Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Itt keleten nem tudjuk mi az a sziszababcsik.
Legjobb sorozat a Dexter..csak függőséget okoz,úgyhogy vigyázni kell vele.Nálam 10/10.Pedig nem szeretem a sorozatokat.
Cicababák erősen elferdítve. Nekem is el kellett telnie jó pár percnek, mire leesett. Akkorát koppant, hogy lyukat ütött a padlóba.
Erre felé hála még nem divat ez a szleng. És ha egyszer ide ér akkor bemegyek a tó közepére csónakkal és nem jövök ki többet.
Hol terem a nylon?
-Celofán.
Tegyen rendszert: Linuxot
Gyerekek, már csak 2-nap és elmondhatom, hogy egy hónapja folyamatos Linuxos felhasználó vagyok! Leszoktam! Teljesen (jog)tiszta vagyok, és Microsoft mentes! És a régi progik sem hiányoznak már, bár néha-néha ravaszul kacsint rám a boot menü ezen pontja, de ellenállok. És végül is nem is unatkozom, mert időm nagy részét leköti az, hogy megvalósítsak olyan dolgokat, amelyek egyébként alapból mentek.
Az a baj, ha nem mentek ki, akkor itthon néhány évtized múlva, lehet, hogy már nem imádod annyira, és a hétköznapjaidat is megölik olyan ügyekkel, amelyekhez semmi közöd, és nem is rád tartozik, hivatalok, bankok, önkormányzat, egy csomó lehetetlenné tevő szabály, kiszolgáltatva főnökeid sikkasztási kedvének stb...
Viszont, ha kimentek akkor rájössz, hogy a világ bizony nem ilyen kicsi, mint ez az ország, és van millió dolog az életben, amit, ha itthon maradsz, sohasem ismersz meg, és mindettől csak több leszel, kevesebb nem!
Nem tudom, más hogy van vele, de azért ez már több a soknál. Nálam az ilyen simán a "hoax" kategóriában landol.
Olvastam a cikket de finoman szólva egy baromság. A leírt tünetek pedig abszurdak, bár én csak rossz TV-t javítok zömmel..
Én dogoztam már LINUX-szal , de sokkal megbízhatób mint a májkrokaki. Egyszerű a kezelöfelület és a gép gyorsabb is. Csináltam már mentést is amit amit a Win nem látott Linux-szal.
Ötvenmilliárdra becsülik a Facebook értékét ez azért jó nem?
Miért nem velem értékeltették fel? Mondtam volna vagy 5forintot. A wiwiw meg 10fillért se ér.
De ez kinek értékmérö. mert nekem nem.Csomó hülye gyerek ahelyett, hogy tanulna ezen a szemeten lóg...
Mindaddig, míg egy profi hacker be nem rág rájuk, és archívostul, mindenestül padlóra nem vágja. Akkor már fabatkát sem ér. Már a myvipet, meg az iwiwet is támadják az ott megjelent tartalmak miatt.
Linux? Még csak egy-egy felröppenő hírt halottam róla, nem használtam még, sőt nem is láttam még! Miért olyan jó az a Linux?
Miről beszélsz? Szemét? A fenét! Jó kis oldal! Eddig egy rossz dolgot sem tudok róla mondani... És már majd egy fél éve fenn vagyok!
Gyenge gépre felejtsd az xp-t főleg ha a memória mennyisége nem éri el az 1gb-ot.Ubuntu linuxot kell feltenni, alig használja a cpu -t és a ram ot.Egy celeron procis gépre 512mb ram-al halál xp-t rakni.és azért jó, mert gyenge gépen is jó.
Ahhoz képest az XP minimum konfigurációja 128 megabájt RAM...
A gyenge gép az nem gond! Igaz hogy még "csak" Egy magos procim van (Intel Pentium 3GHz) Jól működik 2GB rammal! Ha netán feltenném a Linuxot, akkor az össze progiról le kell mondanom? :-O Mert az úgy nem járja!
Én is rajta vagyok egy ideje. Nekem semmi bajom nincs vele. Főleg, hogy jópár ismerőst megtaláltam rajta.
A linux igen jó könnyen használható, de sajnos kevés driver van hozzá. Én legalábbis úgy tudom.
Szerintem a driverek mennyiségével nincs gond, legalábbis én amelyik gépekre telepítettem, minden hardvert támogatott.
Webcam, WIFI, stb.
Majd egy éve regisztráltam. Ha az ember akarja, tudja normálisan használni. Kicsit több ember bejelölt a kelleténél, de akkor várják a visszaigazolást, amit nem nagyon osztogatok.
Mindennek meg van a maga helye, ahogy ennek a fórumnak is.
Én 512mb memóriával használtam az xp-met, most kerek 1024mb RAM van a gépemben, és bár érzem hogy igen, néha kevés, de alapjában véve jól működik a gépem vele! :beka3:
Például scannernél és TV tunernél vásárlás ELŐTT kell megkeresni a meghajtót.
Ugyanakkor nagyon jó tapasztalatom van nyomtatóval, fényképezővel.
Mindenkinek saját választása, regisztrál-e vagy sem. Én eldöntöttem: igen, de mérlegelek még pár biztonsági kockázatot. Viszont: Mindenki voltaképp saját felelősségére tölt fel oda bármit is. Ha feltölti, és ebből baja származik, akkor bizony utólag lehet ám ríni, de minek? Nem egy olyan esetről tudok, amikor HR-esek kutakodnak állásinterjú előtt iwiw-en, facebookon. No meg olyanról is , hogy valaki elmegy táppénzre, és megy nyaralni. Felteszi ilyen "antiközösségi" (Az ilyen oldalak a humán közösségeket porig rombolják. Ott lájkolják egymást, ahelyett, hogy élőben tennék) oldalra a képeit, aztán csodálja ha kirúgják, de meg is érdemli.
Az normális, hogy ha behívnak állásinterjúra előtte megnézik ki is vagy. Nem, nem csak az amit Te leírtál, meg beadtál, hanem mi a múltad. Hol vagy regisztrálva, merre. Ha fent vagy valami ilyen oldalon, akkor lássák az eseményekről, képekről, hogy most ez egy részeges alak, vagy miket szokott csinálni. Így több információhoz jutnak. És jól írod, mindenki aki ide bármit is feltesz az magára vállalja a többiek helyett is a felelősséget.
Volt már gond, hogy valaki felrakott képet, amin másik hülyén jött ki. Hasonló, nem egész értem a kisbabákról miért raknak fel annyi képet. Majd ha megnő, akkor mindenki az orra alá dörgöli a babakori képeit.Jól mondtad, az internetről nem lehet törölni. Ami kellene, az képes elveszni, de aminek elkéne az nem.
Én azt írtam, hogy a "betegsége" alatti nyaralása miatt kirúgják, mert volt olyan csökött agyú, hogy feltette dicsekedni facebookra, na az meg is érdemli. Ha én valamit kiteszek, a kép többi szereplőjét megkérdem előtte.
Idézet: „Jól mondtad, az internetről nem lehet törölni.” De még mennyire nem! Töröltem jutubról az egyik videómat, a profilomban nincs benne, de a kereső kiadja és le is játsza.
Az elején választhatsz, hogy hova telepíted, de én vagy két hétig live cd-ről használgattam, hogy kiderüljön mennyire kompatibilisek a gépemmel. Ubuntu.hu-ról tölthetsz image-fájlt, cd-re írod és próbálhatod is ki. De szerintem nem jó gyenge gépre. 512ram 2Ghz-en már jól megy. Egyébként meg olyan mint valami kocsi, jó bütykölgetni, aztán vagy sikerül vagy nem. Több szempontból is érdemes olyan hardvert vásárolni, ahol Linuxos, esetleg Mac-es támogatás is van...
A livecd-meg mindig jól jön, ha elszáll a windows, de te mégis netezni akarsz (Ja és érdekes módon, nagyon sok jó windowsos program visszaköszön itt, és kiderül, hogy nem is windowsos programok ezek...Gimp, Blender, sweetHome, Opera stb) De nem akarok offolni, az offban... |
Bejelentkezés
Hirdetés |