Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu

Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   62 / 174
(#) Proci_85 válasza Topi hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Nagyon stílusos lett. Gratula!
(#) fantom45 válasza Topi hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Fúú nagyon széplett! Nekem nagyon tetszik Gratulálok!
(#) spepe válasza Topi hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Nagyon tetszik, biztos jó lehet ott is dolgozni.

Egy kérdésem és egy ötletem is lenne még.

Láttam, hogy most már lehetőség van az oldalon belül üzenetet küldeni nektek. Akkor inkább ott írjak ha gondom lenne?

A másik dolog meg, hogy nem tudom, hogy gondoltatok-e már rá, hogy hagynátok lehetőséget rendelés módosítására a feladás után mondjuk még egy óra hosszáig? Azért kérdem mert most is már kétszer is úgy jártam, hogy elírtam vagy rosszul állítottam be valamit és mindig az ügyfélszolgálatot nyaggatom plusz munkát csinálva ezzel.

Tudom, hogy erre az a válasz, hogy miért nem figyelek oda jobban de most pl. a bank hibájából nem tudok utalni és jó lenne ha tudnám módosítani a szállítás módját.

Vagy az ügyfélszolgálatot nem zavarom ezzel? Mindig olyan rosszul érzem magam miatta, hogy én vagyok az az ügyfél aki miatt állandóan plusz munka van. :S
(#) hadnagyakos válasza Topi hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Szenzációs lett! Gratula... Remélem minél többször fogom látni!
(#) hackerfish hozzászólása Jan 9, 2011 /

Szupi lett az iroda! Így a képek alapján nagyon tetszik, de hétfőn élőben is megnézem
(#) Topi válasza spepe hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Utólag rendelést módosítani tetszőlegesen nem lehet. A rendelés feladásakor raktári foglalások jönnek létre, egyenlegmódosítások, stb.
Nem lenne jó, ha a vásárló a rendelés feladása után össze-vissza tudna variálni a tételekkel. Akkor az nem is rendelési procedúra lenne. Nem lehetne egy rendelést lezárni...

Ezért is írtam, hogy csak egy óra hosszáig lehetne módosítani csak hibajavításra.

De igazából csak azért kérdezem mert nem szeretnék mindig zavarni az ügyfélszolgálatnál ha ilyen kisebb hibákat követek el.
(#) Topi válasza spepe hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Akkor képzeld el azt az esetet is, hogy nagyon sok rendelés amit napközben adnak fel, annak beérkezését követően pár percen belül el is kezdődik a kicsomagolása. Kiveszik az alkatrészt, és mire csomag ellenőrzéshez kerülne mondjuk 20 perc múlva, addigra Te már töröltél, meg darabszám módosítottál tételeket.

Hidd el nekünk, jobb az ügyfélszolgálat még mindig.

Ne érts félre én nem tudom, hogy hogy mennek nálatok a dolgok csak tényleg nektek nem akarok problémát okozni ha elnézek valamit.
(#) vagnerjazon hozzászólása Jan 9, 2011 /

Az "Egész kosár törlése" funkciót nem lehetne visszatenni?
Idegtépő tud lenni az egyesével törölgetés, ha régebben exportált kosarakat nézek, hogy mi van bennük, és törölni kell.
(#) Topi válasza vagnerjazon hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Kivettük, mert átgondoláskor nekünk a kosár teljes törlése nem nagyon hiányzott. De valóban teljesen jogos amit írsz. Elmentett kosár újra töltéskor valóban ez hasznos funkció.
(#) zolee1209 hozzászólása Jan 9, 2011 /

Topi!

Nem tudom hirtelen, milyen jellegű a problémám, lehetne fejlesztés jellegű is, de lehet az ügyfélszolgálatra kellene írnom...
Az előbb adtam le egy rendelést, a fizetési mód online fizetés volt. Egyszer már vásároltam így, akkor gond nélkül ment. Most viszont a https oldalról visszatérve a HEstore oldalán piros "fizetés meghiúsult" felirat fogadott, miközben a rendelés felvételre került és az alkatrészek kicsomagolás alatt vannak. Tudnál valamit mondani erről?
(#) Topi válasza zolee1209 hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Nem vagyok benne biztos, hogy a Te kártya állapotod, fedezethiány, egyéb letiltás mindenkire tartozna itt a topikon belül. És bár tehetném, de inkább nem adnék ki erről információt, keresd meg kérlek az ügyfélszolgálatot.

A kártyás fizetés rendszer működik, nem jelentettek még hibát (és ahogy látom most - kb 5 perce - fizettek sikeresen kártyával)

Annyit tudok mondani, hogy az új rendszerben a rendelés fizetésének ellenőrzése és a rendelés feldolgozása teljesen ketté vált. Attól még hogy a rendelést nem sikerült kifizetni, ettől független a rendelés beérkezett, feldolgozható.
Hogy a sikertelen fizetés után mégis hogy lesz kifizetve a rendelés, erre is az ügyfélszolgálat tud adni tanácsot és megoldást.
(#) zolee1209 válasza Topi hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Rendben, akkor érdeklődöm az ügyfélszolgálaton majd!

Először "bug"-ra gondoltam, mivel volt az oldalon átalakítás, illetve nem is tudok semmi olyan tényezőről, ami korlátozna az online vásárlásban, de akkor majd utánajárok...

szerk.: Oké, köszönöm az információt!
(#) Topi válasza zolee1209 hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Maximum annyit tehetsz ügyf.szolg nélkül, hogy feladod mégegyszer a rendelést, (illetve sikertelen fizetés esetén a kosár tartalma is megmarad), és annak a megjegyzésébe írod hogy csak újra próbáltad a fizetést.

Ha egy rendelés előre fizetős, és mégsincs fizetve, addig a csomag úgysem indul útjára, tehát a duplán fizetéstől sem kell félned.
Majd törlik a meghiúsult fizetéses rendelésed, és az ügy le van zárva.
(#) Báddzsó hozzászólása Jan 10, 2011 /

Szervusz Topi!
Kérdésem: Ilyen és ehhez hasonló fogaskerekekből mikor várható, hogy lesz több raktáron?
Választ előre köszönöm!
(#) kiskacsa2009 hozzászólása Jan 10, 2011 /

Sziasztok!
Be tudtok szerezni ilyen konvertert, valamint egy hasonló felépítésű fordítottját?
Köszönöm!
(#) Topi válasza Báddzsó hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Erre én, személy szerint nem tudok választ adni, várd meg az illetékest.
(#) kistotti01 hozzászólása Jan 10, 2011 /

Sziasztok!!!
Kérdésem lenne az, hogy ha egy adott terméknél az elérhető darabszám egy vízszintes vonallal ki van húzva az mit takar?? Nincs raktáron?? Egy képpel szemléltetem, hogy pontosan mire is gondolok.

hestore.jpg

(#) pcroland válasza kistotti01 hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Nincs raktáron,de rendelhető.Azaz ha megrendeled akkor ők vesznek ilyet valahonnan és kb egy hét mire átvehető lesz.Javaslom vegyél hasonlót,olyat aminél van darabszám.
(#) Zoli_bácsi hozzászólása Jan 10, 2011 /

Nagyon jól néz ki az új iroda. Szívből gratulálok!
(#) vagnerjazon válasza Topi hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Köszönöm a választ, és akkor vissza lesz téve vagy nem? (Csak azért kérdezem, mert ez nem derül ki abból amit írtál.)
(#) kocsgab002 hozzászólása Jan 10, 2011 /

Sziasztok.Ennél az oldalnál az Ajánlott hozzávaló termékeknél ha "HGK 123 17 darabos Fúró, gravírozó készlet" linkre kattintok, visszaugrik a főoldalra.
Csak gondoltam szólok.
Sziasztok
(#) rascal válasza kocsgab002 hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Ugyan ez van a Peltier működése linkkel.
(#) puli122 hozzászólása Jan 10, 2011 /

Itt továbbra is rossz adatlap szerepel. Egyszer már javítottátok de újra kikerült.
(#) Topi válasza vagnerjazon hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Vissza természetesen nemsokára!
(#) Topi válasza puli122 hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Most ezt én javítottam külön. Nem lehet hogy az másik alkatrész volt múltkor? Mert úgy nem nagyon szokott kicserélődni adatlap.
(#) puli122 válasza Topi hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Igazad van az Ő volt. Bocsánat!
(#) vagnerjazon válasza Topi hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Nagyon köszönöm!
(#) zotya94 hozzászólása Jan 11, 2011 /

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a webáruházban található KIT, az megegyazik-e az oldalon található kapcsolással? Kapcsolás
A választ előre is köszönöm. Üdv.: Zotya
Következő: »»   62 / 174
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem