Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nincs is szebb az elektromos petárdánál!
Tévedtem! Van szebb, mégpedig az elektromos orgona.
Nekem ilyen szakadozás, lefagyás nincs, csak épp az oldalak jönnek be döcögve. Amit lesz rá időm és energiám, át lesz kondizva, hátha megjavul.
És a kettő összevonásából lett a mediterrán eredetű Mandula. Viccet félre téve: köszönöm az információt!
Azt ismerem, kalapáccsal játszanak rajta...
Én fogóval szoktam, de érdekes mód ugyanolyan hangot ad ki. Azaz a botfülűek is játszhatnak rajta szinte bármivel, a siker nem marad el!
Ha melléütnek vagy becsípi, átmegy instrumentálisból vokálba: ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
Vagy orális gitárszólóba (crybaby): VAU-VAU-UUUUUU
Szevasztok. Nem tudja esetleg valaki, hogy NGK gyújtógyertyákhoz hol van olyan lista, ahol leírják minden járműhöz, hogy milyen gyertya való bele? Néztem az NGK oldalán, de ott nem volt a típusom, pedig régen valahol így kerestem ki.
Sikerült szereznem egy gépsatut az állványos fúrómhoz, kicsit rozsdás volt, de a c*ca c*ola megoldotta a gondot, bizonyított, mennyire jó rozsdamaró hatású, ha más mondja, és nem látom a saját szememmel, akkor nem hiszem el.
Bővebben: Link
Én nem iszom semmi ilyen lónyálat, sem light sem normal, sem zero cukor változatban.
Ami otthon van: házi málna-, és meggyszörp. Teák. Ennyi.
Foszforsav van benne, azt szokták felületkezelésre használni nemde? @DuMatyi: málnabor, megybor és utána máktea
A csapvíz a nyerő , bár néha elmegy a kóla is de nem sűrűn.
Az is található benne, tudom hogy ilyesmikre is alkalmazzák, de az érdekesség kedvéért megérte ez a beruházás. Ráadásul panelházban nem szivesen használnék rozsdamarót.
Már le is loptam az ötletet. Egy ilyet én is építek.
Van erkély is.
Rozsdamaró: a professzionális rozsdátlanítást sósavval végzik, utána pedig foszforsavban passziválnak (foszfatálnak). A foszforsav a közhiedelemmel ellentétben nem káros. Gyenge háromértékű sav, ráadásul töményebb oldatban nem is képes disszociálni teljesen.
Ha a satura gondolsz, kivételesen üzleteltem, mondjuk mondta a srác, hogy kicsit megviselt állapotban van, de az állványos fúróhoz sajnos nem volt satum, igy elcseréltem egy rádiós fülesre (amit nem használtam évek óta)
Kerozint kell inni! És akkor mi is ilyen erősek leszünk.
Volt annó egy nagyon kedves öreg tanárunk műhelygyakorlaton.
Csodálatos dolgokat kovácsolt. Ő mondta hogy a foszfátozást úgy kell csinálni, hogy amíg forró a vas, egyszerűen csak rá kell (hogy is mondjam, talán "csurgani"). Fiúknak könnyebb, de mondjuk lányok kevésbé szoktak kovácsoltvas cuccokat készíteni
Az edzés is meg van oldva ezáltal nem? A természet igazságos. Nekünk szó szerint a kezünkbe adta a megoldást!
Persze azt elfelejtik közölni a gyártók általában, hogy MINDEN energiaital kockázatos, megviseli a szívet és a testet. Az ifjak meggondolatlanabbik (öngyilkos) fele alkohollal (pezsgővel) keveri a Piros Bikát. Íme a bizonyíték, hogy igenis káros.
Van valami a mai világban ami nem káros? :hide: A csajokkal az ágyban dolgon kívül
...az is megviseli a szívet. Állítólag nem is oly ritka halálok. Férfiember kívánhat ennél szebb halált?
A francba, pedig finom ha összekeverik. (Akkor maradjunk a hagyományos italoknál.) Valamelyik nap megtudtam hogy a fluor is káros. Van egyáltalán olyan dolog manapság, ami nem káros?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |