Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Látszik, hogy (majdnem) programozó vagy. Az információ, amit leírtál, tökéletesen igaz. Tartalmi és formai szempontból nem lehet belekötni, de nem megyünk vele semmire.
![]() ![]()
Fokhagymas mezet eszegess. Nagyon jo szer torokgyulladasra. Egy kis fedeles uveget megtoltesz mezzel, es aprora vagott fokhagymat teszel bele. Nalam mindig van belole elkeszitve.
Köszi srácok! Azt elfelejtettem írni hogy a tömörített formátum nem játszik.
![]()
Maty!
Jó a könyvtáros élet, mint látható alant! ![]()
Ebbe a könyvtárba én is beiratkoznék.
![]()
A könyvtárost kérdezd.
![]() Gondolom e-mellett. ![]()
Ez egy könyvesbolt.
![]() ![]()
Ilyen idomokkal sajnos én nem szolgálhatok. Van egy gyanúm, hogy még a szexuális élet gondolatától is elmenne a kedved, ha meglátnál csak felsőruházat nélkül...
![]()
Aláírom, és még a vérnyomásra is jó. Anyuék egy ideig lelkesen ették, aztán leálltak róla, mert a szaga...
Ha már könyvtáros, akkor inkább Ő (Bocs Matyi
![]()
Sziasztok! Találtam egy érdekes honlapot, bár a tartalma miatt erősen off-jellegű. RadioKot:
Ja, és vannak órák is. :nezze:
Azthiszem épp most volt földrengés nálunk! Majdnem besz*rtam. :hide:
Nálunk is, BP 22. kerület, 8. emeleten jó 2-3 cm-s elmozdulást éreztem, meg egy kis csörömpölés is volt a bárszekrényben. Egy erős lökés volt. Hol lehetett az epicentrum?
Basszus. Kezdem azt hinni, hogy igen, ott lakom... :eeknoes:
Szerintem ahol Matyi tartózkodik... Tudtommal babot ebédelt...
![]()
Sziasztok
![]() ![]() ![]() Tokodon (Komárom-Esztergom megye)
Nem igaz, mert milánói makaróni volt - bab nélkül - az ebéd.
![]()
Reméljük nem is lesz sűrűn ilyen jellegű élményünk.
Én is éreztem Szabadbattyánban (Fejérmegye). Hát rendesen beparáztam most az egész biztos. :hide:
Akkor lehet én voltam... :hide: Csak Te jártál a fejemben, így Rád fogtam... :puszi:
![]()
Én személy szerint élveztem, mert tudtam, hogy nem lesz erős
![]() ![]()
Az hagyján, de ezt a kommentet figyeld az egyik portálról.
"Napi Twitter FAIL: Földrengés volt pesten? Vajon a villalakók jól vannak?" Apám az agy mosott polgárok! ![]()
Bővebben: Link
A 4,8 -asra nem mondhatnám, hogy nem erős és, hogy érdekes. Szerintem a biztosítók is hasonlóan vélekednek... ![]()
Oroszlányban van a horgásztanyám jajj
![]() ![]()
Ugye? Mert velem nem történik semmi érdekes....
Mit csináltál otthon?! ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |