Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Autórádió (fejegység) problémák, kérdések, válaszok
Lapozás: OK   63 / 214
(#) Inhouse válasza HA3GX hozzászólására (») Márc 14, 2011 /

Mi történt? Semmi? Hogy vagy? Sehogy..?

Üdv
Inhouse
(#) Gomezh hozzászólása Márc 14, 2011 /

Hali!
Van nekem egy panasonic CQ C1465N típúsú fejegységem. Ebben egy TDA 7386 van és szeretném áthidalni h csak sztereó legyen. Próbálkoztam párhuzamosítással és végül is így szól Szerintetek jó ez így? vagy nekem is ez a fázis fordítás kéne? Az ic Adatlapjából nem jövök rá, hogy támogatja e ezt az egyszerű hidalást.
(#) 1zolee hozzászólása Márc 15, 2011 /

Hali, olyan problémám van, h vettem egy ilyen Bővebben: Link dvb-t tunert, a képen látható antennákkal együtt, kompletten. Namármost a készülék standby üzemmódban 0.31A áramot fogyaszt, nem sok az egy kicsit??? A másik, h ha bekötöttem a betáp vezeték föld vezetékét akkor iszonyat nagy generátorzaj hallatszik a hangszórókon. A tuner egy 2din-es fejegységhez csatlakozik AUX-on, és ha csak az aux-on kap testet, a betáp kábelen nem, akkor nem gerjed, de csak akkor, ha a betáp +-ba beépítek egy zavarszűrő kondit. Ezt csak így lehet? Amúgy a fejegység is kínai , és az is 0.3A-t eszik készenléti állapotban. Sztem az is sok, de lehet ezekkel valamit kezdeni? Köszi
(#) akos70 válasza 1zolee hozzászólására (») Márc 15, 2011 /

Tévézni álló autóban kell, akkor nincs generátorzaj. Utána meg le kell venni az akkusarut, és nem merül le az aksi. Jók ezek az óccó kici cuccok.
(#) 1zolee válasza akos70 hozzászólására (») Márc 15, 2011 /

Hogy én ezekre nem is gondoltam..
(#) effectspecial válasza Inhouse hozzászólására (») Márc 16, 2011 /

Köszi a segítséget, az erősítő bemenetével volt baj. Sajna még garanciális volt. már nem az... de működik....
(#) Inhouse válasza effectspecial hozzászólására (») Márc 16, 2011 /

Az jó.

Üdv
Inhouse
(#) EgyGabor hozzászólása Márc 16, 2011 /

Sziasztok!! Van egy Sony Kazettás CD táras rádióm és annyi gondom van vele hogy a rádió része csak 76.0 és 90.0 MHz Között keres 90-től fejeb nem akar menni szerintetek mi lehet a baja ??? Annyit tudni kell róla hogy KB10 éves És németországbol származik! A Válaszokat előre is köszi!!
(#) kornel válasza EgyGabor hozzászólására (») Márc 16, 2011 /

Kérdésedben meg is adtad a választ" 10 éves"A jelenlegi norma FM 88-108 MHz között terjed a készülékeknél, a tiéd még a régebbi szerint dolgozik.Biztosan alkalmassá lehet tenni a vételre hangolással, de az már nem az én asztalom.Szerintem egy hozzáértőbb fog majd válaszolni neked.
(#) EgyGabor válasza kornel hozzászólására (») Márc 16, 2011 /

Üdv!! Köszi a választ akkor várok hát ha tud valaki valamilyen megoldást mondani rá!!
(#) szabo128 hozzászólása Márc 20, 2011 /

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, hogy mi baja lehet az MNC syntax phase II típusú rádiómnak, mert egyik napról a másikra azt csinálta, hogy amikor bele teszem a CD-t elkezdi próbálni olvasni majd egy kis idő után kiírja, hogy ERROR 2, és visszalép a rádió funkcióra (próbáltam több CD-vel is). A válaszokat előre is köszönöm!!
(#) HA3GX válasza Inhouse hozzászólására (») Márc 22, 2011 /

Sziasztok!

Az IC pukkant el. Kuka.
Köszönöm segítségeteket.
(#) Emberke hozzászólása Márc 23, 2011 /

Hali Mindenkinek!

Lenne egy kérdésem.Van egy JVC KD-S6060 cd-s autórádióm.A kérdésem lényege.Ráraktam egy 12V 3.34 A-es kapcsolóüzemű tápra,de csak villogott a kijelzője.Aztán ráraktam egy 12V 500 mA-es tápra (bár kételkedtem benne) és azzal ugyan bekapcsolt de folyamatosan ki-be kapcsolgatott a rádió.Hány amper kell egy ilyen cd-s rádiónak?12 V 1 A elég lenne?

Köszönöm!
(#) Inhouse válasza Emberke hozzászólására (») Márc 23, 2011 / 1

Ha hallgatni is akarod, felejtsd el az ilyen dugasztápokat...
PC tápból pl. tudsz csinálni hozzá.
Nem árt legalább 5A, de inkább 8-10A az ideális.
Ha rákötöd valamire, mérd meg mekkora a feszültség terhelve...

Üdv
Inhouse
(#) Emberke válasza Inhouse hozzászólására (») Márc 23, 2011 /

Köszönöm a gyors választ! Akkor sajnos nem tudom használni.A műhelybe szerettem volna használni,de akkor most egyenlőre függőben hagyom.Sajnos fölösleges PC tápom sincs már.

Üdv!
(#) Peti.Janka hozzászólása Márc 23, 2011 /

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék egy Ford 6000CD rádióra egy Nokia kihangosítót kötni, úgy tudom azon van ehhez gyárilag bemenet, és akkor a gyári hangszórókon szólal meg. Csatlakozó kiosztás kellene, vagy bármi tanács! Meg olyan kérdésem lenne még, hogy van rá kötve egy gyári ford mikrofon, az mi célt szólgálhat? Ez a típus! Előre is köszönöm a válaszokat, tanácsokat!
(#) proba válasza Emberke hozzászólására (») Márc 23, 2011 /

Ha a CD indul 1-1,5A.Ha a normál hangerőn hallgatod a rádiót akkor 1A Ha tekered a hangerőt akkor 4*20W kb 10A.
Szerintem a 3,4 A táppal mennie kell neki egy közepes hangerőig 2 hangszóróval (legalábbis 3A tápról eddig minden rádió tudta) .Ha nem ment tegyél közvetlenül a rádióhoz egy 2200-4700 mF kondit.(bár lehet erre meg a tápod nem fog elindulni.)
(#) CsemanAttila válasza Emberke hozzászólására (») Márc 24, 2011 /

Az a táp véletlenül nem egyen áramú? Fejegységnek váltó áram kell, ha jól tudom... Bár lehet, hogy rosszul tudom
(#) Emberke válasza CsemanAttila hozzászólására (») Márc 24, 2011 /

Az autó aksi is egyenáramú.Tehát valószínű hogy egyenáram kell neki.
(#) SzervízMacska válasza CsemanAttila hozzászólására (») Márc 24, 2011 /

Igazad van - nem jól tudod...
(#) Emberke válasza proba hozzászólására (») Márc 24, 2011 /

Szerintem lehet hogy kapcsolóüzemű tápom nem jó,mert amikor ráteszek valami nagyobb ampert igénylő dolgot akkor csak ki-be kapcsolgat a táp jelző ledje.Kis villanymotort gond nélkül forgat folyamatosan.
(#) CsemanAttila válasza SzervízMacska hozzászólására (») Márc 24, 2011 /

Tudtam, csak fordítva Bocsi, és köszi az okítást!
(#) cedricdemo hozzászólása Márc 24, 2011 /

Sziasztok szép napot mindenkinek!
olyan problémám van h. a peugeot vdo gyári dc-s rádiót vettem és midnen oké de csipog. azt irták máshol h. az autóhoz kell tanítatni :S ez mit takar és én megtudom csinálni?
üdv
(#) klaczy hozzászólása Ápr 6, 2011 /

Üdv Mindenkinek!
2003-as 307 SW 2,0 benzines autóm hangtechnikáját szeretném bővíteni, a gyári rádió maradna, de kiegészíteném egy erősítővel és egy mélynyomóval. A kérdésem az lenne, hogy esetleg aki közületek szerelt be erősítőt, hol vitte be a tápkábelt a tűzfalon, illetve az erősítőt bekapcsolását hogyan oldotta meg?
(#) Melphi hozzászólása Ápr 9, 2011 /

Sziasztok keresek egy JVC kd-G332 autórádió
kézikönyvét.
Segítséget előre köszönöm.
(#) oregtamas0202 válasza Melphi hozzászólására (») Ápr 9, 2011 /

Üdv Melphi !
Nyomtatott formában Angol- Német megfelel ?
Nincs scannerem , tehát postán tudom küldeni.
Öreg T
(#) Melphi válasza oregtamas0202 hozzászólására (») Ápr 9, 2011 /

Szia köszönöm, de azért ne add postár annyira nem fontos, tényleg elég lett volna szkennelés, de ha nincs nem baj.
Köszönöm a segítséget
(#) oregtamas0202 válasza Melphi hozzászólására (») Ápr 9, 2011 /

Szívesen . Van Magyar is de az gépben , azt másolás után postáznod kellene .
Öreg T
(#) pappjancsi hozzászólása Ápr 12, 2011 /

Sziasztok, két kérdésre keresek választ.

1) Philips 22DC461 rádió után szeretnék erősítőt kötni, de nincs rajta line out, ezért kellene rá tenni egyet. Egy 99-es Renault rádiója ez, ami kormányról vezérelhető és a kocsi központi kijelzőjét használja, ezért nem szeretnék megválni tőle. (A kocsiban 6 hangszóró van, elöl 1 pár csipogó, 1 pár közép/mély, hátul 1 pár 2 utas.) Ki az, aki vállalkozik erre?

2) A fentiek szerint 6+1 vagy minimum 4+1 csatornás, mondjuk csatornánként 50 W-os autóerősítő kapcsolási rajz, ne adj' isten egységcsomag érdekelne, erősítő-gyártásilag. Vagy olcsó, de jó minőségű kész cucc.

Van ötletetek? Az esetleges válaszokat előre is köszönöm.
(#) miller666 hozzászólása Ápr 18, 2011 /

Sziasztok!
Olyan problémám van kaptam egy kenwood kdc-w427 fejegységet bekötöttem mindent egy fiat puntoba raktam be minden ok csak annyi volt a gond hogy villogot a kijelzője .a cdt be veszi meg ki de nem forog.Mi lehet a gond esetleg nem kap elég áramot?Kérlek segitsetek.Köszi sziasztok
Következő: »»   63 / 214
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem