles az a sáv ahová nem kerül adathordozó.De hát ekkora előállított mennyiségnél hogy is lenne meg a minőség.Az írókról meg annyit, ha TSST corp. akkor nem a legjobb vétel.Hozzá kell tenni egy kicsit és venni legalább egy LG-t.Aki jobbat akar, ASUS vagy Plextor.Nekem 2 db különböző TSST corp. író csinált érdekes dolgokat:ha olyan kedve volt, mindíg kitologatta a lemezt, ha olyanja volt, hiába raktam bele akármilyet, nem olvasta el és ehhez hasonlóan apró de hihetetlen módon idegesítő hibáik voltak.Ha jól tudom, akkor a samsung és a NEC ODD-it is a TSST corp. gyártja.Sajnos nem annyira egyszerű dolg ez a meghajtóvásárlás, mert nem is kapni normálisat.
(#) belfi2 hozzászólása Jan 3, 2011 /

Sziasztok!
Szeretném bővíteni a gépemet illetve átalakítani a kornak megfelelően SATA rendszerre.Ehhez kaptam egy BestConnection PCI SATA-150 Raid vezérlő kártyát,de ennél többet nem is tudok róla.Van valami ötlet kideríteni hogy mégis mit tud ez a kártya,és hogyan kell telepíteni?
(a Goole nem hozott eredményt, mindenütt csak az árát írta ki )
(#) belfi2 válasza radocziandras hozzászólására (») Jan 3, 2011 /

Hali!
Nekem az első íróm egy Pioneer volt de mivel használtan vettem nem sokáig bírta.A második egy LG ami olyan lassú volt hogy már kín volt kivárni.Nem olvasott és írt csak 4X sebességgel, hál istennek elbírtam adni még árában.Szóval az LG sem jobb a többinél.A harmadik megint egy PIONEER de ennél jobb nem is kell.Tisztességesen kiszolgálta az árát és még ma is működik a P3masban.A negyedik a TSST de ezt már tudjátok.Sajnos a fogyasztói társadalom nem a megbízhatóságról szól.
(#) radocziandras válasza belfi2 hozzászólására (») Jan 3, 2011 /

Én a Pioneer ról nem sok mit tudok mondani, sajnos nem találkoztam még ilyennel, de ahogyan a dj cd lejátszóit ismerem, nem lehet rossz.Az én ASUS íróm az normálisnak mondható, nem nagyon volt vele problémám, lassan harmadik éve hogy tökéletesen ír-olvas.Napokban veszek mellé nagytesónak egy SATA-s Plextor írót.Így lehet majd írni kettő lemezt is egyszerre, illetve anélkül másolni, hogy átmeneti tárat használna az ssd-n.
(#) Norberto válasza radocziandras hozzászólására (») Jan 3, 2011 /

Én meg manapság nem is ajánlom senkinek sem CD vagy DVD használatát. Egyszerűen hihetetlenül gagyi és megbízhatatlan lett minden alapanyag, ahogy egyre olcsóbb lett a technológia. Sokkal kifizetődőbb akkor már egy jobb fajta pendrive megvétele.

Egyik sem adattárolásra való, hanem adathordozásra. Azaz ideiglenesen.

Aki archiválni, adatot menteni akar, az minimum winchesterben gondolkodjon. Olyanban, amit csak ritkán csatlakoztat bármilyen gépre, épphogy csak az adatmentés idejére. Utána minden kábeltől meg kell szabadítani és eltenni biztos helyre.
(#) radocziandras válasza Norberto hozzászólására (») Jan 3, 2011 /

Való igaz, hogy eléggé gyér a minősége.Az a helyzet, hogy azok a lemezek, amik egyesével vannak csomagolva és 300 ft/ db azok messzemenőleg jobba a minőségük, mint a hengeres lemezeknek.Ettől függetlenül én is a 100 as packban lévő arany színű tdk-t használom, ez aránylag elfogadható minőségű, ha nincs maxon írva.
(#) matuzsalem hozzászólása Jan 3, 2011 /

Üdv!

A régi P4 es konfigom 5 év használat után nem indul. Az alaplap lehet a hibás, mert a többi alkatrészt kipróbáltam külön-külön és működnek. Viszont a lapon nincs szemmel láthatóan púpos, esetleg megfolyt kondi, csak néhány "eldőlt" darab.

Szerintetek érdemes cserélni őket, hogy működjön a deszka?

Az összes "kémény" Rubycon gyártmány, amiről csak jót olvastam. Itthon viszont csak mondjuk Yageo-kat tudnék beszerezni cseredarabnak a Lomexből, ami tudtommal nem olyan minőségű alkatrész.
Mit gondoltok róla? Vagy dobjam ki az alaplapot a kukába?
(#) gg630504 válasza matuzsalem hozzászólására (») Jan 3, 2011 /

A gombelemet ( cr2032 ) ellenőrizted/kicserélted?
(#) matuzsalem válasza gg630504 hozzászólására (») Jan 3, 2011 /

Igen, cseréltem. Amikor az elem a végét járta, minden indításnál újra be kellett állítanom a biost mert visszaálllt default settings re. De új elemmel minden OK volt.
(#) ptesza válasza matuzsalem hozzászólására (») Jan 4, 2011 /

Ha nem lesz jó akkor kimented őket ,és beépíted máshova.
(#) abcdabcd válasza matuzsalem hozzászólására (») Jan 4, 2011 /

Ha lényeges Rubycon kondit esetleg az FDT-tól tudsz venni, legalábbis láttam náluk, és akkor az áruk sem volt olyan feltűnően sok a pl Lomexben kaphatókhoz képest ott olyan 30-50ft körül volt egy a Rubycon vagy Panasonic meg az általam linkelt helyen 100Ft körül volt, abban a kapacitásban amit én akkor kerestem...
(#) sardi_hunor hozzászólása Jan 4, 2011 /

Sziasztok!

Az lenne a kerdesem, hogy kaptam egy DDR 266Mhz-es 256Mb-os RAM modult amin azt irja , hogy PC2100R, es ha beteszem a gepbe akkor a biosz ram hibajelzest kezd pittyogni.
Utananeztem a neten h ez mijen ram es ott azt irta, hogy Szerver gepbe valo ram.
Mit lehetne csinalni h mukodjon nalam az en gepemben is vagy miert nem mukodik?
Csatoltam egy kepet rola.

DSC00128.jpg

(#) whalaky válasza sardi_hunor hozzászólására (») Jan 4, 2011 /

Milyen alaplap? Van-e mellette másik RAM?
A RAM biztos nem hibás?
(#) sardi_hunor válasza whalaky hozzászólására (») Jan 4, 2011 /

az alaplap egy shuttle mv42, es ha egyedul raktam be a ramot akkor nem ment viszont ha mas rammal egyutt akkor ment a gep de csak a szerver ramot nem latta.

Azt mondta akitol kaptam hogy jo es ment azelott.

Miert nem megy akkor most?
(#) coyote55 válasza sardi_hunor hozzászólására (») Jan 4, 2011 /

Engedélyezd a BIOS-ban az ECC-t, és valószínűleg menni fog a RAM.
Természetesen ez csak akkor működik, ha van egyáltalán ilyen opció
(#) sardi_hunor válasza coyote55 hozzászólására (») Jan 4, 2011 /

megprobalom h vane ijen
koszi
Következő: »»   152 / 1152
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem