Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ez nagyon tetszik! Gondolom csak fémtartalmú dolgokkal működik. Leírás?
Eredeti Skori fele verzio leirasa Itt van
Az enyemet tegnap fejeztem be, ezert van meg rola csak video de a napokban meglesz a leiras is. Amit a kepen latsz az egy nagyon eros Neodimium magnes, hasonlo van, magneses fulbevalokban csak kisebb kivitelezesben. Meg valtoztatok a design-an aztan rakok fol arrol is kepet
amit talátam itthon alkatrészeket abból összehoztam vmit ja és ráadásul SMD felületszerelt!
Hát ezt nem nevezném SMD-nek, de jó lett!
Ehh, valoban nem SMD de a lenyeg igy is latszik.
Szerelmetes vagy Gratula!
Skori rajza alapjan keszult Levitron egy kis hazi tuning-al
Itt megnezheted!
Sziasztok !
készítettem egy jelgenerátort ,be is dobozoltam ,köszönet Csibi-nek a segítségért, bővül a "laborom" atmega8 a lelke
http://www.avr-asm-tutorial.net/avr_en/signalgen/rectgen_m8.html
innen való a szerkó ,ha valaki szeretné megépíteni a dobozdesign az saját
Hy ez az én QUAD405-ösöm Még nincs készen de nem bírtam ki h ne mutassam meg nektek és kérjem ki a véleményeteket mert nagyon kezdő vok (PÁGISZ-ban elsős) sokan mondták hogy nem tom megcsinálni stb. ahhoz képest egyik tanárom sehítségével már nem járok mesze a céltól (ez úton is szeretném megköszönni neki segítségét) Szóval ne kíméljetek írjátok le a véleményeteket!
Ezt ma fejeztem be nemrég
Egy 5V-os stabilizátor-féleség. Ez az első munkám Egyszerű kapcsolás, de megszenvedtem vele
Jo lesz - jo lesz! Lathatnank az elektronikarol is kep(ek)et? Thanx
Nagyon jó lesz, csinos!
Ha kész, majd rakj fel képeket róla, a belsejéről is!
Ügyi vagy, csak így tovább!
Szerintem még sok szép dolgot foksz építeni!
Le a kalappal!Bravó!
A tápnál az a gombdizájn nagyon komoly! hogy csináltad? nem teszel fel róla egy közelebbi fotót?
lézervágott plexiből van ,és csináltam arra is matricát
Nagyon szép, míves munka! Gratulálok! Külön öröm, hogy a dobozolásra is annyi energiát fordítottál!
köszönöm , szeretem ha nem csak működik !
Huuuuuha!
Most ertem haza az orszagbol es csak most latom mit epitettel itt ossze. Mukszik minden rajta? Latom sokat adsz a design-ra. Le az osszes kalapokkal!!! Gratula!!!
már "szereztem" AVR Studio-t majd kipróbálom
Sziasztok!
Gondoltam felrakom a legutóbbi fiókürítési "akcióm" eredményét! Ahogy nézegettem a labortáb úgyis az egyik number 1 a remekművek között! Remélem ezzel adhatok néhány ötletet másoknak!
Még nincs kész, de épülget az alkatrésztemető
VFD meghajtóm Köszönöm mindenkinek aki segített benne eddig is.
Ja, kár, hogy még csak "grafika", és nem a kész áramkör...
tényleg jó kis táp lett , a kijelzőt mi hajtja ?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |