Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mit vársz egy finoman fogalmazva is szellemileg alultáplálttól. Benne vagy már abban a korban amikor az ember nem veszi fel a kesztyűt. :violent: Az ilyenekbe pedig sajnos egyre többen vannak a cipömet nem törlöm.
Rosszul fejezted ki magad: a föld nem buta hiszen abból élünk. :yes: Itt inkább bizonyos emberkéknél felcserélödött két testrész szerepe, ami a gondolkozást illeti csak még nem büdös.
Nem értem egy kis betű miatt figyelmeztetés jár ezért az ékes szólásért pár napos némítás? Mikor lehet kitiltani valakit?
Köszönöm
De az ünnep előtti nap (jan. 14) este elkapott egy eszméletvesztéssel járó epilepsziás nagyroham. A szüleimnek nem kis pánikot okoztam.
Köszönöm mindenkinek a jókívánságot! Titeket is, Isten éltessen sokáig! (Én még csak 0x2A éves vagyok)
tbence3! Igen, ezek szerint téged ért a megtiszteltetés...
Hello.
Nemtudom hol tegyem fel a kérdésem, mivel nem elktroval kapcsolatos ezért itt érdeklödöm. Hogyan tudok keresni az oldalon a régebbi hozzászólásaimból? Tehát megoldhato e hogy rákeressek egy adott topicban az én hozzászólásaimra? Köszi
Nyomd meg a kereső gombot! Jobbra fent. Majd ott van a keresendő kifejezés után egy kérdőjel.Na arra vidd rá a nyilacskádat és onnan már tudni fogod... Pedig én nem 4 éve regisztráltam...
Köszi.Lehet hogy 4 éve, de ha hiszed ha nem, fel sem tünt a kérdöjel. Tanultam valamit
Isten éltesse 10 a harmadikon barátunkat alias Köbzolit születésnapja alkalmából. Zolikám az anódód izzon még sokáig anélkül, hogy elemittálnál.. :yes: Boldog születésnapot kíván: Tóni
Ma vagyok regisztrálva 1500 napja, és az 1200 hozzászólásom. Még pogácsából is sok.. :yes:
Itt egy nagyon jó video, gyakorlatilag fényképek...New York-ról, nekem tetszik: Bővebben: Link
Valóban hangulatos kis videó. Ott éjszaka is több autó mászkál a belvárosban, mint az itthoni fővárosban, nappal.
Aztán majd a globális felmelegedésnek is mi leszünk az oka, mint ahogy Bush nyilatkozta, hogy a világgazdasági válság okozója Kelet-Európa, közelebbről: Románia, Magyarország és Ukrajna. A minden bizonnyal szürkeállomány nélküli amerikaiak készséggel el is hiszik (hitték) neki.
Persze náluk nem számít, hogy 10000ccm-es autóval járnak még a wc-re is, itt meg az emberek többségének még autó sincs, meg tiltják a régebbi autókat lassan mindenhonnan, euró 38-as szabványú autók közlekedhetnek csak. Ott persze az 50 éves V10-es motorú, 6000ccm-es 100Le-s autók is vígan szaladgálhatnak.
Láttam egy fényképet Amerikából, és kapaszkodjatok meg: NEM volt normális járda (csak egy vékonyka sáv), mert mindenki autóval jár.
Na ez mivolt? Az előbb azt írta ki minden hsz-re, hogy a hozzászólás eltávolításra került. Szép piros szöveg volt. meg is lepődtem, hogy mi történt itt, miért lettek eltávolítva.
Amerikában alapdolog, hogy a dolgozó embernek legalább egy autója legyen.
Nálam is kihozta ezt.Mármint a hsz. eltávolítva. Amúgy belenézel egy amerikai filmbe,apunak,anyunak külön kocsi.
Idézet: Bocs de ez nem film, ez valosag. Sot meg a gyerekeknek is „Amúgy belenézel egy amerikai filmbe,apunak,anyunak külön kocsi.”
Az hagyján, még a kutyának-macskának-hörcsögnek is.
Idézet: Bocs de ezek mar nem 100 loerosek, hanem 250, 350 LE. Nagyon jo az ilyet vezetni. Egy kis 8-10 % lejton felefele nem kell allandoan visszakapcsolgatnod. Viszont ezek a motorok nem 5 evre keszulnek. 15-20 ev utan is csak az olaj-, szuro- es gyertyacserere szorulnak. Nem fustol, nem kopkod, csak teszi a dolgat. „V10-es motorú, 6000ccm-es 100Le-s autók is vígan szaladgálhatnak.”
Itt is tűntek már fel ilyen ijesztgetős linkek.
Miheztartás végett. :yes:
Lejto az lejto, de nem mindegy melik vegen vagy
Szerencsétlen fogyatékost ilyenekkel sokkolni szerintem disznóság.
A lejtő mindig lefelé van. Azért nincs rajta megállás.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |