Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1536 / 3606
(#) mark.budai hozzászólása Jan 28, 2011 /

Sziasztok! Zenében kellene egy kis segítség.
Nem tudja valaki, hogy ez alatt milyen zene megy?
(#) Dióda hozzászólása Jan 28, 2011 /

Ha már off akkor legyen off!

Hapekok lenne egy érdekes kérdésem.

Adott egy régi tipusú hajdú bojler ami full megpusztult.
Lett véve egy új helyette.
Viszont kutyó egy dolog hogy a réginek a felrögzítése ugye egy laposvas és két csavaros, ennek viszont akasztós a rögzítése ami egy préselt lemezidom.
Szerintetek ennek van valami szerelvény ellendarabja vagy csak akasszam rá a két csavarra ami a falból lóg ki?
Nem szándékoznék a lemezidomot kifúrni mert így is gyengébbnek nézem mint a laposvasat és nem akarnám mégjobban kigyengíteni.
(#) tungsram válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 28, 2011 /

Idézet:
„Ebben a korban már Alzheimer állandóan a nyomomba van.”

Még mindig jobb mint a Parkinson mert inkább felejtsek fizetni mint kilötyögtessem a pálinkát...
(#) tungsram válasza Dióda hozzászólására (») Jan 28, 2011 /

Nincs ellendarab mert miért is kéne. Ez a felfogatás már könnyített, tehát megfelel a célnak..
(#) Dióda válasza tungsram hozzászólására (») Jan 28, 2011 /

Érdekes megoldásnak tartom mert egy u alakra formázott egyenes mint annó a laposvas volt és lóg lefelé két kis fücök belőle és ennyi.
Semmi rögzítés csak akasszam föl a régi csavaros helyére?
Nem egy stabil megoldás .
(#) tungsram válasza Dióda hozzászólására (») Jan 28, 2011 /

A csavarok persze kellenek. alátétét stb
(#) zenetom hozzászólása Jan 28, 2011 /

Hali!
Egy olyan problémával állok szemben, hogy a CD/DVD íróm minimális CD-R írási sebessége 16X (ilyenem van). És sajnos 8X lenne a jó, mert így ugrál a lejátszókban a CD (RW-t ír a weblap szerint 4x is, de most a CD-R a lényeg).
Van rá valami megoldás hogy ne ugráljon/lassabban írja?
(#) zenetom válasza zenetom hozzászólására (») Jan 28, 2011 /

A gyári leírás szerint se tud 16X-nál lassabban írni.
(#) Szárnyas válasza zenetom hozzászólására (») Jan 28, 2011 /

Nem tudom milyen fajta lemezre írtál, de megpróbálhatnál valami minőségibb lemezre írni. Nálam nagyon bevált a Taiyo Yuden gyártókódú Verbatim Pastel CD lemez, bár nem tudom kapható-e még egyáltalán ilyen (én még pár évvel ezelőtt betáraztam belőle 100db-ot). Lehet, hogy ezt 16x-an is jó minőségben megírná. Régebben úgy volt Audio Cd-nél, hogy a minnél alacsonyabb sebességen kell írni az lemezt a jobb minőség elérése érdekében, viszont a manapság kapható lemezeket már magasabb sebességre optimalizálják, szóval lehet, hogy gyorsabban megírva is elfogadható minőséget produkálna. De az is lehet, hogy a te íród csak ennyire képes.
(#) zenetom válasza Szárnyas hozzászólására (») Jan 28, 2011 /

Holnap veszek egy valami drágább CD-t és kipróbálom azzal. Ez a 120Ft-os papírtokos Maxell CD lehet nem az igazi...
(#) Szárnyas válasza zenetom hozzászólására (») Jan 28, 2011 /

Egy próbát megér, mostanában JVC-ből láttam még Taiyo Yuden gyártókódú lemezt, bár lehet, hogy boltban ilyet nem kapsz. Én rendelni szoktam nagyobb tételben.
(#) zenetom hozzászólása Jan 28, 2011 /

Ezt a képet most találtam, és annyira jó, hogy muszáj közzé tenni. Szépek.
(#) KTobi válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 28, 2011 /

Kezdelek nem érteni. Szerintem tungsram írta a Kirchoff törvényeket (most már nem tudom hogy írják a nevét). Mikor Matyi rákérdezett, hogy hogy-hogy három van. Erre Te leírtad a "harmadikat". Tungrams épp nem volt gépnél, mire visszaért és meglátta mit kérdezett Matyi, addigra már Te elmagyaráztad neki, és így nem kellett tungramsnak leírni. Most ha még valami nem érthető, akkor fordulj máshoz, másképp már nem tudom magyarázni.
(#) pcroland hozzászólása Jan 28, 2011 /

Hello! Van egy 113 éves Cári orosz (1)rubel-em.Négybe volt hajtva,de jó állapotba van.Valaki nem tudja mennyit érhet kb?A képen nem az enyém van.

pénz.jpg

(#) pcroland válasza zenetom hozzászólására (») Jan 28, 2011 /

Nekem már 5 perce próbálja betölteni,de csak egy kéz és egy csaj feje van meg.Feltehetnéd ha neked gyorsan betölti.
(#) sooty válasza pcroland hozzászólására (») Jan 28, 2011 /

Itt láttam egyet, nézd meg majd később, mennyiért vették meg... ebay
(#) nagy hoho válasza KTobi hozzászólására (») Jan 28, 2011 /

Köszönöm, így már értem, hogy minden egy helyen van leírva és nem kell vissza keresni a hozzászólásokban.
(#) sooty válasza zenetom hozzászólására (») Jan 28, 2011 /

A barna csajnak jól össze van vagdosva a jobb lába és a bal sípcsontjáról is lejött a bőr, biztos motorozik (Jó ez a nagy felbontás)
(#) KTobi válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 28, 2011 /

(#) pcroland válasza sooty hozzászólására (») Jan 28, 2011 /

:no: 113 év rongyos egy dollárt ér.Magyar oldalon is 250Ft.És vannak magyar pénzeim ezekről infó?Ezek teljesen jó minőségüek.Van 10,20 Forintos papír pénzem.Van pengőm:100 millió-s egy milliárd-os.Ezek mennyit érnek?
(#) zenetom válasza sooty hozzászólására (») Jan 28, 2011 /

& pcroland: Upsz, elnézést. :hide:
(#) zoly15 hozzászólása Jan 29, 2011 /

Jó reggelt mindenkinek! Avagy hajnalt? Én tisztázatlan körülmények között már felkeltem 5:30 kor Pedig nem szokásom 8-9 előtt felkelni! Lehet hogy az az oka hogy a tegnapi délutánt fekvéssel töltöttem :hide: Ugyanis nem voltam/vagyok az élen.. A torkom úgy fáj hogy az már nem is igaz! Nyelni is alig bírok..
(#) sooty válasza zoly15 hozzászólására (») Jan 29, 2011 /

Szia !Szopogassál lidocainos Strepsilst vagy Tantum Verdét attól nem gyógyul ugyan meg, de legalább nem fáj. Jobbulást!
(#) zoly15 válasza sooty hozzászólására (») Jan 29, 2011 /

Köszönöm! De a Köbzoli adott egy ősi receptet
(#) zenetom válasza zoly15 hozzászólására (») Jan 29, 2011 /

Hali!
Én is, felkeltem hajnali fél 9-kor, bár lehet a kutyaugatás miatt.
Egyébként meg jobbulást! :yes:
(#) zoly15 válasza zenetom hozzászólására (») Jan 29, 2011 /

Fél 9? ÍÉn már fél 8 tól döngettem a Quadot Köszi! Jó úton haladok!
(#) szamóca hozzászólása Jan 29, 2011 /

Segítség kellene fiúk.
Hol lehet beszerezni a Groovehouse- Hajnal (2001) és Elmúlt nyár (2003) című albumait.
(#) klemo86 válasza szamóca hozzászólására (») Jan 29, 2011 /

Megrendelni a honlapjukról, esetleg DC++, Torrent…
(#) Ricsi89 válasza szamóca hozzászólására (») Jan 29, 2011 /

Elmúlt a nyár.
Másiknak sajnos már nem érvényes a rapidos linkje, de keresek másikat.
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Jan 29, 2011 /

Bővebben: LinkPéldául.
Következő: »»   1536 / 3606
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem