Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1540 / 3601
(#) szamóca válasza zolee1209 hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Van valami megoldása a dolognak, valahol olvastam,(proxy server?) de én sem tudom mi.
(#) Macsek71 válasza zolee1209 hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Létezik valami IP átirányításos neten-elbújós trükk... Pontos nevét nem tudom, de regelni kell egy helyre , onnantól kezdve rajtuk keresztül szörföl az ember => nem látszik honnan ...
(#) zenetom hozzászólása Jan 30, 2011 /

No vége a napnak, megjártuk Miskolcot, közben az egyik városnál (nem tudom már mi volt a neve ) volt a képen látható (kőfejtő?) gép. Jó nagy volt.
(#) Gyozo92 hozzászólása Jan 30, 2011 /

Aztafrancba.... Felrobbant a kondenzátor... De megégetett... Huhh nagyon megijedtem hirtelen... Még füstölt is meg minden és lespriccelte a lábamat Jó meleg volt Támadtak az elektronok Ráadásul egyszerre kettő. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy csak 1000 µF-esek voltak
remélem nem halok meg tőle...
(#) Müszi válasza Gyozo92 hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Csak nem forditva sikerült beforrasztani?
(#) mex válasza zenetom hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Azt tudtad, hogy ezek a gépek elektromos meghajtásúak?
(#) Gyozo92 válasza Müszi hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

nem a kondenzátort, a diódát... Francba de megégetett... Rendesen fáj. Éppen hideg vizes ronggyal törölgettem és azt hiszem megmaradok. Még szellőztetnem is kellett ebben a hidegben a füstje miatt.
(#) zenetom válasza mex hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Nem.
(#) Gafly válasza Gyozo92 hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Örülj hogy nem a szemedbe durrant...
(#) zolika60 válasza Gyozo92 hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Vigasztaljon, hogy amikor az első erősítőmet építettem, nekem 10000µF szállt el szó szerint a fülem mellett. Füstöt és szerpentint húzva át az irodán ahol akkor dolgoztam.
(#) Gyozo92 válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Valóban örülök, hogy nem vitte el a szemem, de most már kijavítottam a hibát, úgyhogy folytatom is a melót
(#) Müszi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Én csak egy kis 10µF-es miniatür elkót durrantottam véletlenül, de az is nagyot szólt!
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

A régi kondik bizony csattannak. Nincs a tetejük meggyengítve, és a túlnyomás lerobbantja, nem pedig szétfeszíti.
(#) zolika60 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Az enyém olyan házban volt, aminek csavaros volt a teteje. A lábai maradtak a panelben az alsó bakelit lemezzel együtt. A többi meg elrepült. Szerpentint húzva egészen a plafonig. Nem kis rémületet okozva az épületben.
(#) Gyozo92 hozzászólása Jan 30, 2011 /

Működik a szűrőm 300 watton adtam neki, és kegyetlen! a sub szűrő. Ezért megérte kibírni a robbanást
(#) Müszi válasza Gyozo92 hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

300W??? Egybe van még a ház?
(#) Gyozo92 válasza Müszi hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

És ez csak az egyik oldal Minden rezeg, de a ház bírja Ha a földrengést kibírta Partyn kettő sub lesz fejenként 300 watt RMS-el megküldve

Tanácstalan vagyok. Ez mire jó?

Hát a tökéletes hangzás. A party nem szobában, kültéren. Oda kell a hangerő, hogy jó legyen. Jó nagy telken. Oda megy még pár top láda is.
(#) zenetom válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Ezt most komolyan kérdezted?
(#) zolee1209 válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Szervdonor gyártó készülék... Leszakad a tüdőd, tizenx évesen, kiváló donor!
(#) Gyozo92 válasza zolee1209 hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Hát a szobában igen. Ezért csak az egyik felét kötöttem be Kültéren jobb a helyzet, oda kell is egy kis gyomorrengető mély. Akkor az igazi.
(#) zolika60 válasza zenetom hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Nekem ennél jobb a fülem. Kisebb teljesítménnyel is hallok.
(#) DuMatyi válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Van akinek nem. Fiziológiai hallókészülék. Annak, aki nem hall elég mélyet.

Nekem már levitte a sub a fülemet
(#) zenetom válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Ugyan, a hangerőből nincs olyan hogy sok. Esetleg ha felhívnak a fejesek, hogy a szeizmográf nagyon kalimpál, akkor egy kicsit lejjebb lehet tekerni...
(#) Gyozo92 válasza zenetom hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Pontosan! Főleg kültéren a partyn, és rockkoncerten Mindkettőt csípem
(#) DuMatyi válasza Gyozo92 hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

A rockzene jó dolog, de hangerőben: nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos. MP3 lejátszót sem hallgatok már agybadugós fülessel. Érezhetően visszakaptam valamit a hallásomból. Inkább ,építs egy kis csövest egy érzékeny hangsugárzóhoz, hiddel többet nyersz, mint amennyit veszítesz a hangerőn.
(#) Gyozo92 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Nem itthon adom neki a hangerőt, ha nem a partyn, ahol szükség van rá.

Majd elmúlik. 20 évesen a "nagy hírű" Elipszis zenekar technikusa voltam. Akkor ott nem használtunk ekkora technikát. 4x 100W Qvadro ment. Elég volt bárhová. Lehet, hogy ennyivel jobb volt az emberek füle mint manapság?
Következő: »»   1540 / 3601
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem