Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Látszik, hogy (majdnem) programozó vagy. Az információ, amit leírtál, tökéletesen igaz. Tartalmi és formai szempontból nem lehet belekötni, de nem megyünk vele semmire.
Fokhagymas mezet eszegess. Nagyon jo szer torokgyulladasra. Egy kis fedeles uveget megtoltesz mezzel, es aprora vagott fokhagymat teszel bele. Nalam mindig van belole elkeszitve.
Köszi srácok! Azt elfelejtettem írni hogy a tömörített formátum nem játszik.
Maty!
Jó a könyvtáros élet, mint látható alant!
Ebbe a könyvtárba én is beiratkoznék.
A könyvtárost kérdezd.
Gondolom e-mellett.
Ez egy könyvesbolt. Nincs a könyveken raktári jelzet, az olvasónak nincs olvasójegye. Figyelek én kérem.
Ilyen idomokkal sajnos én nem szolgálhatok. Van egy gyanúm, hogy még a szexuális élet gondolatától is elmenne a kedved, ha meglátnál csak felsőruházat nélkül...
Aláírom, és még a vérnyomásra is jó. Anyuék egy ideig lelkesen ették, aztán leálltak róla, mert a szaga...
Ha már könyvtáros, akkor inkább Ő (Bocs Matyi ) I am a librarian
Sziasztok! Találtam egy érdekes honlapot, bár a tartalma miatt erősen off-jellegű. RadioKot:
Ja, és vannak órák is. :nezze:
Azthiszem épp most volt földrengés nálunk! Majdnem besz*rtam. :hide:
Nálunk is, BP 22. kerület, 8. emeleten jó 2-3 cm-s elmozdulást éreztem, meg egy kis csörömpölés is volt a bárszekrényben. Egy erős lökés volt. Hol lehetett az epicentrum?
Basszus. Kezdem azt hinni, hogy igen, ott lakom... :eeknoes:
Szerintem ahol Matyi tartózkodik... Tudtommal babot ebédelt... :peace:
Sziasztok erősítő tesztelés közben kapott el a földrengés gyorsan lekapcsoltam, mert azt hittem, hogy valami rossz frekit kap a mélynyomó, ahogy morajlott... aztán nem maradt abba, és ahogy rezgett a csillár, rájöttem, hogy valami nem stimmel Ráadásul kétszer... Hát ilyen is ritkán van
Tokodon (Komárom-Esztergom megye)
Nem igaz, mert milánói makaróni volt - bab nélkül - az ebéd.
Reméljük nem is lesz sűrűn ilyen jellegű élményünk.
Én is éreztem Szabadbattyánban (Fejérmegye). Hát rendesen beparáztam most az egész biztos. :hide:
Akkor lehet én voltam... :hide: Csak Te jártál a fejemben, így Rád fogtam... :puszi:
Én személy szerint élveztem, mert tudtam, hogy nem lesz erős Érdekes volt
Az hagyján, de ezt a kommentet figyeld az egyik portálról.
"Napi Twitter FAIL: Földrengés volt pesten? Vajon a villalakók jól vannak?" Apám az agy mosott polgárok!
Bővebben: Link
A 4,8 -asra nem mondhatnám, hogy nem erős és, hogy érdekes. Szerintem a biztosítók is hasonlóan vélekednek...
Oroszlányban van a horgásztanyám jajj Ki kell mennem megnézni, nem dőlt-e bele a tóba :
Ugye? Mert velem nem történik semmi érdekes....
Mit csináltál otthon?! |
Bejelentkezés
Hirdetés |