Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Egy kérdésem lenne Uraim.
A segédprogramokból a ellenállás színkód prg törölve lett vagy át lett helyezve?
Szerintem ki lett véve. Topi egy részleget meg is szüntetett (gyűjtemény), mert okafogyottá vált. A google majdnem mindenre választ ad. Akármilyen segédprogram kell, a google segít. Itt például van egy egész jó gyűjtemény. Mindegyik szabadon terjeszthető és használható. Ezt is a google hozta ki.
Bizony DuMatyinak igaza van. Bővebben: Link
Jó, igaz, csak már a szokás rabja lettem
Azaz rutinból kerestem ellenőrzés céljából hogy jól gondolom-e Én fejből a szintkódot és feltűnt hogy elvan tűnve.
Az egy dolog ,hogy a gyűjtemény kikerült, emrt az már "elavult". Na de egy ilyen alap program? Ez minden kezdőnek és nem kezdőnek segített. Nem kellett guglizni, csak feljönni ide és meg is volt.
Egy apró kérdés: adott egy pince helyiség, amiben van cca 5m3 hungarocell, amit el kellene valahogy LEGÁLISAN szállítani! Maga az elszállítás nem gond, hanem a HOVA a lényeg! Ebben valakinek valami tippje esetleg? Budán van ez a sok hungarocell, és 2-3 héten belül ezt el kellene tüntetni, mert kelleni fog a helyiség!
Kazánban gyorsan elég...
Panelházban kazán nem nagyon van! Szóval ami kimaradásra került az előbb: egy 10 emeletes paneltömb pincéjében található ez a hungarocell mennyiség!
Ha használható szigetelésként. (Vagyis táblákban van.) Akkor hirdesd meg úgy hogy ingyen elvihető. Utóirat: ideje aludni menni. (Hosszú 2 nap volt.)
Nem táblákban van, ez itt a talán leg nagyobb baj! Nem táblás, hanem ,,formázott"(háztartási cikkek, stb voltak ebbe bele téve tv, mikró, meg egyebek és ettől lenne jó szabadulni valahogy legálisan!
Egy kis higítót rá és szinte maradéktalanul eltűnik azonnal. Az már más dolog hogy mire végzel 5m3 hungarocell-el:
1. lemegy a nap, 2. elfogy pár L higító 3. úgy beállsz ha nem használsz valami maszkot hogy az eszméletlen De ha nincs más járható út a számodra, akkor apránként kivitelezhető.
Ezt inkább mellőzném, köszönöm! Egyébként sem az enyém a cucc, nekem csak érdekem hogy eltűnjön onnan a cucc!
Jogos mondjuk, én sem úgy gondoltam hogy lerohansz a pincébe és mint az őrült elkezded fröcskölni oszt' uccu neki Vagy talán olyan ismerős aki családi házban lakik? Vagy ha nagyon nem megy, én felragasztanám a falra az egészet, és kész a kis pince gyakorolni a bandának
Összemelegíted egy gombócba hőlégfúvóval Mondanám, hogy gyújtsd meg, aztán amikor már csak egy tócsa lesz belőle, oltsd el, de ezt nem ajánlom több okból sem…
Értsétek már meg légyszi, hogy PANEL HÁZBAN található a rakat hungarocell! Nem akarok hígítózni, és felgyújtani sem akarom!
Hmm.... van már hőszigetelés a ház oldalán?
Talán ez segit...Bővebben: Link
Nincs, de egyébként nem táblás mint említem, hanem formázott! Lásd EZT a hozzászólásomat!
Ugyan már, az nem számít, csupán szerény volt a költségvetés és erre futotta...
Direkt kértem, hogy ne gyújtsd fel összehőlégfúvózod, és kész… Azt lehet ám úgy is, hogy ne gyulladjon meg
Hú! Köszönöm szépen! Hálám üldözni fog! Na jó! Nem, de nagyon köszönöm a tippet!
Sziasztok fórumozók.
Úgynézki eljött a változás az életemben. Nemsokára lehet a MÁV alkalmazottja lehetek, ugyan is kellett két olyan ember aki felső vezeték szerelői szakképesítéssel rendelkezik. Jelen esetben ez nincsen meg, de szerencsére beiskoláznak így ezzel nem lehet gond. Szerk.: Úgy nézki ez már biztos, holnap már mehetek is elbeszélgetésre.
Gratulálok. Jó dolog, ha van az embernek biztos munkája.
Ha MÁV-nál nem jön be, mehetsz a GySev-hez Irigyellek! Grat
Köszi a gratulációt Klemo és neked is Zoli.
Ezek után minden Börzére eltudok menni szerencsére, mert anyagi korlátai ennek nem lesznek.
Hát igen a vasutasok ingyen utaznak. :yes:
H a vonatok nem fognak menni, akkor gondolj arra, hogy közöm lehet hozzá.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |