Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Inverteres hegesztőtrafó

Témaindító: Gabi, idő: Aug 12, 2005
Lapozás: OK   195 / 564
(#) Csölle válasza Tubi56 hozzászólására (») Feb 27, 2011 /

Üdv,699 -Kč--7790,11 HUF plusz a postai költség Szlovákiába az 250Kč--2786,16 HUF.
(#) Csölle válasza pjg hozzászólására (») Feb 27, 2011 /

Nem webáruház,e-mailba kell rendelni.
(#) vottokar válasza Tubi56 hozzászólására (») Feb 27, 2011 /

Megvan a kábelem! Bár nem direkt hegesztőkábel, hanem winkleer fórumtárs által ajánlott NSGAFöü nagyfesz. gumikábel. Jófajta, és tényleg strapabírónak tűnik. 25mm2-es és olyan 12mm vastag. Robosztusabb a vastagabb többrétegű szigetelésnek köszönhetően, de flexibilis és ajándék lónak nem nézem a fogát!
Jövőhéten kivetetik velem a tavalyi csúszókat, legalább lesz időm foglalkozni a Medvével!
(#) pjg válasza vottokar hozzászólására (») Feb 27, 2011 /

Hol vetted? Gondolom, ha megrendelek postai szállítással 6-8 métert, elküldenek a francba.
(#) pjg válasza Csölle hozzászólására (») Feb 27, 2011 /

Ez egy nagyon jóoldal. De kár hogy nem tanultam meg apámtól szlovákul. :no:
(#) Tubi56 válasza vottokar hozzászólására (») Feb 27, 2011 /

Hát csak rajta! Várjuk a fejleményeket!
Szerelt kábelt 2x3m 16mm2, fogó, testcsipesz,dinse csatlakozó párokkal itt Magyar honban a Trakis-Hetránál is kapható kb.13 ezer Ft-os áron postával!
(#) erdgab válasza vottokar hozzászólására (») Feb 27, 2011 /

Idézet:
„Jövőhéten kivetetik velem a tavalyi csúszókat, legalább lesz időm foglalkozni a Medvével!”

A francba :violent: ,azt hittem lesz egy nyugodt hetem a kétnapos fahordás után,úgy látom tévedtem.Ugyanis a Medve én vagyok :duhos2: a gép csak a Maci!
(#) Tubi56 válasza erdgab hozzászólására (») Feb 27, 2011 /

Ez Jó! Rögtön be pipilek! :smoke: Hogy egy Erdei vagy Erdélyi medve nyaldossa a talpait
(#) vottokar válasza pjg hozzászólására (») Feb 27, 2011 /

Kaptam grátisz egy kollégámtól. Hogy neki honnan volt azt nem tudom. De akkor ahogy winkleer fórumtárs hozzászólását olvasom, elérhető nála.

-Tubi mester! Kösz a Trakisos tippet. Valószínűleg csak csipeszt és fogót rendelni nem éri meg onnan, így körülnézek megint holnap, hogy milyen van kis falunkban készleten.

-Erdgab mester! Dehogyis akarlak befogni téged a munkálatokba. Csak azért merészeltem medvének nevezni a macidat, mert ugye az én példányom egy kicsit "robosztus" hogy csak úgy tegezhessem...

:hide:
(#) pjg válasza vottokar hozzászólására (») Feb 27, 2011 /

Köszi. Közben átrágtam magam a dolgokon és úgy döntöttem az AWI felé veszem az irányt. Már csak a gáztechnika hiányzik. Remélem 50-ből összejön. Persze előbb az 50.
(#) kralikandras válasza pjg hozzászólására (») Feb 28, 2011 /

Tubi! Lövöm a rigót! :smoke:
(#) pjg válasza kralikandras hozzászólására (») Feb 28, 2011 /

Békéscsabai vagy?
(#) kralikandras válasza pjg hozzászólására (») Feb 28, 2011 /

Márha engem kérdezel SZOBI vagok /Dunakanyar/.
(#) dara válasza kralikandras hozzászólására (») Feb 28, 2011 /

Egy ékezet és máris félre értelmezhető :smoke:
(#) Hetope hozzászólása Márc 1, 2011 /

Az inverterben bedöglöt D92 02 -es diódák helyére mit tudnátok ajláni ? A készülék 100 kilóhercen dolgozik.
(#) pjg válasza kralikandras hozzászólására (») Márc 1, 2011 /

Igen téged. Tudom hol van Szob, bár még nem jártam ott. Vác, Nagymaros, Kismaros, Verőce. Ott már jártam.

Azért kérdeztem, mert Békéscsabán is laknak Králikok. Králik Mátyást és Andrást is ismerek.
(#) pjg válasza Hetope hozzászólására (») Márc 1, 2011 /

Schottky dióda kell.
A dióda pontos típusa ez lehet: ESAD92-02R
Az adatlap szerint 200 V 20 A-es

innen elérhető az adatlapja
(#) Hetope válasza pjg hozzászólására (») Márc 2, 2011 /

Köszi ! Megtaláltam itt én is de itt csak az 50hz-re adja a 20 ampert . Megpróbálom helyettesíteni BYV 72 vel hátha elmegy.
(#) mpisti válasza Hetope hozzászólására (») Márc 2, 2011 /

Ha több linken is megnézed az adatlapját, akkor látni fogod hogy szupergyors,kis veszteségű 40ns-os diódaként tüntetik fel. Sajnos ezeket az adatlapokat csak olvasni lehet,de letölteni nem. Javaslom,olyan típust keress,ami az előbb említett kívánalmaknak megfelel. Ha a gép valóban 100kHz-en megy, akkor pedig még inkább.
(#) Phile80 válasza mpisti hozzászólására (») Márc 2, 2011 /

le lehet tölteni, csak még kattintani kell párat...
(#) mpisti válasza Phile80 hozzászólására (») Márc 2, 2011 /

Nekem a Crome-al nem sikerült, a Firefox pedig kifagy a gépemen.Explorer-re pedig nem visz rá a lélek... :gun:
(#) Tubi56 válasza mpisti hozzászólására (») Márc 3, 2011 /

Itt van, ha erre gondoltok! De ez karcsú 100KHz-re

datasheet.pdf

(#) Csölle hozzászólása Márc 4, 2011 /

Sziasztok fórumozók,felraktam egy kis csemegét idehttp://data.hu/get/3574972/invertor_brno.rar" target="_blank" rel="nofollow" >Bővebben: Linkgondoltam jól jöhet ez még valakinek.
(#) guliver83 válasza Csölle hozzászólására (») Márc 4, 2011 /

Szia
Valamiért nem lehet letölteni, nézd meg a linket.
(#) p_istvan válasza guliver83 hozzászólására (») Márc 4, 2011 /

Jó az!
(#) guliver83 válasza p_istvan hozzászólására (») Márc 4, 2011 /

Bocsi én csináltam valamit rosszul
(#) kralikandras válasza Csölle hozzászólására (») Márc 4, 2011 /

Nem tudod rendesen belinkelni?
(#) Cavalier válasza kralikandras hozzászólására (») Márc 4, 2011 /

(#) kralikandras válasza Cavalier hozzászólására (») Márc 4, 2011 /

Ez jó-köszi!
(#) granpa hozzászólása Márc 7, 2011 /

Szevasztok!
Kaptam 4db. eredeti csomagolású(ESD!!) TPS51200DRCTG4 SMD IC-t (end equipment:power inverter), én nem tudom felhasználni/nem látom+lámaság/, ingyen felajánlom hozzáértőknek. Szombaton viszem a Börzére, lehet előbb is jelentkezni.
Üdv:Kálmán
Következő: »»   195 / 564
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem