Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1616 / 3632
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 30, 2011 /

Az úgy nem jó, ha elmesélem milyen az íze...?
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 30, 2011 1 /

Basszus, ezt megszoptam. Na jól van, 1:0 oda. :peace:
(#) janikukac válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 30, 2011 /

Most Zoli bácsi ilyen : Bővebben: Link
(#) vicsys válasza janikukac hozzászólására (») Ápr 30, 2011 /

Ennyire ásít, vagy ennyire röhög?
(#) janikukac válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 30, 2011 /

Szerintem röhög. Bár a kép szerkesztője Te voltál... :beka3:

Jut eszembe a békáról. Ma locsoltam 1 órát a kertben, és a kert DUGIG van békával. Lépni sem lehet. Aztán avval játszottam , hogy max sugárral locsoltam őket. Elvégre, ha harc, hát legyen harc.. :pirul:
(#) Georgee válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 30, 2011 /

Valaki moderáljon, csúnya szót olvastam!
(#) janikukac válasza Georgee hozzászólására (») Ápr 30, 2011 /

Ő valószín. nem arra gondolt, amire te! Rossz aki rosszra gondol! :awink:
(#) nagy hoho válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 30, 2011 /

Éppen fogyókúrázok. De van tartásom. Látom Eszter még csak menyasszony, de nagyon ügyes cukrász.
(#) szamóca hozzászólása Ápr 30, 2011 /

Új stratégiát vezetett be a legnagyobb videómegosztó a szerzői jogot sértő felhasználóira vonatkozóan. Ha egy feltöltőt jogsértésen érnek oktatófilm megtekintésére és egy kapcsolódó teszt kitöltésére kötelezik, mielőtt újra engedélyeznék számára a feltöltést.
Valahonnan ismerős ez az eljárás. :hehe:
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Máj 1, 2011 /

Valahogyan kordában (nem Gyuriban) kell tartani a rakoncátlan népséget.
(#) zolee1209 válasza vicsys hozzászólására (») Máj 1, 2011 /

Tudom... Vic-cnek szántam.
(#) bankimajki hozzászólása Máj 1, 2011 /

Mit találtam: Bővebben: Link
Csak egy okos elektrós ember kellene oda. És olyan ötletarzenál lenne a szállításra hogy csak na. Az a baj, hogy az ilyenbe nem szabad belekeveredni. (Pedig tuti jól fizetne.) Nekem már most van 2 ötletem. Nem hiába a magyar emberek találékonyak.
(#) janikukac válasza bankimajki hozzászólására (») Máj 1, 2011 /

És én mit? hejesírási hibát.. )

esemkit.JPG

(#) _ampervadasz_ válasza janikukac hozzászólására (») Máj 1, 2011 /

Én is találtam helyesírási hibát!
Sziasztok. :integet2:
(#) zolika60 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 1, 2011 /

Sajnos az elég gyakori a modik minden erőfeszítése ellenére. Javaslom mindenkinek a tűzrókát. Szép piros hullámvonallal jelzi, ha valamit elhibáztunk. Persze ha valaki negyven éve tanult helyesen írni mint én, talál néhány olyan javítást amin meglepődik.
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 1, 2011 /

Elárulok valamit ! SZÁNDÉKOS volt. Mindig ezt a poén követem el, a közösségi oldalakon is, mikor meglátok egy ijent..
(#) DuMatyi válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 1, 2011 /

Nembaj. Az internet liberális. Írjon mindenki úgy, ahogy akar. Többek között pár éve már kifakadtam de minek?!
(#) janikukac válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 1, 2011 /

Jaj, de ebből most ugye nem lesz megint párharc?
(#) DuMatyi válasza janikukac hozzászólására (») Máj 1, 2011 /

Amint mondtam, egyszer leírom a véleményem. Ha nincs fogadóképes elme rá, nem ismétlem meg. A meddő vitákat idegrendszerem védelmében igyekszem kerülni. 2 év alatt igencsak megváltozott a fórum összetétele, az akkoriak már nemigen írnak - ergo olyan, mintha nem is írtam volna le, nincs, aki a leírtakra emlékezzen. Az ide íróknak nem az a leggyakoribb időtöltésük, hogy visszaolvassanak. Mind e mellett újra (illetve még mindig) időszerű (lett) az, amit akkor írtam le, ezért megismételtem. Zolika60 hozzászólására válaszoltam, aki szintén nem írt akkortájt, és az idősebb generációhoz tartozik, hozzám kicsit közelebb álló értékrenddel. Ennyi.

De én ezt most nem úgy értettem , hogy Te meg én veszekszünk, csak múltkor is rajtam akadtatok ki...
Több vidámságot kéne vinni ebbe a fórumba. Szerintem.
A fiatalok ilyenek, persze javítani kéne ezen. Én sem vagyok hibátlan.

Szerintem hagyjuk . Érik már nekem a piros háromszög.. :yes:

Nem érik semmi, csak a helyesírás ezen a fórumon mindig is alapvető mérce volt. Sok-sok vita forrása volt pro és kontra, az egyetlen ilyen - moderátor által nyitott topik - zárolva lett, valószínűleg örökre. Én is sokáig vaciláltam, hogy vajon jogos -e így szűrni az embereket, és végül is helyeslem az oldal törekvését, ami az első topiknyitó hozzászólásban is benne van:
Idézet:
„- Továbbra is kérném megtartani a színvonalat, és a kultúrált beszéd stílust.”
Nem mellesleg megjegyzem, hogy egyvalakin biztosan látom: nagyon sokat javult a helyesírása. Ha már harmadlagos szocializációs színtér lett a net világa, akkor itt is kell és lehet elvárásokat támasztani, melyeknek egyértelműen pozitív hozadéka van és remélhetőleg lesz.

Én poénnak szántam fentebbi helyesírási hibás h.sz-som, bár látom nem annak vettétek. Nekem is be szoktak csúszni hibák, de igyekszem . Főleg úgy, hogy én itt nem csak a magyar nyelvet hallgatom, mint mások Anyanyelve.. :yes:
(#) Rober_4 válasza janikukac hozzászólására (») Máj 1, 2011 /

De lesz! :gun:
(#) janikukac válasza Rober_4 hozzászólására (») Máj 1, 2011 /

De most minek? Butaságnak tartom. Inkább egy sör mellet kéne megbeszélni.

Azaz kóla..

Két nyelvet el lehet sajátítani anyanyelvi szinten, hármat már határeset. A legújabb kutatások szerint a harmadik erőltetése már zavarokat okozhat. Továbbá bizonyos szintig mindegyiket művelni kell ahhoz, hogy mindig választékosan szólalj meg, és az ember ideje véges. Nem egy olyan van, aki iszonyúan beszél magyarul (beszűkült szókincssel, azt is rosszul), pedig az anyanyelve. Nem ők a követendő példa. Hallottam én már földrajztanárt suksükölni. Mit ne mondjak, katarzis volt nem hallani.

Én is hallottam már ezt-azt..
Most épp bosszankodom, mert észrevettem, hogy az Alkotós cuccon a kijelzőt fordítva forrasztottam be. Gond nélkül levettem. Átellenőriztem visszaforrasztás előtt mindent, és hibákat találtam, méghozzá kettőt. Nem részletezem , mert OFF lenne, de ki vagyok akadva..
(#) vicsys válasza janikukac hozzászólására (») Máj 2, 2011 /

Az nem gond. Szerencse, hogy időben észrevetted. Ahogy majd öregszel és egyre több rutinod lesz, eljutsz odáig, hogy megnézed, mielőtt forrasztasz. Nekem apukám mindig azt mondta: Csak egyszer kell megcsinálni, jóra...
(#) zolika60 válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 2, 2011 /

Akkoriban jöttem az oldalra, úgy látszik elkerülte a figyelmem. A nyelvi vitákba mindig beleszólok, ha észlelem.
(#) janikukac válasza vicsys hozzászólására (») Máj 2, 2011 /

Okés, csak épp nem tudok a hiba nyitjára rájönni..
Amúgy megnéztem, mielőtt forrasztottam, de elfelejtettem, hogy a rajzon a fólia oldal felől mutatott..
(#) SALáta válasza janikukac hozzászólására (») Máj 2, 2011 /

Nyugodj meg én forrasztottam tegnap 10 tekercs kivezetését, erre rájöttem hogy nem is jól kezdtem el mert az eleje-vége kivezetések minden másodiknál máshogy vannak, sok átalakítás kellett még végre kész lett és mikor összeszereltem más rajzot nézve már megértettem rossz, ennek ellenére teszteltem és rosszul viselkedik de az elv működik. Ha pár percet még szemügyre veszem a motort akkor rájövök a felcserélt sorrendre. 27 éves vagyok, én már rájöttem rég egy fél perc-perc gondolkozás az adott problémán többet ér mint a cselekvés azonnal. Ügyes lehet az ember de ha kapkod az lerontja az összképet.
Következő: »»   1616 / 3632
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem