Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu

Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   63 / 174
(#) trudnai hozzászólása Jan 11, 2011 /

HEstore Angol nyelvu valtozataban vannak kis bakik, pl ahogy a kepen lathato magyarul irja ki ha file nem talalhato...

Contacts-nal a cim magyar sorrendben van -- Angolban forditva szokas mindent irni, tehat a kicsitol megyunk a nagy fele, bele ertve a neveket, datumot es cimet, tehat elobb hazszam, majd utca, majd varosresz/kerulet, aztan varos stb stb stb...

Ezenfelul az azlkatreszek leirasai sincsenek leforditva (en el tudom olvasni, csak nem biztos egy kulfoldi el tudna-e )
(#) Topi válasza trudnai hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Köszi az észrevételt. Tudtommal ezek már folyamatban ill. javítás alatt vannak.
Volt a határidő, amikor forgalmi szempontokból cserélni kellett a HEStore teljes rendszerét (dec 24)
És sajnos az optimális idő a cserére előbb volt mint amikor 100% lesz/lett a rendszer

Csak hát ugye 11000 terméket többnyelvűen lefordítani, nem a legegyszerűbb és leggyorsabb, sokan dolgoznak jelenleg is rajta

Kis türelmet kérünk!
(#) Sir-Nyeteg hozzászólása Jan 11, 2011 /

Régen volt az LCM nevű műszer. Ezt már nem is fogjátok forgalmazni?
(#) orizon hozzászólása Jan 11, 2011 /

TSSM-1022-C3 kapcsoló adatlapját nézve látok más nyákba forrasztható billenőkapcsolókat is.Én már régóta keresem ezt a típust:/kép/ . Kapható ez vagy esetleg rendelésre beszerezhető?

kapcs.JPG

(#) Kicsa hozzászólása Jan 12, 2011 /

Sziasztok!
Nagyfeszültségű,gyors diódákat be tudtok szerezni esetleg?
Pl.: SUF 4007 ; BYV95C ... Nekem csak 1-1 darabra lenne szükségem de esetleg hátha jelezték már felétek az effajta igényeket... :kalap:
Köszönöm szépen
(#) sprofan válasza Kicsa hozzászólására (») Jan 12, 2011 /

Ha más nincs: SUF4007 -> UF4007
(#) Kicsa válasza sprofan hozzászólására (») Jan 12, 2011 /

Nagyon szépen köszönöm! Szerintem tökéletes lesz... :wave:
(#) orizon hozzászólása Jan 13, 2011 /

Szóval nem akarok tolakodó lenni, de telefonálgatni nem akarok hiába. Szóval, lehet a Ninigi katalógusából bármely billanőkapcsolót rendelni vagy csak az van ami az online boltban kapható?Ennyi lenne.
(#) mex hozzászólása Jan 17, 2011 /

Szevasztok!
Szükségem lenne flux-tollra, vagy fecskendővel adagolható flux alapú folyasztószerre. Kérdésem: belátható időn belül forgalmaztok ilyen terméket?
(#) Topi válasza mex hozzászólására (») Jan 17, 2011 /

Bővebben: Link

Én ilyet használok, nekem bevált.
(#) mex válasza Topi hozzászólására (») Jan 17, 2011 /

Igen ezt néztem én is, de ez nemcsak folyasztószer, hanem a forraszanyagot is tartalmazza. Ha már szó esett róla: meg tudnád mondani az összetételét? A pdf-ben csak arról informálnak, hogy milyen változatai vannak, hogy a Store melyiket forgalmazza, nincs infó.
Nameg a megnevezése sem egyértelmű
(#) Topi válasza mex hozzászólására (») Jan 17, 2011 / 1

Volt a névben egy kis keveredés. Amit linkeltem az a folyasztó szer. Az no-clean flux gél. Szerintem az az amit Te keresel.

A forraszanyag nem lehet átlátszó.
(#) mex válasza Topi hozzászólására (») Jan 17, 2011 /

Köszönöm, így már érthető.
(#) blackdog hozzászólása Jan 17, 2011 /

Sziasztok!

Egy kis észrevétel a hestore.hu szűrőjével kapcsolatban:
Korábban lehetett szűrni pl. tokozásra tranzisztoroknál. Most nem lehet. Nem lehet szűrni, hogy PNP vagy NPN tranyókra vagyok kíváncsi.
Vagy pl. kondenzátoroknál sem lehet a kivitelre szűrni RM2,5; RM5 stb.

Ahogy látom más alkatrészeknél ahol hasonló szűrési 'hiányosságokat' láttam már nincs meg.

A fentiek is módosítva lesznek?
(#) ISF79 hozzászólása Jan 23, 2011 /

A HEstore-ban lehet kapni HT-12E/D enkoder/dekoder IC pároshoz hasonlót?
(#) rascal hozzászólása Jan 23, 2011 /

Sziasztok!

Két Hekit eszközt raktam össze a napokban, és velük kapcsolatban lenne néhány észrevételem, kérdésem.
Egyik a Hekit-239 jelű Logikai teszter, a másik a J-04 jelű Dióda és Tranzisztor tesztelő.
Logikai teszter, Tranzisztor tesztelő

A Logikai teszternél a D1 (1N4148) és D3 (ZPD16) diódák forrasztási pontjainál a szögletes és kerek forrpontok fordítva kerültek a NYÁK-ra mint ahogy a leírás magyarázó ábrája jelöli. A felfestés szerencsére jó, ezért aki figyel az időben rájön a problémára, de azért jobb lenne javítani, vagy jelezni. A mellékelt képen a kapcsolási rajzon a jelenlegi állapotot bejelöltem.
Az R4 ellenállás a leírásban 10 MOhm-nak van jelölve (mind a 3 helyen), ténylegesen 1 MOhm lett csomagolva. A működést nem befolyásolja, csak szólok. Egy IC tok szerintem még mehetne a csomagba.
Ami viszont zavar, hogy a teszter azt is "alacsony" szintnek méri, amikor nincs hozzáérintve semmihez. Szerencsésebb lenne, ha ilyenkor egyik led sem világítana.

A tranzisztor tesztelővel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy ha a mérési pontján az "E" és "C" pontját rövidrezárom (pl zárlatos dióda, vagy tranzisztor vizsgálatával), akkor nem árt-e meg akár az IC-nek, vagy akár D1, D2 ledeknek, hogy az US1B kapu kimenete és a vele mindig ellentétes szinten levő US1C kimenete csak az előbbi ledeken keresztül kapcsolódik össze?

Az "ajánlott hozzávaló termékeknél" (A.H.T.) meg lehetne jelölni egy olyan csatlakozót, vagy tüskesort, amit külön reszelgetés/felfúrás nélkül be lehet forrasztani a panel kivezetéseibe, hogy akik így akarják megoldani a szerelést, a kit rendelésekor már tudják mire lesz szükségük. Ezt más kiteknél is meg lehetne csinálni. Illetve még más helyeken is kiegészíteném az A.H.T-t, pl az AD-628D fúrógépnél a tápcsatlakozójának az ellenpárjával, hogy akinek van már valamilyen tápja az egyből kulturált módon tudja összekötni (ne csípőfogóval és garancia elvesztéssel), vagy egy plusz rendelés és plusz postaköltség kifizetése nélkül. Nekem itt BP-n nem akkora ügy, mert bemegyek egy boltba és összepróbálgatom amíg találok egy hozzávalót, de aki csak katalógusból tud rendelni (vagy eltalálja, vagy nem) annak szerintem ezzel nagy szívességet tesztek.
(#) spepe hozzászólása Jan 24, 2011 /

Hello!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy kb. mikor érkezik MX-25202 típusú multiméterből pár darab?

Köszönöm a válasz előre is!
(#) zolee1209 hozzászólása Jan 24, 2011 /

(#) poros hozzászólása Jan 27, 2011 /

A bejelentkezéshez lenne szükségem segítségre.
Az oldalon nem tudtam belépni az általam jónak tartott jelszóval. Küldtetek egy ideiglenes jelszót amivel beléptem . Mindjárt meg akartam változtatni a régit egy újra . Beírom az új jelszót , ugyan azt még egyszer. De kéri a régi jelszót és nem enged újat létre hozni. Az ideiglenes jelszót sem fogadja el. Na mármost ha tudnám a régit emlékeztetőt sem kellet volna kérnem. Előre is köszönöm a segítséget.
(#) Topi válasza poros hozzászólására (») Jan 27, 2011 /

Régi ill. jelenlegi jelszóhoz pedig az ideiglenest kell beírni, és mennie kell! Most próbáltam ki.
Új jelszó és Új jelszó ismét amire változtatni akarod, Jelenlegi jelszó pedig amit kaptál mailben.
(#) poros válasza Topi hozzászólására (») Jan 27, 2011 /

Köszönöm! Sikerült.
(#) poros hozzászólása Jan 27, 2011 /

Szeretném még megkérdezni. Ehhez a három csatornás vezérlőhöz melyik vevő modulok használhatóak. Úgy ,hogy a három vevő modul különböző helyeken van elhelyezve , és mindig csak az adón kiválasztott vevő modul működik. A választ előre is köszönöm.http://www.hestore.hu/prod_10024797.html

Bővebben: HCS-DEC-4

Viszont három vevővel nem fog teljesen megfelelően menni, mert ugrókódos biztonsági rendszerű a HCS.

Gyakorlatilag működni fog, mert az ugrókódos rendszerben a vevő a legutoljára vett kódhoz képes jó pár kódot (100-as nagyságrend) előre generál.
És ha ugyan azon kézi adó többször is "vevő 1"-el működik akkor előfordulhat hogy kicsúszik a "vevő 2" által előre generált kódtartományból, és a vevő ki fogja dobni a listájából azt a kézi adót, így újra fel kell programozni.

Nem tudom mennyire érthető amit írtam. Ha tudod garantálni egy minden vevő - minden adó egyforma kihasználtságú, akkor nem lesz gondod. Ellenkező esetben viszont folyamatos elfelejtések lesznek.

Lehet rosszul tettem fel a kérdést. Egymástól független helyeken akarom a vevő modulokat elhelyezni . Épen azért,hogy ne keljen sokat vezetékezni.

Köszönöm akkor ezt még át gondolom.

Külön kézi adókkal?

A megrendelő kívánsága, hogy egy adó és három vevő legyen. Igazából három különböző kapu nyitását kellene vezérelni. Külön külön. Ezért gondoltam erre a három csatornás adó modulra. De nem vagyok egyáltalán járatos eben a témában.

Akkor inkább vezetékelj egy vevővel!

Igen a működés leírásodból én is erre a következtetésre jutottam. Még egyszer köszönöm a segítségedet!
(#) lakatosturbo hozzászólása Jan 28, 2011 /

Nincs véletlenül olyan menüpont a webáruházban ahol mutatja az újdonságokat?
Következő: »»   63 / 174
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem