Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Vicces-humoros áramkörök
Köszi!Ez a motor jó lenne hozzá?
És nem kell további fogaskerék?Akkor lehet majd valamikor meg lesz építve csak most már nagyon sok project van betervezve.
A végén csak eljuttok az excenteres,tolórudas változathoz, amit az elején ajánlottam
Van itt egy CD-ROM mechanikájából átalakított változat is: Bővebben: Link
Hátránya, hogy valamivel nagyobb doboz kell hozzá.
Itt a legegyszerűbb mechanika, egy gumi húzza vissza a kart, semmi nem kell bele csak a motor meg a kapcsoló Useless gumival.
Sziasztok!
Én inkább ezt építeném meg annyi módosítással, hogy nem átlátszó dobozba és bekapcsolás után pár másodperc múlva nyitná ki a tetejét.
Ez tényleg egyszerű!Én technika szakkörön csináltam relé modellt és úgy kötöttem be,hogy a relé két érintkezője érintkezzen kikapcsolt állapotban.És mikor rákötöttem a 9V-ot akkor behúzott és ahogy behúzott nem érintkezett kikapcsolt,vissza ment az érintkező újra bekapcsolt és újra behúzott az érintkezője.Klasszul berregett
Az én véleményem az, hogy átlátszó dobozban nem az igazi. Kell egy kis rejtély.
Igen. Én is így gondolom. Van egy rossz DVD lejátszóm abból ki tudom termelni a mechanikát. Dobozom sajnos még nincs.
Már pedig a doboz tartalmazza a titkot, de nagyon könnyű készíteni. Rengeteg tippem van. A mechanika, akár egy elemmel működő játékautóból is kinyerhető.
Találtam, egy érdekes gyújtót! Szerintetek ? Bővebben: Link
Mi ebben az elmeny? Zseblampa az ongyujtobol? Nekem olyan ongyujtom van (tobb is), ami jet-es (szelallo), es bele van epitve a feher LED. Filleres tetel.
Tudom, de ez mégis = csináld magad Csak ötlet volt...
És ez : Bővebben: Link
Sziasztok gondolkodtam a használhatatlan masinán nem feltétlenül kell polaritáscsere lehet hogy meg lehetne oldani hogy a karra egy kissebb súlyt tenni rá ami miután kikapcsolta a motort visszahúzza....
Ez jó ez a motor viszont elég lassú lesz lehet 5 v ról de ahogy belegondolok ez nem baj
Háát nemistudom szerintem 1:tényleg nincs sok értelme 2:ennél azért sokkal jobban lehetne kivitelezni is.(én lézereset akartam csinálni egyszer )
Szerintem erre gondoltál: Bővebben
Én már beszereztem (ezt).Nagyon klafa és jó erős.Annyit mondok,hogy nem lehet simán lecsavarozni mert egy fogaskerék kilóg vagy 3mm-re.De nálam ez nem is gond mert amilyen kereket rakok rá az úgyis nagyobb nála.És arra lesz csavarozva a fa karocska(a kerékre).Ezek kelletek nekem: 1 2 3 4
Szerintem 9V-al a legjobb(bírja)nem melegedik nem füstöl semmi bűz(ismerem,pörgettem már nagyon fel motort) Ja és azt írják 160Fordulat/perc(2.6fordulat/s).Na hát ez 9V-al se jön ki sehogy
Kedves janikukac
Ne hagyd, hogy a kedved elvegyék az alkotástól. Nem készíthet mindenki olyan távirányítót, amelyikkel az ellenséges országra irányíthatod a műhold lézersugarát. Igenis, a ledes gyújtó ötletes. Van hegesztőm, fúrópisztolyom, gyalupadom, de egy ilyen gyújtó elkészítéséhez nekem biztosan kellene egy óra hossza. Aki kevesebb idő alatt elkészíti, írja meg.
Hello! Láttam ezt a gereblyés cuccot Nagyon szuper(szerintem).Azt viszont nem tudom,hogy lehet ilyet csinálni,hogy ikonja is legyen.Ikont tudok csinálni comenius logoban(alsóban sokat foglalkoztunk vele) de,hogy kell rátenni a programot?És minden pendrive-ra kifogja írni a "gereblyézzünk együtt" szöveget?Ha valaki tudja a programot megírná?És,hogy kell megírni?Van ez az ál vírus.Szöveges dokumentumként kell megírni.Kb ez is ilyen?
Guszti HG6IEZ megcsinálta egykoron a Knight-Rider kapcsolást mágneskapcsolókkal ( nagyáramú jelfogókkal ). Ment, mint a mérgezett egér.
Hát én csak szerettem volna adni egy jó ötletet. Énse tudnám előbb elkészíteni mint te. Vannak olyanok akinek nem tetszenek a gagyi cuccaim, de örülök neki, hogy vannak olyanok akiknek igen !
A pendriveon létre kell hozni egy autorun.inf állományt (lásd melléklet) az ikont is el kell menteni a pendrive-ra és csatlakoztatás után a megjelenő menü első sora lesz az így beállított menüpont . :yes: Az ikon elkészítésére én a neten fellelhető online ikonszerkesztő programokat ajánlom.Például.
Hű, ez az ikonszerkesztő nagyon jó, már készítettem is egyet!
A francba Elajándékoztam a 20Mb-os pendrive-omat.Árkád mellett volt drift verseny és ott nyertem.Szét kellett szedjek 5darab ördöglakatot és össze is kellett raknom.Na az pont jó lett volna most...
Amúgy értem....Az autorun=automatikus indítás icon=valami.ico(ez meg kell egyezzen az icon nevével) open:amelyik oldalt megnyittya autorun-kor action:alsó üzenet label:fölső üzenet(nagy betű) |
Bejelentkezés
Hirdetés |