Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Igen, mindenképpen. Viszont van benne kockázat is. Használt holmi mindig bajos. Olybá tűnik, hogy nagyon megtetszett a börze.
Az nem kifejezés... Kicsit mondjuk bánom, hogy csak most jutott eszembe ellátogatni rá, de jobb későn, mint soha....
A mindenségit, citromsárga vagyok :hide:
Jut eszembe, elhoztam egy ilyet is. (elvileg 1936 előtti, sajnos a fénykép elég rossz minőségű és a cső is kopott...)
Hát igen, engem is ez tart vissza.... Bár nem ismerek olyat, aki szeret ráfázni.... Ott viszont az jutott eszembe, hogy létezhet, hogy egy működő oszcilloszkóp csak 5000 forint? Nekem ez annyira furcsa volt, hogy inkább a "nagyon rizikós" kategóriába raktam, pedig ha tudnám, hogy "okés" a cucc, akkor biztos vagyok benne, hogy elhoztam volna.
Me megátkoztál azé! :duhos2:
Tudom, csak vicc vót na.
Én több mint háromszorosát buktam a tiedének.
Nem buktad Szamóca, mert a lezárófeszültséget nem kapja meg a rács. Más oka nem lehet.
Sziasztok,
Látott valaki 6E5P-ket a börzén valaha? Esetleg az árával együtt...? Eddíg nem volt rá igényem ezért nem is néztem. köszi.
Én úgy emlékszem, hogy egy bácsinál az oldalsó soron a középső teremben 200Ft-ért volt mindig egy rakat, de most a nagybörzén nem néztem.
Bíztató és reális ár a börzés 200ft, mert az ebay-en 25 dolcsiért láttam 8-at.
köszi.
Az év többi börzéje pedig itt. Ezt valahogy nem lehetne beilleszteni a téma címébe vagy címsorába, mint ahogy én a "bővebben link"-et a smileykba tettem be párszor? Például: Börze - időpontok (és az időpontok aláhúzva lenne a linkre mutató szó).
Hello! Szerintetek a február 26-os Börzén lesz gu81M cső? (használatlan, új)
Azt általában egy stabilan kinnt lévő bácsi szokta árulni, úgyhogy valószínűleg igen.
Oldalfolyosó, középső terem. Ahogy belépsz rögtön jobbra végig ő szokott lenni, a terem végéig. A nagy csövek a terem hátsó srakában állnak. Ha lesz GU81m, akkor ott lesz.
Köszi!
Legutoljára volt, szép új, az egyik egy GU-81 a másik egy GU-81M volt... (3500 volt darabja)
Viszont - most hétvégén börze! Én biztos vagyok benne, hogy kimegyek. Többiek? Illetve visszatérve az oszcilloszkópra, amit láttam. Szerintetek? (azon kívül, hogy bekapcsoltatom, hogy bizonyosodhatok meg arról, hogy jó?) Szamóca te is ott vetted, amivel szenvedsz már egy ideje? (valami ilyesmit vettem ki a szavaidból)
Én megyek, szerintem Matyi is jön, lehet Imi is, bár őt nem tudom hogy jön-e vagy sem.
Én most biztosan nem megyek
Én más rendezvényre vagyok hivatalos, úgyhogy most is kihagyom. (Jó lenne már kijutni egyre.) Még a végén elfelejtem, hogy milyen Matyi humora.
Pénzem sincs, időm sincs, de azért elmegyek a Börzére. Egy hónapban egyszer ennyit megengedhetek magamnak.
Természetesen megyek. @bankimajki: A humorom megváltozott. Több ember visszajelzéséből tudom. Valamilyen lett, majd kiderül, hogy megfelel-e így.
Ha nem tudnád, kérdezz minket. Csoportunk ismertetőjegye: csoport, ahogy pár oldallal ezelőtt is írtam.
Matyi nem tudod véletlenül, hogy a fickó, akitől a foglalatokat vettük, állandó árustó a börzén, vagy csak a nagyokra jár ki?
Állandóan kint van, csak úgy vettem észre, hogy nosztalgiára több holmival jár.
Ez a sokholmis nagytermes bácsi a fiával?
Vagy Fleta szomszédja? |
Bejelentkezés
Hirdetés |