Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ezt az alkatrészt honnan bontsam ki? (miben találunk ilyen alkatrészt)
Témaindító: bbb, idő: Ápr 17, 2008
Mindenesetre köszönöm a segítséget Little. (Tudom jó sokára írok). Ha már van tapasztalatod akkor megkérdezem hogy működik a dolog mert azt látom paypal-al lehet fizetni, esetleg vámon szokott időzni, milyen plusz költséggel számolhatok? Előre is köszi a választ.
Sziasztok!
Érdekelne, hogy miből tudok kibányászni pár db bakelit vagy papír alátétet? Belső átmérő M6. Nagyon fontos lenne, van valakinek valami tippje?
Előző kérdésemre sem kaptam itt választ, nem tudom, erre fogok-e...
Honnan lehet beszerezni lágyvasat?
Kibányászni ! esetleg régi műszerek , készülékek .
Sokkal könnyebb csinálni , csak egy rendes lyukasztó kell hozzá és máris adott az alátét ! A másik kérdésed így nem értelmezhető ? Idézet: „Honnan lehet beszerezni lágyvasat?” Ugyan is kéne tudni ezt vas alakzatát méretét stb... egy sima 60-as szög lehet lágyvas meg egy kapu támasztó fém gerenda is ! Remélem érthető a kérdés , milyen és mekkora az a lágyvas amit szeretnél ?
Az alátétes dolog azóta megoldódott.
Visszatérve lágyvas. Az a baj, hogy nem tudom, hogy ez tömör vagy olyan lemezkék mint pl a trafók EI magjai. Egyébként két darab, körülbelül 50x30mm- hengerre lenne szükségem, vagy nagyobbra, amiből kialakítható.
Hali
A lemezelt trafok altalaban lagyvasbol keszulnek.
A lágyvas nem okvetlen csak lemez alakzatban létezik , a lágyvas mint anyag létezik minden egyéb más alakzatban , formában , méretben is :Bővebben: Link
Így azt mondom egyszerű a beszerzése az általad keresett lágyvasnak , meglátogatsz egy méh telepet és keresel kutatsz , vagy ha van otthon rossz kiszuperált hangszóród abból kitermeled a kívánt vasat , igaz ez nagy kár lenne de ez is megoldás !
Értem, köszi a segítséget.
Még azt megtudod mondani, hogyan tudom megkülömböztetni a lágvasat a többi vastól? Vagy fizikailag nem igazán lehet, csak a felhasználási módjából lehet következtetni, hogy mi volt, amikor még jó volt és ebből "megállapítani", hogy lágyvas-e?
Ránézésre azért nem biztos hogy meglehet mondani ehhez kell azért már a vasak világában jártasság .
A felhasználási területről egy laikusnak könnyebb a megállapítás .
Értem, köszi a válaszod! Közben készül az erősítő is
Hello. Pl amiböl sok szokott lenni (mozgásérzékelös reflektor). Ha lehet állitani rajta hogy szürkületkor kapcsoljon, akkor kellene hogy legyen benne fotoellenállás.Vagy kerti napelemes lampa
Üdv
Üdv!
Kerti napelemes lámpában nem találkoztam vele bár nem kizárt. Köszönöm válaszod neked is meg erbe-nek is!
Kellene hogy legyen benne, mert csak sötétedés után kapcsol be a fehér led.Lehet hogy be van öntve. nézd meg a cellák mellett.A képen bekereteztem, ott is van fotoellenállás.
Üdv
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy kinek van, mennyiért, vagy honnan lehetne kibontani? TVFD150FT018 Ez a kijelzője egy Onkyo DV-BD507 BLU-RAY lejátszónak! Elment a kijelzése, kigomboltam, és a kijelző egyik sarkában belül, elfüstölés nyomai láthatóak! Nagy segítség lenne, mert el szeretném adni a készüléket, de nem hibásan! Üdv! :nemtudom:
Táp hiba is lehet (elko) . Méricskélj , a negatív tápokat (-18-25V ) ellenőrizd és a cső fűtését is .
Sziasztok!
Nagyobb teljesítményű motorokat hol használnak? Miből tudnék kibontani?
Mit jelent a nagyobb teljesítmény? És mekkora üzemi feszültség jöhet szóba, stb.
Targonca ? Hibrid autó ? Villanymozdony ? Netán a 6 -os tuja ?
A nagyobb teljesítmény az arra vontakozik, hogy a nem nyomtatókban, fénymásolókban lévő. Vagy tőlem abból is jó, ha megvan már olyan 0,6Nm+
Az üzemi feszültség? 5-24V de inkább 5-12V lenne a jobb.
Ez jó?Bővebben: Link
Komolyra fordítva valamilyen modell motor jó lehet neked.
Ebben:Bővebben: Link
Még ilyet nem láttam élőben, de nem biztos örülnének neki, ha nekiállnék kibontani.
Vagy ilyet melyik méh telepen találni?
Akinek van ilyesmi elfekvőben , kérem értesítsen!
6mm tengelyátmérő , a menetes rögzítő átmérő ~ 9.7 mm az elfordulásmentesítő tüske és a menetes rögzítő külső szélei közti távolság ~ 19,5 mm, a ház ~39,6 mm átmérőjű. Fáradozásodat előre is köszönöm! Huzal 510 ohmos
Talán akkus fúró motorja ? Itt a hírdetések közt nemrégen láttam , több darab is volt eladó . De ha nagyobbacsaka modellmotor is jó neked , akkor nekem van egy pár db
|
Bejelentkezés
Hirdetés |