Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Autórádió (fejegység) problémák, kérdések, válaszok
Témaindító: angel83zs, idő: Máj 14, 2006
Témakörök:
Mi történt? Semmi? Hogy vagy? Sehogy..?
Üdv Inhouse
Hali!
Van nekem egy panasonic CQ C1465N típúsú fejegységem. Ebben egy TDA 7386 van és szeretném áthidalni h csak sztereó legyen. Próbálkoztam párhuzamosítással és végül is így szól Szerintetek jó ez így? vagy nekem is ez a fázis fordítás kéne? Az ic Adatlapjából nem jövök rá, hogy támogatja e ezt az egyszerű hidalást.
Hali, olyan problémám van, h vettem egy ilyen Bővebben: Link dvb-t tunert, a képen látható antennákkal együtt, kompletten. Namármost a készülék standby üzemmódban 0.31A áramot fogyaszt, nem sok az egy kicsit??? A másik, h ha bekötöttem a betáp vezeték föld vezetékét akkor iszonyat nagy generátorzaj hallatszik a hangszórókon. A tuner egy 2din-es fejegységhez csatlakozik AUX-on, és ha csak az aux-on kap testet, a betáp kábelen nem, akkor nem gerjed, de csak akkor, ha a betáp +-ba beépítek egy zavarszűrő kondit. Ezt csak így lehet? Amúgy a fejegység is kínai , és az is 0.3A-t eszik készenléti állapotban. Sztem az is sok, de lehet ezekkel valamit kezdeni? Köszi
Tévézni álló autóban kell, akkor nincs generátorzaj. Utána meg le kell venni az akkusarut, és nem merül le az aksi. Jók ezek az óccó kici cuccok.
Köszi a segítséget, az erősítő bemenetével volt baj. Sajna még garanciális volt. már nem az... de működik....
Az jó.
Üdv Inhouse
Sziasztok!! Van egy Sony Kazettás CD táras rádióm és annyi gondom van vele hogy a rádió része csak 76.0 és 90.0 MHz Között keres 90-től fejeb nem akar menni szerintetek mi lehet a baja ??? Annyit tudni kell róla hogy KB10 éves És németországbol származik! A Válaszokat előre is köszi!!
Kérdésedben meg is adtad a választ" 10 éves"A jelenlegi norma FM 88-108 MHz között terjed a készülékeknél, a tiéd még a régebbi szerint dolgozik.Biztosan alkalmassá lehet tenni a vételre hangolással, de az már nem az én asztalom.Szerintem egy hozzáértőbb fog majd válaszolni neked.
Üdv!! Köszi a választ akkor várok hát ha tud valaki valamilyen megoldást mondani rá!!
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, hogy mi baja lehet az MNC syntax phase II típusú rádiómnak, mert egyik napról a másikra azt csinálta, hogy amikor bele teszem a CD-t elkezdi próbálni olvasni majd egy kis idő után kiírja, hogy ERROR 2, és visszalép a rádió funkcióra (próbáltam több CD-vel is). A válaszokat előre is köszönöm!!
Sziasztok!
Az IC pukkant el. Kuka. Köszönöm segítségeteket.
Hali Mindenkinek!
Lenne egy kérdésem.Van egy JVC KD-S6060 cd-s autórádióm.A kérdésem lényege.Ráraktam egy 12V 3.34 A-es kapcsolóüzemű tápra,de csak villogott a kijelzője.Aztán ráraktam egy 12V 500 mA-es tápra (bár kételkedtem benne) és azzal ugyan bekapcsolt de folyamatosan ki-be kapcsolgatott a rádió.Hány amper kell egy ilyen cd-s rádiónak?12 V 1 A elég lenne? Köszönöm!
Ha hallgatni is akarod, felejtsd el az ilyen dugasztápokat...
PC tápból pl. tudsz csinálni hozzá. Nem árt legalább 5A, de inkább 8-10A az ideális. Ha rákötöd valamire, mérd meg mekkora a feszültség terhelve... Üdv Inhouse
Köszönöm a gyors választ! Akkor sajnos nem tudom használni.A műhelybe szerettem volna használni,de akkor most egyenlőre függőben hagyom.Sajnos fölösleges PC tápom sincs már.
Üdv!
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék egy Ford 6000CD rádióra egy Nokia kihangosítót kötni, úgy tudom azon van ehhez gyárilag bemenet, és akkor a gyári hangszórókon szólal meg. Csatlakozó kiosztás kellene, vagy bármi tanács! Meg olyan kérdésem lenne még, hogy van rá kötve egy gyári ford mikrofon, az mi célt szólgálhat? Ez a típus! Előre is köszönöm a válaszokat, tanácsokat!
Ha a CD indul 1-1,5A.Ha a normál hangerőn hallgatod a rádiót akkor 1A Ha tekered a hangerőt akkor 4*20W kb 10A.
Szerintem a 3,4 A táppal mennie kell neki egy közepes hangerőig 2 hangszóróval (legalábbis 3A tápról eddig minden rádió tudta) .Ha nem ment tegyél közvetlenül a rádióhoz egy 2200-4700 mF kondit.(bár lehet erre meg a tápod nem fog elindulni.)
Az a táp véletlenül nem egyen áramú? Fejegységnek váltó áram kell, ha jól tudom... Bár lehet, hogy rosszul tudom
Az autó aksi is egyenáramú.Tehát valószínű hogy egyenáram kell neki.
Igazad van - nem jól tudod...
Szerintem lehet hogy kapcsolóüzemű tápom nem jó,mert amikor ráteszek valami nagyobb ampert igénylő dolgot akkor csak ki-be kapcsolgat a táp jelző ledje.Kis villanymotort gond nélkül forgat folyamatosan.
Tudtam, csak fordítva Bocsi, és köszi az okítást!
Sziasztok szép napot mindenkinek!
olyan problémám van h. a peugeot vdo gyári dc-s rádiót vettem és midnen oké de csipog. azt irták máshol h. az autóhoz kell tanítatni :S ez mit takar és én megtudom csinálni? üdv
Üdv Mindenkinek!
2003-as 307 SW 2,0 benzines autóm hangtechnikáját szeretném bővíteni, a gyári rádió maradna, de kiegészíteném egy erősítővel és egy mélynyomóval. A kérdésem az lenne, hogy esetleg aki közületek szerelt be erősítőt, hol vitte be a tápkábelt a tűzfalon, illetve az erősítőt bekapcsolását hogyan oldotta meg?
Sziasztok keresek egy JVC kd-G332 autórádió
kézikönyvét. Segítséget előre köszönöm.
Üdv Melphi !
Nyomtatott formában Angol- Német megfelel ? Nincs scannerem , tehát postán tudom küldeni. Öreg T
Szia köszönöm, de azért ne add postár annyira nem fontos, tényleg elég lett volna szkennelés, de ha nincs nem baj.
Köszönöm a segítséget
Szívesen . Van Magyar is de az gépben , azt másolás után postáznod kellene .
Öreg T
Sziasztok, két kérdésre keresek választ.
1) Philips 22DC461 rádió után szeretnék erősítőt kötni, de nincs rajta line out, ezért kellene rá tenni egyet. Egy 99-es Renault rádiója ez, ami kormányról vezérelhető és a kocsi központi kijelzőjét használja, ezért nem szeretnék megválni tőle. (A kocsiban 6 hangszóró van, elöl 1 pár csipogó, 1 pár közép/mély, hátul 1 pár 2 utas.) Ki az, aki vállalkozik erre? 2) A fentiek szerint 6+1 vagy minimum 4+1 csatornás, mondjuk csatornánként 50 W-os autóerősítő kapcsolási rajz, ne adj' isten egységcsomag érdekelne, erősítő-gyártásilag. Vagy olcsó, de jó minőségű kész cucc. Van ötletetek? Az esetleges válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok!
Olyan problémám van kaptam egy kenwood kdc-w427 fejegységet bekötöttem mindent egy fiat puntoba raktam be minden ok csak annyi volt a gond hogy villogot a kijelzője .a cdt be veszi meg ki de nem forog.Mi lehet a gond esetleg nem kap elég áramot?Kérlek segitsetek.Köszi sziasztok |
Bejelentkezés
Hirdetés |