Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Milyen pénz? Minden van hozzá a kukában. Hoppá megelőztek
Tudnék beszélni egy szakemberrel ATX tápomról??
Chaten (MSN,Skype)??
Tudnál. (Ha tudsz beszélni.) (De ez egy fórum, a szakik itt vannak.)
Sziasztok!
Nos légyszi ne nézzetek le de hatalmas problémám van a suliban.Segítségeteket szeretném kérni,hogy ki tudna velem elbeszélgetni egy picit,hogy mit és hogyan tegyek mert lassan megőrülök annyira piszkálnak és szekálnak. :no: :rinya: Reggelenként már félve megyek be a suliba annyira rettegek.Kérlek valaki segítsen. :hide: MSN-en vagy bármin.Több ember is segíthet. Minél többen annál jobb.
Ha az osztálytársak/tanulók piszkálnak, akkor fordulhatsz segítségért az:
osztályfőnökhöz Diák önkormányzathoz Ifjúságvédelmi felelőshöz Igazgató helyettes és igazgatóhoz. A szüleidben meg nyugodtan bízz meg, segíteni fognak.
A szelektív hallás csodákra képes, hidd el. Ha meg bántalmaznak, akkor rögtön az igazgatóhoz [OFF]ha nem megoldás, akkor a rendőrség is kell, hogy foglalkozzon az üggyel.
Sziasztok!
Privát ment mindenkihez aki írt és nem, nincs bántalmazás.Vagy is olyan bántalmazás amivel a rendőrséghez kellene fordulnom.
Nekem is volt hasonló problémám.. Ha gondolod megbeszélhetjük! :yes: MSN címem az adatlapon! Most elmegyek fürdeni de 10 per és leszek!
Az előbb elpusztult a kedvenc macskám. 18. éves volt már, az macskában matuzsálem, de mégis sajnálom.
Szomorú.
Hogy történt az eset, ha szabad megkérdezni? Csak egyszerűen nem kelt fel, amikor hívtátok?
Mi van itt, ma? Mindenki szomorú? Zolika60, részvétem a cica miatt. Dobjuk fel valami vidámsággal ezt a napot. (Minek bánkódni, ha nevetni is lehet?)
Sajnálom. Én eddig minden kutyánkat megsirattam. Családtag megy el ilyenkor.
Én mondjuk ha a kutyámmal történt volna most ez,nem hiszem,hogy itt írnék.
Részvétel(nekem 2macska van egyiket sem szeretném,hogy...)
Már egy hete nyűglődött szegény. Nem evett, csak vizet ivott. Két napja már azt se nagyon. Csak feküdt a kályha mellett. Egy órája még makogott nekem amikor arra mentem. Az előbb meg láttam, hogy nem él.
A kutyusomat egy kamion ütötte el. A kis testét könnyek közt temettem el a kert végében. Azóta nincs kutyus a háznál. Mégegyszer nem akarom ezt átélni...
Nézdmár, levették a lájkolós gombokat? Kezd komolyodni az oldal (ha nem nézem az utóbbi 2 oldalt a Ki mit építettben ) Részvét a cica miatt
Köszi! Na ettől féltem, vagyis a szikétől. De mindegy, le fogom szedni akkor is.
Ampikém, nem kell légmentesen, de ez nagy átalakítás lesz, nem csak piezo lesz benn. Ez egy szétrámolt gitár, tegnap kaptam, nem ami eddig volt, azt sajnálnám szétszedni. Amit kaptam, ez fémhúros, kap piezot is, meg lesz benn egy szingli PU, amit én fogok csinálni. Fényes feketére fogom lefesteni a gitárt, fehér koptatólappal, stb. Amolyan elektroakusztikus lesz, csak nem hinném, hogy az eredeti hanglyukat itthon be tudnám csinálni, és két F alakút belevágni, mint a gyáriakon van. Kap rendes húrlábat is, lehet tremolós lesz. Aztán újat találok fel, tremolós akusztikus gitár.. Biztos furcsa lesz, de ha az emberfia "zúzni" akar egy kicsit, jól jön az elektromos. Most ez a gitár csak így jött, ha elcseszem, az se gond. Elég rossz állapotban van, hangolókulcsokat is újakat kellek rá venni, mert le vannak törve. Majd lesznek képek, de nem akarom elsietni, inkább jól átgondolt dolog lesz.
Mondjuk még nekem is van 3 macskám a 3 kutya mellé. De ez volt a legöregebb.Így legrégebben volt a családban. A "fiacskája" 16 éves. Gondolom ő sem lesz sokáig.
Idézet: „ha nem nézem az utóbbi 2 oldalt a Ki mit építettben” No, igen... Ott (is) elszaladnak néha a lovak.
Amúgy sem volt sok haszna. Össze vissza nyomkodta boldog boldogtalan. Sokszor véletlenül. Visszavonni pedig nem lehetett. Köszönöm.
Erről jut eszembe: olyan nem lesz, hogy barátnak lehet jelölni embereket, és aki valakit nem jelöl vissza abból sértődés lesz, stbstb?
Ilyen jó lesz? Topi mester mesterkedik ám!
Én nem tudom, de nekem a felfele mutató zöldre ami pozitív azt írja ki, hogy ez a hozzászólás nem ide való. A lefele mutató pirosra azt, hogy ez a hozzászólás segített. Akkor most hogy is van ez? Nálam ez egy bug vagy nem értem a szituációt?
Hurrá kétszer annyi kéz. Nem merek rákattintani, de jó volna ha megkérdezné hogy biztosan akarom e, mert tapipaddal kattintok én is néha összevissza. :nemtudom:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |