Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Jobb ötletem nincsen, kár hogy nincsen tavasz, mert akkor már a természetbe is lehetne egy jó kis kirándulást tenni. Ha tehetném én kajakozni mennék de az meg egy drága beruházást kíván meg...
Fészbúkra meg ne regisztrálj. Megtettem, de semmi értelmét nem láttam és egyszerűen letöröltem magamm onnan, ráadásul az ÍWÍW is elment ilyen irányban, úgyhogy nagyban hanyagolom azt is.
Bővebben: Link
Értem én hogy gömbölyű, de miért gurul?
Lehet azért mert mind a kettő gével kezdődik?!
Azert itt is van szagertelem.
Idézet: Ez a resz kulonosen szakos „Hangra ha jó akkor nem baj linealritással kapcsolatban ezt tudom mondani.Előtte megmérném hogy amit vásároltam az valóban annyi értékű -e?ha nem még potméterrel simán korrigálhatok,esetleg még villanyvezetékből (nem csupaszolom le ) tekerek sokat lényeg hogy a megfelelő ellenállást értéket elérje - lehet korrigálni kicsit szerintem .Sokat nem, mer a fázisvezeték standard-az 1.5 m 1 Ω.”
Ez is egy gyöngyszem: Bővebben: Link
Ez olyan mint az avas szalonna : mindenre jo, de semmire sem hasznal.
Idézet: Annyira jó ötlet volt, hogy az első játéktermi számítógépes játékonál alkalmazták pl. a Space invaders-nél. A ff. képernyő elé színes csíkozott fóliát raktak, a játékosok élményét fokozandó. Az én régi Vectrex konzolom is így csinál színeket (lásd kép) mindegyik játékhoz adtak egy gyári előtét lemezt a színekkel és a pálya fix elemeivel. „„Ez a színes papír dolog tv-re tök jó ötlet,””
És van rá vevő is. Agyam eldobom...
Idézet: „Ez termeli a skaláris energiát, ami erősíti a szervezetben lévő bioenergia-mezőt.” Ez ütött.
Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérdésem! Valaki tud valami működőképes Webcam vonalkód olvasó programot? Mert ami nekem van nem másolja vágólapra az értékeket, csak simán kiirja. A segítségeket köszönöm.
Én írnék neki(je), hogy készíttettem egy woodoo babát, ami egész este az ő hirdetését nézte, és most épp a flimplijét szurkálgatom egy tűvel, nem érez -e fájdalmat nemes testrészében?
Ezt a szindarabot a dombóvári müvház nagytermében is bemutatták, nekem is nagyon tetszett. Ha jól nézem a leirást, még talán a szinészek is ugyanazok voltak
Hali!
Zenélésben jártasabb emberkéknek: Melyik lenne jobb szabadtérre-rendezvényekre-diszkóba (tehát mindenhova) lejátszónak: Reloop 2860 s vagy Gemini cdm 3600 , ez meg a hátulja A Reloop viszi az MP3-at, viszont a Gemini kompaktabb (főleg diszkóba), de az meg nem viszi az MP3-at... Sokan szidják az MP3-at, mert az audió jobb (közbe meg úgy írják ki az audio CD-t hogy MP3-ból kódolják át... :bonk, de valljuk már be hogy ez hatalmas nagy badarság, kivéve ha eredeti az audio CD-s hanganyag. No meg a Geminivel egyszerűbb a zenében bóklászni (nagy, kezelhetőbb JOG).
Ezt igazán csak te tudod eldönteni. Ha kell MP3 használd amelyik tudja, mert egy kütyüvel kevesebb. Ha nem, akkor meg az egyszerűbben kezelhetőbbet válaszd.
Mi lesz Tomika? Zenélésre adod a fejed?
Persze. Azért kell a zenegép, hogy elnyomja. :yes:
Ismeros. Benne voltam a jatekiparban a '80-as evek elejetol.
- Fiam, te mit csinálsz? - Marihuánás cigarettát apa. -Jó…, azt látom, de fordítva hajtod a papírt.
Marigami...
Nektek sem hozta be a hobbielektronikát vagy 10 percig?Mi történt?
Igen,nekem már el is kezdett remegni a kezem..
Idézet: „Nektek sem hozta be a ...” Látod-látod. Túlzottan el vagy kényelmesedve, azt várod, hogy bevigyék neked személyesen?
Igen :yes: szerencsére mostmár bejön.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |