Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Inverteres hegesztőtrafó
Üdv,699 -Kč--7790,11 HUF plusz a postai költség Szlovákiába az 250Kč--2786,16 HUF.
Megvan a kábelem! Bár nem direkt hegesztőkábel, hanem winkleer fórumtárs által ajánlott NSGAFöü nagyfesz. gumikábel. Jófajta, és tényleg strapabírónak tűnik. 25mm2-es és olyan 12mm vastag. Robosztusabb a vastagabb többrétegű szigetelésnek köszönhetően, de flexibilis és ajándék lónak nem nézem a fogát!
![]() Jövőhéten kivetetik velem a tavalyi csúszókat, legalább lesz időm foglalkozni a Medvével!
Hol vetted? Gondolom, ha megrendelek postai szállítással 6-8 métert, elküldenek a francba.
Ez egy nagyon jóoldal. De kár hogy nem tanultam meg apámtól szlovákul. :no:
Hát csak rajta! Várjuk a fejleményeket!
![]() ![]() Szerelt kábelt 2x3m 16mm2, fogó, testcsipesz,dinse csatlakozó párokkal itt Magyar honban a Trakis-Hetránál is kapható kb.13 ezer Ft-os áron postával! Idézet: „Jövőhéten kivetetik velem a tavalyi csúszókat, legalább lesz időm foglalkozni a Medvével!” A francba :violent: ,azt hittem lesz egy nyugodt hetem a kétnapos fahordás után,úgy látom tévedtem.Ugyanis a Medve én vagyok :duhos2: a gép csak a Maci!
Ez Jó! Rögtön be pipilek!
![]()
Kaptam grátisz egy kollégámtól. Hogy neki honnan volt azt nem tudom. De akkor ahogy winkleer fórumtárs hozzászólását olvasom, elérhető nála.
-Tubi mester! Kösz a Trakisos tippet. Valószínűleg csak csipeszt és fogót rendelni nem éri meg onnan, így körülnézek megint holnap, hogy milyen van kis falunkban készleten. -Erdgab mester! Dehogyis akarlak befogni téged a munkálatokba. Csak azért merészeltem medvének nevezni a macidat, mert ugye az én példányom egy kicsit "robosztus" hogy csak úgy tegezhessem... :hide:
Köszi. Közben átrágtam magam a dolgokon és úgy döntöttem az AWI felé veszem az irányt. Már csak a gáztechnika hiányzik. Remélem 50-ből összejön. Persze előbb az 50.
![]()
Tubi! Lövöm a rigót! :smoke:
Békéscsabai vagy?
Márha engem kérdezel SZOBI vagok /Dunakanyar/.
![]()
Egy ékezet és máris félre értelmezhető :smoke:
Az inverterben bedöglöt D92 02 -es diódák helyére mit tudnátok ajláni ? A készülék 100 kilóhercen dolgozik.
Igen téged. Tudom hol van Szob, bár még nem jártam ott. Vác, Nagymaros, Kismaros, Verőce. Ott már jártam.
Azért kérdeztem, mert Békéscsabán is laknak Králikok. Králik Mátyást és Andrást is ismerek.
Schottky dióda kell.
A dióda pontos típusa ez lehet: ESAD92-02R Az adatlap szerint 200 V 20 A-es innen elérhető az adatlapja
Köszi ! Megtaláltam itt én is de itt csak az 50hz-re adja a 20 ampert . Megpróbálom helyettesíteni BYV 72 vel hátha elmegy.
Ha több linken is megnézed az adatlapját, akkor látni fogod hogy szupergyors,kis veszteségű 40ns-os diódaként tüntetik fel. Sajnos ezeket az adatlapokat csak olvasni lehet,de letölteni nem. Javaslom,olyan típust keress,ami az előbb említett kívánalmaknak megfelel. Ha a gép valóban 100kHz-en megy, akkor pedig még inkább.
le lehet tölteni, csak még kattintani kell párat...
Nekem a Crome-al nem sikerült, a Firefox pedig kifagy a gépemen.Explorer-re pedig nem visz rá a lélek... :gun:
Itt van, ha erre gondoltok! De ez karcsú 100KHz-re
Sziasztok fórumozók,felraktam egy kis csemegét idehttp://data.hu/get/3574972/invertor_brno.rar" target="_blank" rel="nofollow" >Bővebben: Linkgondoltam jól jöhet ez még valakinek.
Szia
Valamiért nem lehet letölteni, nézd meg a linket.
Nem tudod rendesen belinkelni?
![]() ![]()
Ez jó-köszi!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |