Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv.
Az LC 100 PI érzékelőn van olyan, hogy "EOL vonalvégi ellenállás opció---nem használt" Ez nem arra való, hogy kiváltsa a külön bekötendő 5.6Kohm-os ellenállást?
Sziasztok
Két kérdésem lenne 1616-os központnál: 1. 4-ről 6 számjegyesre szeretném megváltoztatni a felhasználói kódot. 2. 101-108 ig kiveszem a hangos riasztást a zónából, de mégis hangosan riaszt . Ha tud valaki tanácsolni valamit azt megköszönném.
6 jegyű kód: 701 szekció 6. bekapcs.
Néma riasztási opció,:101-116 1-es kikapcs.
Köszönöm, de így is hangos riasztás van.
A lezárás eol, vagy deol?
eol.
A helyes bekötés AMG Isige dsc585 központra: A relé "+12"-t a dsc központ bell+ -ra, míg a relé "-12"-t a központ bell- -ra kötöttem /diódával átkötve/. A relé közös pontját kötöttem a sziréna TRIG-be, mig a relé záró kontaktját a központ aux+ -ra. A sziréna supply + -a a központ bell+ -ba ,mig a supply- a központ aux- -ba van kötve.
DIP kapcsolók: 1.ki 2.be 3.be 4.ki 5.ki 6.ki
Próbálgattam az új DLS szoftvert. hát mit mondjak? Finoman szólva nem nyerte meg a tetszésemet. Remélem lesz ez még jobb is... Addig is, amíg csak lehet, maradok a 2002-nél.
Nekem a jó égnek sem akar kapcsolódni egyik központhoz sem. 1616 - 1864.
Közvetlen kapcsolattal se . Én is maradok a réginél.
Hello Syn7h37ic, Hello Sunyeb, Hello fórum!
Ma egy elég hülye hibával találkoztam: Egy TELL GSM Ultimate-en lévő összes DSC LC100-PI Passzív infra mozgásérzékelő egyszerre bejelzett 08.11-kor. Levert a víz, mert azt hittem betörtek. Haza kellett mennem kocsival, mire láttam, hogy hála ég nem törtek be. A rendszer alapján mind a kilenc infra egyszerre riasztott. Viszont a bejárati ajtók, szabotázsjelzők, nyitásérzékelők nem jeleztek semmit. Mi lehet annak az oka, ha 9 infra egyszerre jelez "egyszer 08.11-kor" azt azóta is kuss van... Előre is köszi!
Eléggé sokféle lehet...
Erős impulzus a hálózaton, esetleg hosszú áramszünet, és lemerült az akku, majd visszajött a villany, és indult a központ. Így első megközelítésnek. Megnézném a riasztó akkut, hogy milyen állapotban van, megvan-e a megfelelő kapacitása még. Mivel a nyitások nem riasztottak, csak az infrák, és az infra nyitott állapotot mutat akkor, mikor nincs rajta feszültség, energiaellátási gond lehetett.
Hello! Köszi! Áramszünet elvileg nem volt, az aksi meg néha 13,2 voltos, néha meg 13,6... A táp az viszont lehet... ugye? Vagy esetleg 1-2 másodpercre kiakadt, vagy elment az áram, de az esemény file áramszünetet nem regisztrált...
Üdv
Abban kérném a segítségeteket hogy a leírtak szerint programoztam fel a pc1616-ost +egy 8zónás bővítőt.Otthonmaradó élesítést szeretném megoldani.Kód bevitel után alrmed led világít lakásba tudok mozogni,ha kinyitom a bejárati ajtót riasztás beindul.Eddig ok is lenne,de kipróbáltam hogy a melléképületek azonnalin lennének de viszont arra nem indul be a riasztás/ezek mind a bővítő modulon vannak. Zóna def: bejárat 01 előszoba05 lakás többi része 32 melléképületek03 Mi lehet a gond?
Előzőből kimaradt míg azonnalin voltak a melléképületek addig úgy működött csak meg akarom csinálni éjszakára be lehessen riasztani.
Próbálj meg előbb önállóan választ keresni a problémádra pl. így :keresés "bővítőre"! Talán itt megvan a megoldás...
Eddig hónapokon keresztül működött,csak a zónadefiníciókat változtattam meg.Vagy mást is kell?
Most csináltam egy modulfelügyelet újraindítást,a a következő jelenség armed led világít a system villog percekig.
(A rendszerfelügyelet futtatása után a 903-mal ellenőrizhető az eredmény)
Tehát, korábban a bővítő működött.(?) A zóna attribútomok beállítását (101 szekciótól) és a partícióhoz rendelést is (201, 202-től) ellenőrizni kell.
Gondolom igen fél éve felprogramoztam,ellenőriztem és jó volt.Volt közben az hogy nem sikerült úgy a telefonra való programozás megoldani hogy mobilról le tudjam nyugtázni és azóta a system led világít.Azóta a nyugtázást sikerült megoldani,igaz azt írták itt a fórumon ha van egy sikeres komunikáció akkor majd elalszik de ez nem történt meg. *2-re nincs hibakód.
Erős rádiófrekvenciás zavar (pl. hülye szomszéd szétszedett mikrót bekapcsol - volt rá példa), vagy rövid hálózati impulzus (pl. nagy teljesítményű aggregátor szinkronizálás nélkül hálózatra kapcsolása - erre is volt), vagy nagyon közeli villámcsapás (bár ez ebben az időszakban nem túl valószínű) csinálhat ilyet, illetve atomvillanás
Köszi fiúk! Valami ilyesmi lehetett, mert az óta sem volt gond! Sőt a gyártó is adott egy tippet: A riasztót összekötöttem egy IP-Bridgel, ami 12v-ról megy és 300 mA eszik. A 9 Infra kb. 90 mA és van egy rádiós adóvevő az éjszakai particionált riasztásra kb. 40-60 mA, összesen 450 mA. Az IP-Bridge még vezérel egy ABB relét 60 mA. Most jön a gond! IP-Szoftver lefagy, újraindul, behozza az összes reléjét + az ABB-t és így hirtelen 510-550 mA zabál a rendszer, ami elvileg az Infrákat táplálja max 500 mA-ig. Gyártó szerint túl terhelés esetén ez a kör kikapcsol, és újra indul. Az összes Infra tápja elmegy és a rendszer riaszt (mert ott nem megy el a táp). Megoldás egy db + 12v-os táp 3e Ft!
Sziasztok!
PC585H központ, 1555RK kezelő. Tegnap este elkezdett vonyítani és közben villogott az összes zóna ledje. Kódra nem reagált. Mind ezt az éjszaka kellős közepén. Levettem a tápot, akksit és a kültériben is az akksit. Ma neki álltam visszaállítani. Ráraktam a kültérire az akksit, rázártam az ajtót, a központban ráraktam az akksit, majd tápot adtam rá. 10mp-ként csippan kettőt a kezelő, világít a system és az armed és bármelyik gombot megnyomom, hosszan sípol. Mi tévő legyek? Segítségeiteket előre is köszönöm!
Letiltott a rendszer. max 255 perc múlva, újra aktívnak kell lennie, ekkor már tudnod kell kezelni.
Mivel világít az armed, be van élesítve. Ha nem akarsz riasztásokat, kössed le legalább a sziréna startot a bell- pontól. A legjobb, ha csak a panel, és a kezelő él, a mozgások, és a kültéri sem kap energiát. A 255 perc letelte után a kezelő kizárásnak meg kell szűnnie, ekkor ki tudod kapcsolni a riasztót.
Hali
Egy olyan kérésel fordulok hozátok hogy kellene nekem egy dsc pc 5010 bekötési rajza pc 500 vezérlö van hozzá semmiféle kodot nem tudok a kodokat hogyan tudom felölirni rajta ? Van még egy max -8 as központom és még annak is kellene a rajza ha valakinek meg van megköszöném elöre is köszönöm a segitséget
5010 leírás. Az alap install kód: 5010 Az alap mester kód 1234
Max 8? képed van róla?
Hali köszi a segitséget megprobálom megcsinálni itt a max-8 nak a képe ha tudsz segits köszönöm
Sziasztok!
kettő szabotázs nyitásérzékelőt zónaduplázással szeretnék bekötni de nem nagyon sikerül.Abban szeretném kérni segítségeteket,hogy hogyan tudnám ezt megoldani.
DSC-n nem lehet zónaduplázást csinálni, csak sorosítást.
Ha erre gondolsz, akkor egyszerűen a két reed-et sorba kötöd, és ezt a soros rendszert kötöd a zónára, a rendszer beállításától függően (NC EOL DEOL)
Sziasztok!
Egy olyan kéréssel fordulok hozzátok hogy tudja-e valaki hogy kell reszetelni a pk5501 ikonos kezelőt, nem tudok belépni a programozásba (*8 555) ha megnyomom a # et akkor a világítás megvan ha visszaáll akkor az idő és mellette a bevitel ikon megvan. Köszönöm előre is. :bummafejbe: |
Bejelentkezés
Hirdetés |