Fórum témák
» Több friss téma |
Szia! Olyan 30 ezer körül van. Keress meg egy mosógép szerelőt és vegyél bontottat. Én is azt csináltam és megúsztam 8 ezerből.
Üdv.
Nem találok sehol 0.8 mm-es fúrószárat.Honnan lehet szerezni?
Hol laksz? Errefelé bármelyik szerszámboltban van.
Ha fővárosi vagy az Urbán Istvánnak van, de szerintem elpostázza. Sokféle méretben kapható nála, plusz sok elfekvő anyag, ami már máshol nem kapható.
Gondolom keményfémet keresel, mert gyorsacél valóban van mindenhol.
Üdv!
Robogómhoz vásároltam LED-es hátsó lámpát A szélén lévő ledek kétszínűek Piros és sárga,indexként funkcionál. ezekből tönkrement pár, vagyis soros kapcsolás miatt így jópár nem ég... Ami problémát jelent, hogy ezek a dual Ledek 4 lábúak és sehol nem találok ilyet. Vajon beszerezhetőek 4 lábú piros sárga ledek esetleg megpróbáljam 3 lábúval pótolni? Köszönöm.
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni,hogy budapesten hol kapok papír 1,5-2cm-es porvédőt?Magassugárzókra kellene.
Szia,
3 lábú is jó mert lehet az katódnak két kivezetése van és azért lett 3 ból 4. A középső lábat kettéágaztatod és jó lesz .
hello!
aluminium L idomot szeretnék a TO-3-as tok rögzítéséhez. Bp-en hol juthatok ilyesmihez?
Itt. Bővebben: Link
Női cucc, körömlakk, remélem megfelel: Moira UV fedőlakk UV körömlakk
Nyákról csak hígítóval lehet eltávolítani. A többi amit ismerek -akár toll formájában is- vízbázisú, s az emiatt nem jó Neked. Ennek viszont az ára is elfogadható, kiszerelése is hobbicélokra ideális.
Ez amiatt UV lakk, mert UV hatására keményedik ki. Egyébként átlátszó, és nem világít UV fényben.
Jó helyen keresgélt, az már más hogy nem jót talált
Bővebben: Link Kicsit drága, de ha megfelelnek neked az uv fényben világító körömlakk, akkor a Rossman-ban 1000Ft alatt kapsz egy üveggel.
Köszi!
Utánanézek!
Cső!
Nem tud valaki Jászberényben vagy környékén ilyen boltot? Kezdő vagyok és gőzöm sincs hol vegyek ilyen cuccokat. Előre is köszi!
Kellene 1...2 kW közötti szakadt hősugárzó, grillsütő vagy efféle cucc a fűtőszál kinyerésére. Hol van Bp-en ilyen roncstelep a VI. kerülethez legközelebb?
Tisztelt Szakik!
Volna egy öreg weller pákám amiben tönkrement a kapcsoló és gondoltam készítenék hozzá egy digitális állomást. A kérdésem pedig honnan tudnék (szerezni) venni megfelelő hőelemet. A segítséget előre is köszönöm.
Szia!
Itt az apróban, Luki hirdet weller alkatrészeket.
Vagy ha mégis símán csak meg akarod javítani, akkor a Katona József színház mögött (Árpád híd) van a bolt (C+F)...
Légy szíves az MSN szlenget mellőzni ezen az oldalon!
Köszönjük.
Szia!
Köszi a segítséget de az én pákám sajnos ezeknél öregebb, ezért szeretném átalakítani, de ha minden kötél szakad akkor tényleg marad kapcsolós
Sziasztok!
20mm-es, narancs színű, 3 digites, 7 szegmenses LED kijelzőt szeretnék. Tudtok olyan helyeket, ahonnan tudok szerezni? Sehol sem találok narancs színű kijelzőket.
Hello!
Úgynevezett vonal izzó kellene nekem. Amit ezwekben az olcsó fényvetőkben is használnak DE olyan ami 12V-ról üzemel. Mivel ahol használni szeretnémna fényvetőt csak 12V van.
-12/230V inverterrel megoldhatod
-Nem egészen értem, a fényvetőkben halogén izzót használnak pl.: 150w halogén Ez a vonalizzó. Ha jól gondolom valami ilyesmire gondoltál. Ilyen halogén lámpát alakítottam át 2 éve, nagyon egyszerűen, az üveg mögül az alu tükröt, s a szerelvényeket kivettem, s egy nyák lapra ragasztottam 12V-os ledsort. Mindig a kocsiban van, ha gond van akár egy éjszakai kerékcsere, vagy lerobbanás esetére ott van kéznél az autóban, s nem szívja le az akksit. Akár lehet power led, s áramgenerátor, de gondolom a felvetésedből, hogy abba nem vágnál bele. Ha lehet pontosabban fogalmazd meg a problémádat.
20 mm narancs de sajnos csak 1 digites itt pl. van.
Hello!
Igazad van rosszul fogalmaztam.(Egy nagyáruházban vonalizzó néven volt kitéve a halogén izzó) Az a gondom hogy nem nagyon értek a LED-es dolgokhoz. Hol lehet olyan POWER LED-et kapni ami versenyezni tud egy 100-150w-os izzóval? Találtam kész ilyen reflektort: http://www.ledcenter.hu/233-led-fenyvetok-led-reflektorok/309-led-r...r.html De ezt is meg kéne hackelni hogy 12V-os legyen gondolom valamilyen módon lecsökkentették a feszt a LED számára. Egyébként nem okozna gondot az áramgenerátor építése sem. |
Bejelentkezés
Hirdetés |