Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Na én ma kimentem börzézni egy haverral. És rájöttünk hogy holnap lesz. Na mindegy, holnap én már otthon leszek. (De más is volt aki ma tévedt oda rajtunk kívül.)
Engem is hívtál telefonon (utólag), csak én akkor még aludtam.
Emailt megkaptam, válaszoltam is, ott leszek a börzén. Privin írj egy telefonszámot!
Szia!
Melyik milyen típusú?
Szia!
Nekem ilyesmi kéne esetleg tartalékba: DH13-79 (D13-21GH) Hát, ha tényleg nem kell, akkor egyet elhozhatnál nekem. Hát lámpát nem tudok nagyon adni most helyette. Ha valaki cserél, akkor add inkább neki.
Sziasztok. Valaki aki holnap jön a börzére nem tudna nekem hozni egy 41mm-es vagy 40-5mm-es bepattintós objektív védő sapkát fényképezőre? 43mm-es rátolós játszik még esetleg. Előre is köszönöm ha van esetleg valakinek.
Ha másnak nem kell, akkor nekem igen
A csokit is hozod? Én arra tartanék igényt.
Hakapeszi Matyi. Simpi meg a hiszékeny úr.
Egy-két embert beazonosítottam a képekről, illetve téged meg majd a ruházatod alapján.... Fél nyolcra igyekszek ott lenni.
Helló Bull!
Ki korán kel, hamar álmos, de a mazsola szedéshez korán kell érkezni. Én nem szeretem a mazsolát, jobban szeretek szunyókálni, pláne télen (lehet, medve volt az őseim között). Ott leszünk, ha virrad, ha nem !Legfeljebb kicsit később. Üdv: Kálmán (1949)
Matyi, Imi, holnap kapjátok már el granpa-t Negyedszerre csak sikerül már.
Én nem rajongok érte. A szakállas öreg bácsik valahogy nem az esetem.
Holnap 6 után indulás wifiman kollégával, felvesszük Köbzoli kartársat is, aztán irány surány - nameg a Gyáli út
Na, mit gondoltok a mai börzéről? Ki mit szerzett?
Teljesen pozitív volt számomra a mai nap ezen része, de mindenek előtt meg szeretném köszönni DuMatyinak a körbevezetést és a sok segítséget! Azért, ha ésszel vásárol az ember, akkor sokkal olcsóbban jöhet ki.... Aztán érdekes volt látni a felhasználókat/modikat, így hirtelen arc is párosul egy-egy nick névhez. Summa summarum, ezentúl ha tehetem, nem hagyom ki a börzét.
Szevasztok!
Elégedett vagyok a mai Börzével (jól bevásároltam). Továbbá megszabadultam egy régi ígéretemtől, remélem épségben célhoz ér(t). Azt hittem többen leszünk, de így is sűrű volt helyenként. Jó lenne ha máskor is ilyen lenne a felhozatal. Üdv: Kálmán
No majd a Máj 8 . -án gyere a + nosztalgiára akkor leszünk sokan , szép idő lesz meg rengeteg HE fórumos !
Csak olvasgat, hogy aztán a megfelelő pillanatban lecsapva támadjon. :yes:
Életem talán legsikeresebb portyája volt ez a mai
Akinek tehettem el is dicsekedtem vele, majd kiugrottam a bőrömből. Jöjjenek a trófeák: Vadi új dobozos (a szemem láttára lett feltépve a gyári szalag) Tungsram EM4 2000 azaz kettőezer- forintért Meglepően szép állapotú háló anódos RENS1823d audió végpentóda szintén 2000 forintért. A kép csak illusztráció, de az enyém külsőleg legalább ilyen! Ez utóbbit szépérzékből és megszokásból vettem meg. Van már két RENS1374d ugyan ilyen külsejű társa csak annak 4V-os fűtése van. a jónéhány szintén birtokomban lévő hálós ugyanilyen formájú AZ1 egyikével, azonos formájú REN804/904-el mint meghajtó trióda és EM4-el nomeg gerjesztett hangszóróval fognak alkotni egy monó öreg csodagépet! Egyszer majd...
Szia, ha jól értelmezem, sikerült végre összeakadni Matyi barátommal.
Itt vagyok, jelentkezem. Most értem haza, ahogy jól értesült moderátor úr már említette. Nem győzött moderálni a börzén.
A börze itt is siker volt, de leginkább Gubán kolléga látogatása volt gyümölcsöző GU50SE tekintetében. Simpinek köszönöm a szkópcsövet. Amint sikerül elég nagy feszültségre húznom magam (24kV környéke) megpróbálok valamit építeni belőle, hátha működik.
Biztosan ott leszek! Ki nem hagynám a nosztalgiás börzéket..... Szerencsére ma volt az utolsó vizsgám, így most már újult erővel tudok az ügyes-bajos dolgaimmal foglalkozni. Üröm az örömben, hogy az egyik gu50-es csőnek szakadt a fűtése.... (négyből három viszont jó , de még így is jó áron vettem) Valamint sikerült szert tennem egy elég régi izzóra....
Ezt lássa meg Kulump Lajos!
És akkor már nem is kell?
Ez valóban egy baréter... De ennek ellenére örülök, hogy elhoztam, mert mégiscsak 100 éven felül van....
A börzén láttam egy régi szkópot (elvileg működöképes volt), ha jól emlékszem 5000 forint volt. Érdemes ott venni ilyen régi műszereket hobbi célra? Gondolom annyira nem pontosak, valószínűleg kicsit fel is kell újítani, de megéri? |
Bejelentkezés
Hirdetés |