Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mivel már nem tudom szerkeszteni a hozzászólást, de úgy érzem muszáj megmutatni a nekem legjobban tetsző kocsi(ka)t, ezért meg is mutatom.
Szép kis tutu, így is se rossz... szerk.: ki is raktam háttérnek.
En is csinaltam sok evig, de szerencsere mar elfeljtettem a TV javitast. En meg a "Kekes" kategoriaval kezdtem, es az elso modulosoknal fejeztem be. Eleg is volt ebbol ennyi. Bizony igazad van, hogy a balta nem a TV-be kellene neha. Volt egy par sztorim a javitasokkal kapcsolatban. Egeszsegedre!
Szeretném felhívni a figyelmed, hogy ez itt nem az apróhirdetési részleg!
Ez is csak egy négykerekű egy kormányos, mint a többi.
Ha ilyet akarsz akkor a fizikai munkát kerüld, mert soha nem lesz meg.
Akkor még emlékezned kell amit csak a mi korosztályunk ért meg egy viccre.
Milyen TV van otthon: KÉKES. Nektek pedig : olyan zöldes...
De ha be kell tolni, akkor nem árt egy kis erő.
Ja. Persze akkor meg zoldes nem nagyon volt. Csak FF es elotte a szivarvany szinu cellofan papir. A Kekes elott.
Szevasz.
Nem azért nem tudtam aludni mert nem tudtam volna magamtól elaludni, hanem mert izgatott állapotban voltam, az új munkahellyel kapcsolatban, na meg soha nem voltam Veszprémben. Szerencsére a dolgok jól alakultak, de még azóta is csak két órát aludtam pedig tudnék akár 10 -et is aludni. Az egész kis alföldet, középagyarországgal együtt beutaztam egy nap alatt. ha nehéz fizikai munkát végzel, vagy az idődet tanulásra fordítod amit később kamatoztathatsz, akkor hidd el könnyebben fogsz majd aludni.
Veszprém szép város. Laknak ott rokonaim is. Legalább jót kirándultál.
Én 2 évig tanultam ott, nekem a gyomrom összerándul, ha be kell menni. A város szép, de az emberek...
A szervkereskedelem tudtommal tilos.
Aludni? Én olvasom ma a tanulnivalót az ágyamon.. 14:20 tól.. Egyszer kelek fel (valahogy elaludtam) nézem az időt 17:10 Pedig nap közben nem szoktam aludni, sőt, nem is tudok Regisztrálj a Faceboookra!! :felkialtas:
Idézet: „Pedig nap közben nem szoktam aludni, sőt, nem is tudok” Há te gyerök! Hát este 10-kor hogy mész el akkor aludni? Há az is napközbe van ám, he!
Még egészben van! De te a szívét akartad eladni!
Ez a tanulásos dolog nem is rossz ötlet. Úgyis régen csináltam már.
zoly15: miért akarja mindenki hogy regeljek a fészbúkra?
Ú de szeretném nem érteni ezt a viccet! :szomoru1:
Idézet: „Gondolkozz csajosan” Na ezt nem fogok és nem is tudok. Látom neked az is megy. Szóval akkor adja oda a szívét és még polcot is szereljen?
...Mi nem kéne még? A bankkártyája esetleg?
Ne regisztrálj Facebook-ra, fél év és te leszel az egyetlen, aki nincs fent és tele lesz veled a híradó, hogy te még nem vagy fent és majd csomó pénzt ajánlanak fel, hogy "megvegyenek" hogy beregisztrálj
Utána megveheted a kocsidat.
Én viszont nem értem, avassatok be.
Idézet: „nem elektronika” De mint a hirdetésben írtad, ért hozzá, azonkívül hogy is működik az idegrendszer, az emberi agy? Na meg a" logikus" gondolkozás...
Oké, mivel tied az ötlet, ezért kapsz 40% részesedést.
Ha kevesled, akkor az azért van, mert spórolós vagyok.
Nem is igaz, mert én leszek az egyetlen, aki nem lesz ott tag.
Pedig ez volt a nagy Magyar valóság.. Te is tudod akkor.. :yes:
Nem gond, elintézzük! Szólok havernak, hogy csináljon egy kamu Norberto adatlapot.
@Zenetom 40% megfelel.
Nekem eszembe jutott egy régi reklám a betárcsázós internet kora vége felé (2005-2006). Amikor mutogatták az egyetlen embert aki nem azt használ. "...és mit eszik? Ugyanazt mint mi." Emlékszik rá valaki? Ez hasonló szituáció.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |