Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Lézeres radar, traffipax jelző
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Lapozás: OK   118 / 147
(#) Home Made Jammer válasza bobesz hozzászólására (») Jan 22, 2011 /

Írj egy kis magyarázatot légyszíves,mert nem nagyon értem.
(#) Reggie válasza Reggie hozzászólására (») Jan 22, 2011 /

Blinderrel. Szerintem a TFDU is tud annyit mint a Blinder.
(#) Home Made Jammer hozzászólása Feb 2, 2011 /

Sziasztok.
Egy történetet szeretnék elmesélni. Egy fórum társunk megkeresett privát üzenetben és a segítségemet kérte: Régóta próbál működő blokkolót építeni, eddig nem túl nagy sikerrel, és szeretné az én verziómat kipróbálni, illetve segít tesztelni. Akik ismernek tudják, hogy szívesen segítek annak aki normálisan fordul hozzám. Most is ez történt, elküldtem a legújabb verzió rajzait és a legújabb szoftvert, aminek az időzítését még finomhangolni kellett. Megtörténtek a tesztek, és sikerült tökéletesen beállítani az időzítést is. A sikeres teszt után fórumtársunk nem járult hozzá az eredmények közreadásához, mondván itt mindenki csak sült galambra vár. Szót fogadtam hiszen a teszteket valóban ő csinálta. Ma, kicsit ingerülten felhívott az egyik barátom, aki mellesleg részt vett a fejlesztésben, hogy nézzem meg mit talált a neten. (Lásd a kép) Mintha hátba szúrtak volna! Nem akarok rossz tanulságot levonni a dologból, de azt hiszem alaposan meggondolom kinek milyen segítséget nyújtok ez után.
Üdv:HMJ

Árul.jpg

(#) hbfj válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Feb 2, 2011 /

Rendkivul kedves ember jut eszembe : en sem kuldtem meg vissza a blokikat- holnap postazom
(#) Home Made Jammer válasza hbfj hozzászólására (») Feb 2, 2011 /

Nem sürgős, még megkeresnélek.
(#) hbfj hozzászólása Feb 2, 2011 /

Persze nyugodtan,de most csak privat uziben,mert csak hetvegen leszek gepkozelben-addig mobilrol nyomom
(#) vicsys válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Feb 2, 2011 /

Isten hozott a klubban! Csak nyugi, a követköző az lesz, hogy de szemét vagy, hogy nem adod ingyé'! Én már végigjártam ezt az utat... Azért, fel a fejjel, vannak bőven akik elismerik a munkádat!
(#) Home Made Jammer válasza vicsys hozzászólására (») Feb 2, 2011 /

Most megnyugtattál.
(#) Reggie válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Feb 3, 2011 /

Na, azt hiszem en elore voltam okos
Gondolom csak az nyulhatta le, aki a legutolso rajzokat ismerte, azaz aki nem hagyta, hogy publikald az eredmenyeket.... A hirdetes alapjan viszont ugy latszik, hogy 20m ala nem sikerult menni.

Szerk: a hirdetes mellett talalhato szam(06703714134) Bobesz-e.

Na akkor a sztori masik fele: velem is probalkozott(tobb mint fel even keresztul), hogy alljunk ossze es csinaljuk egyutt, de ugy ereztem, hogy nekem ez menni fog egyedul is, ezert halogattam. Ezen kivul kicsit gyanus es terhes volt, hogy fel orakra hivogat rendszeresen emiatt, valamint osszevissza kerdezgetett mindig a mukodesi elvrol, amibol erezheto volt, hogy fogalma sincs rola. Igy nem is ertettem, hogy o mit is tudna hozzatenni a dolgokhoz, ami nekem nem menne. Egy ido utan kitiltottam a telefonszamat a problema megoldasa gyanant(kb december kozepen). Ezek szerint jol tettem. (UI: A tobbieknek ne aruljunk el semmit szoveget nekem is nyomta rendszeresen.)
(#) Home Made Jammer válasza Reggie hozzászólására (») Feb 3, 2011 /

Ne a hirdetést vedd alapul, 0m-ig megy.
Ezek szerint én voltam az áldozat.
(#) hbfj válasza Reggie hozzászólására (») Feb 3, 2011 /

A google cacheben még látható,hogy a hirdetés a racing bazáron volt,de a link már nem él-gondolom törölte . De lenne egy kérdésem : mennyiért árulta ?
(#) Reggie válasza hbfj hozzászólására (») Feb 3, 2011 /

Tarolt oldalkent megtalalod amugy, de 30k-ert arulta a sajat telefonszamaval... Erdekes amugy mert engem egy ido utan uj szamrol kezdett hivogatni, akkor nem ertem miert nem azt rakta ki amikor kevesebben ismerik. Dehat az eszt nem ingyen osztjak

Es milyen lidarokkal teszteltetek?

F3 és scs 103, mindkettő JTG.

es JFG is?
Mondjuk meg F2-vel kene, azt mondjak az szivatos. Szerintem a Jammer Test Gang-ot kene megkornyekezni, naluk van mindenfele. (hbfj Atlantaja ellen probaltad mar?)

F2 nem érdekel, egyébként könnyebb blokkolni mint az f3-at mert érzékenyebb a vevője, kisebb teljesítmény is elég hozzá. Azzal már akkor is jtg volt amikor az f3 nem is látta a blokkolót.
Kereskedőkkel ne foglalkozom.
Hbfj nagyon sokat segített az időzítés beállításában, külön köszönet érte, a napokban fogom neki elküldeni a végleges verziót.

Ja erzekenyebb, viszont ha nem a blokkolo kornyekere celoz, akkor szerintem okozhat meglepeteseket.

Mivel már nem használják, nem nagyon foglalkozom vele.
Az meg amit a kereskedők csinálnak a pl2-vel, szerintem csak marketingfogás.

Ertheto. Azt probaltad SCS103-mal, hogy nem kozeledsz hanem tavolodsz? Esetleg ez is JFG lett?

Nem. Remélem tudok majd valami átfogó tesztet csinálni, de sajnos nálam ez mindig problémás volt.

Ez nalam is problemas sajnos, ezert faggatlak ennyire az eredmenyekkel. Meg kivancsi vagyok, hogy neked mit sikerult kihozni belole. De gratulalok az eddigi eredmenyekhez.

Nemsokára elküldöm hbfj-nek, és ha hozzájárul, nyilvánosságra hozom az eredményeket. Sajnos az idő sem kedvez a teszteléseknek, de majd nyáron.
(#) Szabotázs válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Feb 3, 2011 /

Hát ez kiábrándító! :no:
Gratulálok az eredményekhez HMJ,és Hbfj neked is jár respect a tesztelések miatt! Nélkületek eléggé veszett fejsze nyele lenne ez a projekt...
(#) bobesz válasza Reggie hozzászólására (») Feb 3, 2011 2 /

Reggie-nek igaza van,ő a király.Én nem értek a procikhoz ő meg nem ért az autókhoz,ezért ha valakinek kérdése van hívja a ****** telefonszámot.
(#) hbfj válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Feb 3, 2011 /

Barmit nyilvanossagra hozhatsz,csak azert tettem nem listazott statusba a videokat is ,hogy a veletlenul keresok ne talaljanak ra
(#) Home Made Jammer válasza hbfj hozzászólására (») Feb 3, 2011 /

OK. Köszönöm.
(#) lazo válasza Reggie hozzászólására (») Feb 3, 2011 /

Azta... :o Hát ez kemény...
(#) kisger válasza Reggie hozzászólására (») Feb 4, 2011 /

TFDU-t teszteltük F2-vel, fogta szépen... Idővel nézzük a többivel is amint az időjárás és egyéb körülmények engedik.
(#) Reggie válasza kisger hozzászólására (») Feb 4, 2011 /

Ize, nem ertem. Csak TFDU volt, vagy voltak plusz IR LED-ek is? Sajat algo, vagy HMJ fele dologrol van szo?
(#) Home Made Jammer válasza Reggie hozzászólására (») Feb 4, 2011 /

Szerintem az én előző furat szerelt verziómra gondol, aminek a neve TFDU_8LED volt.
Következő: »»   118 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem