Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Milyen pénz? Minden van hozzá a kukában.
![]() ![]()
Tudnék beszélni egy szakemberrel ATX tápomról??
Chaten (MSN,Skype)??
Tudnál. (Ha tudsz beszélni.)
![]()
Sziasztok!
Nos légyszi ne nézzetek le de hatalmas problémám van a suliban.Segítségeteket szeretném kérni,hogy ki tudna velem elbeszélgetni egy picit,hogy mit és hogyan tegyek mert lassan megőrülök annyira piszkálnak és szekálnak. :no: :rinya: Reggelenként már félve megyek be a suliba annyira rettegek.Kérlek valaki segítsen. :hide: MSN-en vagy bármin.Több ember is segíthet. Minél többen annál jobb.
Ha az osztálytársak/tanulók piszkálnak, akkor fordulhatsz segítségért az:
osztályfőnökhöz Diák önkormányzathoz Ifjúságvédelmi felelőshöz Igazgató helyettes és igazgatóhoz. A szüleidben meg nyugodtan bízz meg, segíteni fognak.
A szelektív hallás csodákra képes, hidd el. Ha meg bántalmaznak, akkor rögtön az igazgatóhoz [OFF]ha nem megoldás, akkor a rendőrség is kell, hogy foglalkozzon az üggyel.
Sziasztok!
Privát ment mindenkihez aki írt és nem, nincs bántalmazás.Vagy is olyan bántalmazás amivel a rendőrséghez kellene fordulnom.
Nekem is volt hasonló problémám.. Ha gondolod megbeszélhetjük! :yes: MSN címem az adatlapon! Most elmegyek fürdeni de 10 per és leszek!
Az előbb elpusztult a kedvenc macskám. 18. éves volt már, az macskában matuzsálem, de mégis sajnálom.
![]()
Szomorú.
Hogy történt az eset, ha szabad megkérdezni? Csak egyszerűen nem kelt fel, amikor hívtátok?
Mi van itt, ma? Mindenki szomorú? Zolika60, részvétem a cica miatt. Dobjuk fel valami vidámsággal ezt a napot. (Minek bánkódni, ha nevetni is lehet?)
![]()
Sajnálom. Én eddig minden kutyánkat megsirattam. Családtag megy el ilyenkor.
Én mondjuk ha a kutyámmal történt volna most ez,nem hiszem,hogy itt írnék.
![]() Részvétel(nekem 2macska van egyiket sem szeretném,hogy...)
Már egy hete nyűglődött szegény. Nem evett, csak vizet ivott. Két napja már azt se nagyon. Csak feküdt a kályha mellett. Egy órája még makogott nekem amikor arra mentem. Az előbb meg láttam, hogy nem él.
A kutyusomat egy kamion ütötte el. A kis testét könnyek közt temettem el a kert végében. Azóta nincs kutyus a háznál. Mégegyszer nem akarom ezt átélni...
![]()
Nézdmár, levették a lájkolós gombokat?
![]() ![]() ![]()
Köszi! Na ettől féltem, vagyis a szikétől. De mindegy, le fogom szedni akkor is.
Ampikém, nem kell légmentesen, de ez nagy átalakítás lesz, nem csak piezo lesz benn. ![]()
Mondjuk még nekem is van 3 macskám a 3 kutya mellé. De ez volt a legöregebb.Így legrégebben volt a családban. A "fiacskája" 16 éves. Gondolom ő sem lesz sokáig.
Idézet: „ha nem nézem az utóbbi 2 oldalt a Ki mit építettben” No, igen... Ott (is) elszaladnak néha a lovak.
Amúgy sem volt sok haszna. Össze vissza nyomkodta boldog boldogtalan. Sokszor véletlenül. Visszavonni pedig nem lehetett. Köszönöm.
![]()
Erről jut eszembe: olyan nem lesz, hogy barátnak lehet jelölni embereket, és aki valakit nem jelöl vissza abból sértődés lesz, stbstb?
![]()
Ilyen jó lesz?
![]()
Én nem tudom, de nekem a felfele mutató zöldre ami pozitív azt írja ki, hogy ez a hozzászólás nem ide való. A lefele mutató pirosra azt, hogy ez a hozzászólás segített. Akkor most hogy is van ez? Nálam ez egy bug vagy nem értem a szituációt?
Hurrá kétszer annyi kéz. Nem merek rákattintani, de jó volna ha megkérdezné hogy biztosan akarom e, mert tapipaddal kattintok én is néha összevissza. :nemtudom:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |