Fórum témák
» Több friss téma |
Mire áttöltődik DC-re, leégeti a hangfalat.... Szerencsére lesz védelem.
Lehet, hogy mégis kiállítok, ma meghallgattam a labortápomat, hogy muzsikál, hát ez valami döbbenet. Igaz , hogy nem én építettem, de nagyon jól szól. Igen jól érti mindenki, labortáp.
Mindenesetre Doncso hozd már el a labortápodat az AAET-re, lehet hogy lealázza majd az amorf vasas 300B-SE-ket. Mekkora lenne már, ha egy labortáp lenne a legjobb hangú erősítő.
Elviszem, persze. Nem probléma. Majd lestek egyet.
Groteszk, de nem kizárt. Mondjuk, lehet, azért lesz a legrosszabb, mert túlzottan tökéletes. Más. Lehet, hogy azért lesz jobb a 300B - nél, mert asSE tökéletes.
Tudnál nekem is szemes sarut szerelni nekem is kettőt? Megígérem nem leszek szemtelen!
A Laci lesz oly rendes és csinál neked kettőt , viszont nekem 22 X 2 kellene és darabonként 2 méteres aranyozott 2,5cm2-es vezetékkel !
Vezetékem nincs hozzá, de berendelem ha nem gond Neked a kifizetése. Vigyek sarunyomó fogót, szigetelt szemes, villás, csúszósarukat, csapos tüskéket, érvéghüvelyeket, blankoló, és nyomófogókat, sorkapcsot?
De ennyi mindenhez már autó kell, amivel nem rendelkezem.
Ötös csavar alá? Az már forrlapátfül.
Abban nem is vagyok olyan biztos, mert az amorf vas igencsak drága játék, meg a 300B sem occsó túlzottan.
Tényleg, most ki mit hoz? Hangfalat viszünk. Gondolom mások is hoznak? Valami nívósabb lejátszót, DAC-ot hoz valaki? Készülékek mik lesznek így előreláthatólag a labortápon kívül? HTA biztosan lesz, több is, meg creschendo-ról tudok még + CIROKL összes erősítője, meg amit mi viszünk. Ezen kívül esetleg? Idézet: „Tényleg, most ki mit hoz?” Ha keszen leszek akkor feltehetoen en komplett rendszert viszek. Musorforras egy gyari CD jatszo Bese modifikacioval (NOS DAC) es/vagy szamitogepes forras, DIY erosito, DIY hangfal, kabelek.
Ha elkészülök vele, viszek egy(vagy két) AEM600-as vasat.
A HTA-t már eladtam.
Idézet: „A 40 voltos MM elkókat bátran lehet használni 50 voltig.” És ha nincs szerencséd, már 20V-nál átüt.
A HTA-t már én is eladtam, meg mindkét hiraga le mostre véget is.
HTA-t majd csinálok, de kifejezetten egy ilyen cserélgetős kivitelt. Szóval nem a szépségre megyek hanem egy cigisdoboznyi panelon lesz az egész tyúkbelekkel egy falapon.
Ha félkészet is lehet vinni akkor a Cresim mellé lehet elvinném a PA300-at meg talán a nyákos STK0029-et a kapcsitáppal mert szerintem meglepődnétek milyen jó hangja van.
Na akkor igyekezz vele. Az enyém kétszer ilyen ocsmány, de 6 nap alatt összeraktam 2 csatornát. Nem baj, ha csak csupasz panelra jut időd, lényeg, hogy szóljon.
Ez már olyan vas, ami sokakat érdekelhet.
Hát izlés dolga, hogy ki mivel jön le. Én lehet viszek csupaszon is végfokot.
Hát arra én is, csak kérdés, hogy jön e?
Itt meg kellene mozdulnia minden építőnek, hisz évenként csak egy ilyen alkalom van. Imádom a szépen kidolgozott készülékeket csodálni, és szerintem nem csak én... Zoli készülékei pedig egy külön nívót állítanak fel a DIY-építők előtt.
Akartam, de szerintem nem marad rá időm. Lehet, de valószínű, hogy nem. Örülök, ha a beígért nyúzni való modulos HTA-ra jut időm. (annál a csupaszság az alapvető fontosságú a cserék miatt) A lambda2-es végfokom sem az enyém lesz, hanem Tibi haverom dobozolja be az övét. (...ra remélem, hogy elkészül vele időre ).
Ha nem formázod előtte.
Azokra én is!
Attól tartok csak fénykép formában fogod látni !
Ethosz2: A CIROKL ottléte is kérdéses nem még az összes erősítője , ma szembesültem a szomorú ténnyel hogy a tavaji találkozó oly annyira megviselte az összes erősítőmet hogy mind föl kellene újítani ahhoz hogy azok elviselhető formát mutassanak , ezért szerintem ha most neki kezdek sem lenne kész az elkövetkező 2,5 hónapban. |
Bejelentkezés
Hirdetés |