Fórum témák
» Több friss téma |
Helló.Van egy Eurotech WM 550 elöltöltős mosógépem.Amit ha bedugok,azon kivül hogy világit elöl az izzó ami azt jelzi hogy be van kapcsolva semmi mást nem csinál.Valakinek valami jó ötlete?
üdv
Néz szét a vezérlő elektronikán nincs e valami kipukkanva vagy megéve hátha ott találsz hibát :
Miért nem itt kérdezel? Bővebben: Link
Megpróbálhatod itt isBővebben: Link
Szia nézd meg a víz csatlakozását belül van egy mágnes szelep.Ha nincs víz nem indul a gép.
Elméletileg akkor sem indul a program ha gond van az ajtó érzékelönél ugyebár?
Az ajtonál lehet, hogy csak biztositó van hogy ne tudd kinyitni az ajtót üzem közben.
Sziasztok EUROTECH mosógépemmel van problémám. Mosás közben a betontéglák hozzácsapódnak a mosógép külsejének. Ez egyrészt nagyon hangos, másrészt így a mosógép saját lábra kel. Múltkor például eltorlaszolta a fürdőszobaajtót. Ép hogy csak be tudtunk menni a fürdőbe . Ez a probléma azonban csak akkor áll elő ha kevés ruha van a gépbe. Ha dugig meg van tömve akkor szépen egyenletesen működik, gondolom ilyenkor jobban el van osztva a súly. Próbálkoztam már szivacsok beépítésével, de ez csak tompítja az ütést. Ha valakinek van valami ötlete az kérem írjon előre is kösz
Szia!
Lehet hogy csapágyas, lehet hogy a lengéscsillapító rossz, lehet hogy ferde a tengely, lehet hogy megkeményedett az üstszájgumi lehet hogy csak 3 rom lábon áll a gép. sorba kellene nézni.
Harminc éve amikor a Hajdú gyártmányú elöltöltős mosógépünknek hasonló hibája volt egy autó (WV bogár hátsó, mert az volt kéznél.) lengéscsillapítóját építettem a váz és a dob közé. Sokáig használtuk még, és nem emiatt lett végül kiselejtezve.
Köszönöm a válaszokat.
Azt elfelejtettem leírni hogy azóta csinálja ezt amitóta teljesen szétszedtem a gépet egy csapágytörés miatt. Elképzelhető hogy azért csinálja ezt mert nem ugyanabban a sorrendben szereltem vissza a rugókat?
Előfordulhat, ha nem egyforma erejűek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |