Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Lapozás: OK   113 / 308
(#) CIROKL válasza szamóca hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

Ez tény tényleg pöpec !
Azt tudod mi a Bosch szlogenje ?
(#) szamóca válasza CIROKL hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

Nem én.
(#) CIROKL válasza szamóca hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

Egy életre tervez!
(#) szamóca válasza CIROKL hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

Remélem hogy így lesz, mert én is így terveztem mikor megvettem.
(#) djgombi válasza szamóca hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

62e
(#) CIROKL válasza djgombi hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

Ez egy rendes gépért nem pénz , és ha valóban csak arra használja amire való nem erőlteti meg akkor igen örök élet !
(#) szamóca válasza djgombi hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

Ez nem egy szimpla ütvefúró, ha megnézed a szolgáltatásait, felépítését. ( és ez még Made In Switzerland)
(#) bankimajki válasza szamóca hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

Nekem ennek a kis tesója van. (Az Einhell, meg Ferm gépek után igen csak néztem, hogy mire jó a 700W.)
(#) Doncso válasza bankimajki hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

Najó de a swiss 700w más mint a kínai 700w.
(#) Ricsi89 válasza Doncso hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

Nekem van egy Black & Decker, apám hozta, kicsit csapágyas, mert már legalább 10 évet dolgozott egy gyárban iparszerűen. De még mindig jobban szeretem, mint a kínai gépet. majd kap egy új csapágygarnitúrát és jobb lesz, mint az új.
(#) andras1 válasza CIROKL hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

Én ilyet szereztem be. Csak Makita és kék Bosch gépeket használok. Egy életre megtanultam, hogy a drága gép az olcsó gép.
(#) MaTe193 hozzászólása Feb 11, 2011 /

Üdvözletem!
Ma gyarapodott a "fegyvertáram" egy oszcilloszkóppal.Orosz,5MHz-es,de amire én szeretném használni,arra megfelel.Szamóca fórumtársuktól vettem,ezúton is köszönet érte!
Máté.
(#) bankimajki válasza andras1 hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

z utóbbi mondatoddal én is egyetértek. (Csak kár hogy lassan már a neves márkák termékeit is igen csak meg kell nézni, mert nem mind jó, ami drága.)
(#) Ricsi89 válasza MaTe193 hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

Ilyen van nekem is, alapvető dolgokra megfelelő. Erősítőt mérni, jeleket nézni,hogy van-e és milyen, ilyesmikre tökéletes. Én ilyenekre használom.
(#) andras1 válasza bankimajki hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

Ez a kettő még egyelőre ipari körülmények között is megállja a helyét. A zöld bosch és a black and decker is felejtős. Kiemelném még a DeWalt, Fein és Flex gépeket. Sajnos ezek profi kategóriái sokszor megfizethetetlenek.

Tavaly ilyet fejlesztettem. Igazából dewaltot szerettem volna, de 3x annyiba került mint ez. Pedig ez se volt olcsó. Sőt.
(#) Müszi válasza MaTe193 hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

Ha segít valamit, ez egy OML-3-mas oszcilloszkóp. Nekem is volt ilyen, két dologra vigyázz vele.

1. Hideg, párás helyet nem szereti (Az enyém is ezért adta be a kulcsot, a műhelynek túl hideg ilyenkor a klímája)
2. A szkóp házát mindenképp földeld le, ha a csatlakozója még nincs földeltre cserélve (ezt még DuMatyi javasolta nekem)
Amúgy jó kis műszer, erősítő mérésekre kiváló, szerettem az apró mérete miatt!
(#) MaTe193 válasza Müszi hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

*szus! El sem olvastam az adtattábláját! Köszönöm! Pedig úgy néz ki,mint a 2M-es.A hellyel nincs gond,mert itthon tartom(2in1:ház+műhely ).Földelést meg majd megoldom.Nem is szeretném másra használni!
Máté.
(#) szamóca válasza andras1 hozzászólására (») Feb 12, 2011 /

Hú ez de szép! Nekem egy Black-i van felső-maróban.
Makita az ipari csavarbehajtóm. A típusok között a HILTI is nagyon jó, bár túlárazott. És igaz hogy egy minőségi ipari géppel szebb munkát tudsz csinálni, és jobb is vele dolgozni több szempontból is. :yes:
(#) SALáta válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Feb 12, 2011 /

A magyar bosch is jó. Régi melóhelyen volt egy 500 w os játékgép belőle. Addig még fel nem akart csavarni játékgépnek néztem súlya miatt. Nem is volt drága akkor, sajnos nem vettem.
(#) andras1 válasza szamóca hozzászólására (») Feb 12, 2011 /

Fúrókalapácsban a hilti verhetetlen. A bosch is feljövőben van, de hosszútávon a HILTI. Ugyanolyan mint a láncfűrész. Ott a Stihl. Jó a husquarna is, meg a jonsared is, de ha az amerikai, meg kanadai favágók azt használják, akkor az sokat elárul. Bár egy jobb, nagyobb stihl nagyon-nagyon drága. De aki ezzel dolgozik annak ezt kell vennie. Mindennel igy van ez.
(#) árnyék válasza SALáta hozzászólására (») Feb 12, 2011 /

Helló !
Tavaly nyáron én ilyet vettem akciósan 12000-ért . Elsőre gagyinak tünt, mert olcsó volt . Azt hittem egy silány utánzat de nekem nagyon bevált ! Bosch egy nagyon jó márka, mind a profi mind a barkács kategóriában .
(#) SALáta válasza árnyék hozzászólására (») Feb 12, 2011 /

Igen ez az , vagyis hasonló, az nem gyorstokmányos volt. De még a modellszám is stimmel ha jól emlékezek. Azt hittem ellopták mert nem éreztem a kofferba a súlyát. Könnyű kis gép. Amilyen könnyű olyan erős. Nekünk cégnél ez a kategória is megfelelt bőven, aki megteheti vegyen ilyet, hálás kis gép, és a súlya verhetetlen. Ha jól tudom ipari használatra nem ajánlották, de nagyon sokat bír. Igaz egyszer egy évbe használtam de akkor ki sem esett 12 be a kezemből.

Most nézem alaposabban a képet , amit a bosch oldalról szedtem le - jé ez gyorstokmány ! Az enyémen fogaskoszorús tokmány van ! A saját magam által meghosszabitott 18 mm-es furót ami mellesleg igy már 1100 mm hosszú is simán viszi ! Menyezet átfúrásra szoktam ilyen hosszú fúrót használni fafödémes szerkezetü házakban ! Simán felfurok bármilyen padlásra .
(#) árnyék válasza árnyék hozzászólására (») Feb 12, 2011 /

Holnap majd teszek fel képeket a gépeimről !
(#) SALáta válasza árnyék hozzászólására (») Feb 12, 2011 /

A rég evignél nincs jobb, nem tudom hány wattos de nagyon jó, sajnos csak durva munkákhoz. Típushiba lehet a tengely elhajlása, 1.5 mm ert üt a tokmány! Na de szinte ingyen volt és mai napig jó. Ha lenne egy tényleg jó tengely rá ez lenne a legerősebb és legjobb fúrógépem, bár apumnál hagytam költözéskor. Én ezzel fúrok falat.

Ismerem a régi EVIG-eket nem voltak pontosak de strapabiróak voltak . A BOSCH elött én egy régi orosz pisztolyfurógépet használtam - úgy guberáltam lomolásnál. Na az is birta a strapát. Csak egyszer kellett tekercseltetni és még utána ment jó 4 évet , csakhát a tokmánya megkopott és macerás lett volna a cseréje - tengelyméret nem volt szabványos .Semmi nem tart örökké !
(#) szamóca válasza árnyék hozzászólására (») Feb 13, 2011 /

Van EVIG gépem is. A 630x csapágyazás a tengelyvégeken az ami a hajtóművet, és a motort hosszú életűvé, strapabíróvá teszi bennük. Kár, hogy a fordulatszám fix ezeknél a gépeknél. Van orosz kombi barkács fűrészes ab-ritteres gépem, és excentercsiszolóm, na ez utóbbi gép a javából! Ez előtt a professzionális szériájú előtt, én is zöld Boshikat használtam 500-ast, és 650-est, de most egy rokonomnak ajándékoztam, és muszáj volt beszereznem helyette valamit, ami már kiszolgál egy életre.
(#) árnyék válasza SALáta hozzászólására (») Feb 13, 2011 /

Ime néhány fénykép ! Van még !
(#) árnyék válasza szamóca hozzászólására (») Feb 13, 2011 /

A fényképek !
(#) ferencz_marton hozzászólása Feb 13, 2011 /

Már nem volt helyem és lusta vagyok lemenni fiókrendszeres tárolódobozkákért az obiba így gyorsan összedobtam valamit, amíg nem veszek tárolókat
Következő: »»   113 / 308
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem