Fórum témák
» Több friss téma |
uhh valo igaz. ez eszembe sem jutott pedig jogos
thx. mindjart feltoltom az en nyavajamat csak meg probalok zoldagra vergodni vele.
ha érdekel találtam egy példát hogy hogyan kell a 255-nál nagyobb számokat kezelni .ha kell feltöltöm
tedd meg kérlek.
én meg éppen a matrixmultimadia fórumot nézegetem. találtam egy fcf file-t ami érdekelne de az istenért nemtudom megnyitni. esetleg neked sikerül?
nekem sem megy .itt a példa a matrixmultimadia oldalárol
megmutatod az eredmenyt, hogyan oldottad meg? kivancsi vagyok.
Sziasztok!
Megszereztem a 4.0-ás verziót PIC-ekhez. A kérdésem az lenne, hogy ezzel csak egyszerű feladatok végezhetők el, vagy komolyabbak is? Például feszültésgmérő vagy teljesítménymérő, esetleg riasztórendszer is készíthető?
tomipap .
megmutatom lehet,hogy nem a legjobb megoldás ,nem a leg szebb ,de nekem igy jól müködik. de te azt irtad,hogy megmutatod a te projektedet,érdekelne.Minden gondolatból lehet tanulni
Na ez jó hír Esetleg találok hozzá valami magyar nyelvű leírást valahol?
simpi
Te úgy látom profi vagy ebben a témában.Légy szíves nézd meg ezt az alkalmazást és mondj véleményt,hogy ez így jó vagy nem.
Én már egy hete vadászok egy ilyen leírásra,de nem találtam .Engem is érdekelne
Sosem késő elkezdeni angolul tanulni, rengeteg nagyon hasznos leírás van a szájbarágós kezdő szinttől a teljesen profi alkalmazásokig. Műszaki területen egy bizonyos szint után szinte lehetetlen továbblépni angol nélkül. Ezzel nem szándékozok megbántani senkit, sajnos - nem sajnos ez van.
Szia. Ohh bocsanat lemaradt, de ebbol pont kidobtam mar az en memoriakezelesemet mert semmire nem volt jo igazabol ez egy riasztorendszernek indul amint latszik a verziobol is hetedzserre futok neki nullarol es ma sok idom nem volt. az a helyzet, hogy kb 1 honapja lattam eloszor kozelrol PIC-et es soha nem programoztam, ugyhogy minden dolog ujnak szamit nekem ebben a temaban az elektronikai reszet kiveve.
tehat ez amit most csatolok ez meg igazabol semmi csak a logikai elvet kezdem felepiteni.
arrol nem is beszelve, hogy elegge kusza
Én próbáltam törekedni a lehető legegyszerübb megoldásra.Én sem írtam még pic-re alkalmazást,de tetszik.
nagyon tetszik a megoldasod mert ezt legalabb ertem
Szia simpi.
Azt szeretnem kerdezni, hogy arrol van e otleted, hogy amit fentebb belinkeltem V4_alarm3.fcf (139.18 KB) fajlt azt mi a feneert nem tudom megynitni?
ennek örülök .Ezzel a példával már megtudod oldani azt amit akartál?
itt van meg egy jo megoldas keypad-os kod bevitelre bar memoriahasznalat nelkul
esetleg ez segit?
Bővebben: Link
Köszönöm a programot.Lenne még egy kérdésem. Az előzőekben írtad,hogy eeprom-ba menteni tápfeszültség esésekor érdemes,ennek mi a megvalósítása?Egy analóg bemeneti lábra kötöm a tápfeszt,és ezt folyamatosan figyelem , ha leesik a feszültség egy bizonyos érték alá akkor mentek.,vagy van valami általános metódusa?
örülök, hogy valamiben én is tudtam segíteni.
De végül is így működik?
hmmm. akkor vadaszok mert erre en is kivancsi vagyok.
Sziasztok!
Én is egy ilyen projektet kezdtem el. Találtam egy PIC-et (18F4331), amiben benne van gyárilag az encoder feldolgozó egység. Üdv.
Arra gondoltam hogy Custom menüben létrehozok egy inicializáló programot, legalábbis ez a terv.
Szoftveresen még sehol sem tartok. Egyelőre csak hardveresen puhatolózok. Van két lehetséges verzió. Az egyik hogy veszek egy 18F4331-es PIC-et, vagy építek egy 2db D Flip-Flop-ból és egy inverterből álló áramkört és azt értékelem programból. A mellékletben a Figure 1-ben látható a kapcsolás.
Üdv.
Valóban úgy van ahogyan írod. Más megoldás után kell néznem.
Köszönöm. Üdv.
Sziasztok!
Flowcode-ban hogyan kell kimatekozni, hogy a program egy számot 25-re, vagy egész számú többszörösére kerekítsen? PL. 145.415-ből 145.425 míg 145.405-ből 145.400 legyen? A rádióvezérléshez kell, ha müködőképes lesz bemutatom majd. Köszi elre az infót. Sanyi |
Bejelentkezés
Hirdetés |