Fórum témák
» Több friss téma |
Mégis megyek a kiállításra, és annyi kérdésem lenne, hogy ha csak börzézek, de ki nem állítok, akkor mennyi a belépő?
Itt nem belépőről beszélünk , annál inkább részvételi hozzájárulás amit mint a multkor is irtam egységesen 500 forint .
Értem! Köszönöm az infot!
FIGYELEM!!!
Ha valakinek lenne eladó 6C33C-B-s csöve, és esetleg elhozná a talira, azt megköszönném, és nem utolsó sorban meg is venném, mert az enyémek közül az egyik gyönyörű villámokat kezdett el szórni, és igy hallgathatatlan lesz a találkozón. Köszönettel: ticseboy
Nos, úgy alakult a dolog, hogy mégis megyek, viszek ,,pár" csövet Meg nem kizárt, hogy viszem a GG által tervezett meghajtó panellel készült APX-100 erősítőt is! De ez még nem biztos! Csak hogy viszek egy rakat csövet
A két hsz-nyi mellékleteket kiszedtem, tessék kitölteni a kiállítói portfóliót, azért van!
Hát az úgy elég nehéz lesz, ha egyáltalán nincsenek fényképek. Meg szerintem ehhez már kicsit késő van.
1. Kell készíteni.
2. Sosincs késő. 3. rockersrac tudja miért írtam ezt Neki.
Rendben, kitöltöttem, és bocsánat hogy ide töltöttem fel őket! :hide:
Ha nekem lenne akkor vinnék de sajnos nincs , valaki remélhetőleg fog neked adni ha más nem a találkozó erejéig .
Egyébként meg kösd át a másik csőfélre , nem hiszem hogy mindkettő rossz lenne .
Nemrég tűnt fel a jelentkezők között a Bartfay név. Meg is néztem, hogy arról a Bartfay-ról van e szó, akire gondolok. Hát most meg látom, hogy vannak a találkozónak támogatói is és ezek közül az egyik a Bartfay audio.
Erről a Laci talán többet tud mondani hogy időközben lettek támogatók , bár eddig is volt/ak/ ha csak eszmeileg is de voltak , ja és ne feledjük a Puskás technikum igazgatóját aki most jelenleg az egyik rangos támogatónk .
Azt már sokszor leírtuk, hogy ki állíthat ki ezen a rendezvényen, azaz ki tartozik bele a fogalomba. Viszont, azt is írtuk, hogy ennek ellenére nem zárunk ki senkit, aki nem felel meg ennek a kritériumnak. Nevezetesen, nem amatőr és nem magán személy. Tehát, Ők, mint cégek, cégesként fognak kiállítani. Azért, hogy ez megtörténhessen, s reklámozhassák magukat, a belépőjegyen felül, külön jelképes összegű támogatói díjat is fizetnek. Ezért cserébe megjelenik a banner, s a kiállításon is tehetnek ki majd cégreklámokat.
A Puskás igazgatójának pedig köszönet azért, hogy mi is jelképes összegért igénybe vehetjük az iskolát. Ezt a jelképes összeget pedig mi is, mint támogató utaljuk oda az iskola alapítványának, amiből pedig majd a diákoknak finanszírozzák az iskolai versenyeket.
Aki nem csinál ilyen portfolio-nak nevezett dolgot, az most nem állíthat ki, vagy hogy van ez?
Hát csináltam portfoliot a Tibi nevében, de az a gond, hogy a kiállítandó készülékekről egyáltalán nincs fénykép.
Vasárnap voltam a Tibinél, de a fényképezőgépet elfelejtettem levinni.
Természetesen NEM kötelező kitölteni. Ez affajta mézes madzag a weblapra tévedőnek. S hogy mennyire hatásosak az ilyen önreklámok? A teljesség igénye nélkül egy kis statisztika a honlapról.
Alkotó!
Ha jössz, jó volna, ha hoznád a B5 erősítődet is! Lamalas sajnos nem jön, nekem meg már régóta nincs meg.
Na beszéltem telefonon Laci barátommal és sikerült elkunyerálnom egy deszkára készített igazi KD féle B5 végfokot, ami úgy is szól, ahogy egy B5 kell.
Ha lesz pl: egy pár fostex egyutas, azon meg lehet hallgatni, hogy mit is tud, de viszünk egy pár tannoy M1 et, amivel szintén jó párosítás (az Etalonok a HTA-nak kedveznek, a B5 nem szereti azokat).
Na, nem tudom, hogy hallottatok e olyanról, hogy egy erősítő rommá aláz egy másik erősítőt, aztán hangfal csere után megfordul a kocka és az előbbi erősítőt alázza rommá a másik. És akkor ugye döntsük el, hogy melyik a jobb erősítő?
Na most egy ilyesmit is beterveztem. Szóval lesz egy B5 vs HTA-30...
Én ezt teljes mértékben elhiszem mert én is éltem már át hasonlót,de azért kíváncsivá tettél.
Szia!
Szerencsére hangfal választásra is alkalmas a cuccom, visszafelé, akár 4 pár hangfalat lehet váltva rákötni egy erősítőre! Amúgy tapasztaltam, csak egy a probléma, hogy csak azonos felépítésű hangfalakat érdemes vele összehasonlítani, mert az egyiket megszokod, a másikra átkapcsolva vagy az előzőnek volt jó a mélye, vagy ennek nincs magasa...stb Az már macerásabb, mint az erősítők összehasonlítása!
Hát nem egészen ez lenne a lényeg. Összehasonlítunk két erősítőt, majd megint összehasonlítjuk őket, csak más hangfalon. Egy ilyen dolog nagyon érdekes lenne szerintem. Valamit csinálni kell, mert a nézelődés, esztétikai gyönyörködés a szép készülékek kivitelében gyorsan megvan. Utána az emberek hallgatózni akarnak, szeánszot, erősítő összehasonlítást, meghallgatást akarnak. Ez érdekli őket. A találkozó egész napos, ezt meg egész nap lehet csinálni. A nézelődés sajnos csak rövidtávon érdekes ezért gondoltam hogy valami hasznos-érdekes dologgal lehetne kitölteni az időt.
Másik fórumon írták:
Eredetileg ez a találkozó fő mondanivalója a kiállítás és börze , az hogy tudunk egy kis DEMO-t csinálni tábori körülmények közt csak plusz , szóval ennek a találkozónak a fő mondanivalója az nem a meghallgatás és az összehasonlításos szeánsz. Na szóval szerintem az esztétikai kiállítás (erősítőmúzeum) mellett egy ilyen találkozón a személyes találkozás, beszélgetés, zenehallgatás (készülékhallgatás) is nagyon fontos szempot. Ez teremt igazi hangulatot. Ez nem festészeti kiállítás, ahol mindent csak nézni szabad, az igazi, amikor ezek a készülékek "életre is kelnek". Ez már egy egész napos részvételt is kitölt és egész napos élményt ad.
Ezzel egyetértek, főleg azzal, hogy a személyes találkozásról (is) szól. Aztán meg a meghallgatás.. Ezért van a vakteszt is. Na meg ha valaki más rendszerét akarja hallgatni, akkor be lehet menni a kisterembe hozzá.
Hát ja. Végül is rendezhetünk amatőr videokészülék építők találkozóját is. Ott egész biztos nem csinál senki vaktesztet. Olyan lesz majd, mint a f..g, a süketek is élvezhetik...
Na szóval én úgy tervezem, hogy reggel érkezéskor "belőjük" az akusztikát. Utána a dobozolt készülékeket kitesszük szemlélődésre a nagy terembe. Aztán HTA tesztelés/kísérletezés következik. Addig a dobozolt cuccosok kint fogják a port és vizuális ingereket keltenek a szemlélődőkben, (akik majd jól elborzadnak, de remélem annyira azért mégse ). Délután meg majd, ha vége a hallgatózásoknak, kibeszélgettük magunkat, akkor azokat is visszahozzuk és meghallgatjuk. Utána meg mittomén, simán zenét hallgatunk, vagy elmegyünk a Matyival (meg aki jön) kocsmába sörér azt iszunk, de leginkább mindkettőt egyszerre...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |