Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1512 / 3610
(#) DuMatyi válasza zenetom hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Nincs is szebb az elektromos petárdánál!
(#) sooty válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Az egyik hangszer az ukrán Bandura A másik pedig az olasz Mandolin :yes:
(#) DuMatyi válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Tévedtem! Van szebb, mégpedig az elektromos orgona.
(#) Ricsi89 válasza dokidoki hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Nekem ilyen szakadozás, lefagyás nincs, csak épp az oldalak jönnek be döcögve. Amit lesz rá időm és energiám, át lesz kondizva, hátha megjavul.
(#) DuMatyi válasza sooty hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

És a kettő összevonásából lett a mediterrán eredetű Mandula. Viccet félre téve: köszönöm az információt!

Azt ismerem, kalapáccsal játszanak rajta...

Én fogóval szoktam, de érdekes mód ugyanolyan hangot ad ki. Azaz a botfülűek is játszhatnak rajta szinte bármivel, a siker nem marad el!

Ha melléütnek vagy becsípi, átmegy instrumentálisból vokálba: ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ

Vagy orális gitárszólóba (crybaby): VAU-VAU-UUUUUU
(#) jdani hozzászólása Jan 10, 2011 /

Szevasztok. Nem tudja esetleg valaki, hogy NGK gyújtógyertyákhoz hol van olyan lista, ahol leírják minden járműhöz, hogy milyen gyertya való bele? Néztem az NGK oldalán, de ott nem volt a típusom, pedig régen valahol így kerestem ki.
(#) Georgee hozzászólása Jan 10, 2011 /

Sikerült szereznem egy gépsatut az állványos fúrómhoz, kicsit rozsdás volt, de a c*ca c*ola megoldotta a gondot, bizonyított, mennyire jó rozsdamaró hatású, ha más mondja, és nem látom a saját szememmel, akkor nem hiszem el.
Bővebben: Link
(#) Ricsi89 válasza Georgee hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Lehet a szódavíz olcsóbb lett volna.
(#) Georgee válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Azt még nem próbáltam
(#) DuMatyi válasza Georgee hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Én nem iszom semmi ilyen lónyálat, sem light sem normal, sem zero cukor változatban.

Ami otthon van: házi málna-, és meggyszörp. Teák. Ennyi.
(#) sooty válasza Georgee hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Foszforsav van benne, azt szokták felületkezelésre használni nemde? @DuMatyi: málnabor, megybor és utána máktea
(#) Georgee válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

A csapvíz a nyerő , bár néha elmegy a kóla is de nem sűrűn.
(#) Georgee válasza sooty hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Az is található benne, tudom hogy ilyesmikre is alkalmazzák, de az érdekesség kedvéért megérte ez a beruházás. Ráadásul panelházban nem szivesen használnék rozsdamarót.
(#) bankimajki válasza Georgee hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Már le is loptam az ötletet. Egy ilyet én is építek.

Van erkély is.
Rozsdamaró: a professzionális rozsdátlanítást sósavval végzik, utána pedig foszforsavban passziválnak (foszfatálnak). A foszforsav a közhiedelemmel ellentétben nem káros. Gyenge háromértékű sav, ráadásul töményebb oldatban nem is képes disszociálni teljesen.
(#) Georgee válasza bankimajki hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Ha a satura gondolsz, kivételesen üzleteltem, mondjuk mondta a srác, hogy kicsit megviselt állapotban van, de az állványos fúróhoz sajnos nem volt satum, igy elcseréltem egy rádiós fülesre (amit nem használtam évek óta)
(#) zenetom válasza Georgee hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Kerozint kell inni! És akkor mi is ilyen erősek leszünk.
(#) mineral válasza zenetom hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Vagy Syntholt és akkor ilyen erősek leszünk!?
(#) Gafly válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Volt annó egy nagyon kedves öreg tanárunk műhelygyakorlaton.
Csodálatos dolgokat kovácsolt. Ő mondta hogy a foszfátozást úgy kell csinálni, hogy amíg forró a vas, egyszerűen csak rá kell (hogy is mondjam, talán "csurgani").
Fiúknak könnyebb, de mondjuk lányok kevésbé szoktak kovácsoltvas cuccokat készíteni
(#) DuMatyi válasza Gafly hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Az edzés is meg van oldva ezáltal nem? A természet igazságos. Nekünk szó szerint a kezünkbe adta a megoldást!
(#) zenetom hozzászólása Jan 10, 2011 /

(#) DuMatyi válasza zenetom hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Persze azt elfelejtik közölni a gyártók általában, hogy MINDEN energiaital kockázatos, megviseli a szívet és a testet. Az ifjak meggondolatlanabbik (öngyilkos) fele alkohollal (pezsgővel) keveri a Piros Bikát. Íme a bizonyíték, hogy igenis káros.
(#) Georgee válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Van valami a mai világban ami nem káros? :hide: A csajokkal az ágyban dolgon kívül

...az is megviseli a szívet. Állítólag nem is oly ritka halálok. Férfiember kívánhat ennél szebb halált?
(#) bankimajki válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

A francba, pedig finom ha összekeverik. (Akkor maradjunk a hagyományos italoknál.) Valamelyik nap megtudtam hogy a fluor is káros. Van egyáltalán olyan dolog manapság, ami nem káros?
(#) zenetom válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Én már egyáltalán nem iszok ilyesmit, soha. Tavaly ittam egy párat, de csak az íze miatt (nem tudom miért, de nekem nagyon ízlett ), viszont én nem éreztem semmilyen hatását. Lehet immunis vagyok a koffeinre meg a taurinra?
Következő: »»   1512 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem