Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1515 / 3610
(#) zenetom válasza zoly15 hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Na megint kezditek?
(#) zoly15 válasza zenetom hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Én csak folytatom.. Nem én kezdtem
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Ki? Hol? Mi? Merre? Hová?
(#) Baxi hozzászólása Jan 11, 2011 /

Egy kérdésem lenne Uraim.
A segédprogramokból a ellenállás színkód prg törölve lett vagy át lett helyezve?
(#) DuMatyi válasza Baxi hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Szerintem ki lett véve. Topi egy részleget meg is szüntetett (gyűjtemény), mert okafogyottá vált. A google majdnem mindenre választ ad. Akármilyen segédprogram kell, a google segít. Itt például van egy egész jó gyűjtemény. Mindegyik szabadon terjeszthető és használható. Ezt is a google hozta ki.
(#) zolika60 válasza Baxi hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Bizony DuMatyinak igaza van. Bővebben: Link
(#) Baxi válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Jó, igaz, csak már a szokás rabja lettem
Azaz rutinból kerestem ellenőrzés céljából hogy jól gondolom-e Én fejből a szintkódot és
feltűnt hogy elvan tűnve.
(#) Ricsi89 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Az egy dolog ,hogy a gyűjtemény kikerült, emrt az már "elavult". Na de egy ilyen alap program? Ez minden kezdőnek és nem kezdőnek segített. Nem kellett guglizni, csak feljönni ide és meg is volt.
(#) rockersrac hozzászólása Jan 11, 2011 /

Egy apró kérdés: adott egy pince helyiség, amiben van cca 5m3 hungarocell, amit el kellene valahogy LEGÁLISAN szállítani! Maga az elszállítás nem gond, hanem a HOVA a lényeg! Ebben valakinek valami tippje esetleg? Budán van ez a sok hungarocell, és 2-3 héten belül ezt el kellene tüntetni, mert kelleni fog a helyiség!
(#) zolee1209 válasza rockersrac hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Kazánban gyorsan elég...
(#) rockersrac válasza zolee1209 hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Panelházban kazán nem nagyon van! Szóval ami kimaradásra került az előbb: egy 10 emeletes paneltömb pincéjében található ez a hungarocell mennyiség!
(#) bankimajki válasza rockersrac hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Ha használható szigetelésként. (Vagyis táblákban van.) Akkor hirdesd meg úgy hogy ingyen elvihető. Utóirat: ideje aludni menni. (Hosszú 2 nap volt.)
(#) rockersrac válasza bankimajki hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Nem táblákban van, ez itt a talán leg nagyobb baj! Nem táblás, hanem ,,formázott"(háztartási cikkek, stb voltak ebbe bele téve tv, mikró, meg egyebek és ettől lenne jó szabadulni valahogy legálisan!
(#) sprofan válasza rockersrac hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Egy kis higítót rá és szinte maradéktalanul eltűnik azonnal. Az már más dolog hogy mire végzel 5m3 hungarocell-el:
1. lemegy a nap, 2. elfogy pár L higító 3. úgy beállsz ha nem használsz valami maszkot hogy az eszméletlen De ha nincs más járható út a számodra, akkor apránként kivitelezhető.
(#) rockersrac válasza sprofan hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Ezt inkább mellőzném, köszönöm! Egyébként sem az enyém a cucc, nekem csak érdekem hogy eltűnjön onnan a cucc!

Jogos mondjuk, én sem úgy gondoltam hogy lerohansz a pincébe és mint az őrült elkezded fröcskölni oszt' uccu neki Vagy talán olyan ismerős aki családi házban lakik? Vagy ha nagyon nem megy, én felragasztanám a falra az egészet, és kész a kis pince gyakorolni a bandának
(#) klemo86 válasza rockersrac hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Összemelegíted egy gombócba hőlégfúvóval Mondanám, hogy gyújtsd meg, aztán amikor már csak egy tócsa lesz belőle, oltsd el, de ezt nem ajánlom több okból sem…
(#) rockersrac válasza klemo86 hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Értsétek már meg légyszi, hogy PANEL HÁZBAN található a rakat hungarocell! Nem akarok hígítózni, és felgyújtani sem akarom!

Hmm.... van már hőszigetelés a ház oldalán?
(#) tiggersoft válasza rockersrac hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Talán ez segit...Bővebben: Link
(#) rockersrac válasza sprofan hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Nincs, de egyébként nem táblás mint említem, hanem formázott! Lásd EZT a hozzászólásomat!

Ugyan már, az nem számít, csupán szerény volt a költségvetés és erre futotta...
(#) klemo86 válasza rockersrac hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Direkt kértem, hogy ne gyújtsd fel összehőlégfúvózod, és kész… Azt lehet ám úgy is, hogy ne gyulladjon meg
(#) rockersrac válasza tiggersoft hozzászólására (») Jan 11, 2011 /

Hú! Köszönöm szépen! Hálám üldözni fog! Na jó! Nem, de nagyon köszönöm a tippet!
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Jan 12, 2011 /

Sziasztok fórumozók.

Úgynézki eljött a változás az életemben. Nemsokára lehet a MÁV alkalmazottja lehetek, ugyan is kellett két olyan ember aki felső vezeték szerelői szakképesítéssel rendelkezik. Jelen esetben ez nincsen meg, de szerencsére beiskoláznak így ezzel nem lehet gond.

Szerk.: Úgy nézki ez már biztos, holnap már mehetek is elbeszélgetésre.
(#) zolika60 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 12, 2011 /

Gratulálok. Jó dolog, ha van az embernek biztos munkája.
(#) klemo86 válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 12, 2011 /

Ha MÁV-nál nem jön be, mehetsz a GySev-hez Irigyellek! Grat
(#) _ampervadasz_ válasza klemo86 hozzászólására (») Jan 12, 2011 /

Köszi a gratulációt Klemo és neked is Zoli.
Ezek után minden Börzére eltudok menni szerencsére, mert anyagi korlátai ennek nem lesznek.
(#) zolika60 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 12, 2011 /

Hát igen a vasutasok ingyen utaznak. :yes:
(#) _ampervadasz_ válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 12, 2011 /

H a vonatok nem fognak menni, akkor gondolj arra, hogy közöm lehet hozzá.
Következő: »»   1515 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem