Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Sziasztok itt pár kép a műhelyemről.
És még egy pár.
SZÉP! Jó sok műszer pont ami kel. Csak gratulálni tudok.
Nem rég nekem is hasonló volt.
Köszi igaz van még ami hiányzik,de ne legyünk telhetetlenek.igaz?
Ne is legyünk,bár "picit" neked több és jobb műszereid vannak mint nekem. De nemsokára én is össze szedem megint ami kel.
[OFF] Nem rég cserélt gazdát a műhelyem lakosai...
Ügy legyen! de azért neked jobb a szkópód.!!!
Jobb jobb muszáj is mert pontosan kel mérni a kapcsi dolgoknál. Azt hiszem Orosz származású de igen jól bírja. Volt mikor lezúgott onnan és semmi baja nem lett.
Szép jó napot!
Bemutatom már én is a közös műhelyünket. Gyerekekkel közös. Lesz egy kép amin egy kis kupi is látszik. Bővebben első . . Bővebben második . Bővebben harmadik .
Helló
A műhelynek az a lényege,hogy ne legyen nagy rend benne.
Elég egyedi, és alapvetően téves definíció.
Szerintem ha nagy a rend ott nembiztos,hogy munka is folyik.De azért neked is igazad van,Üdv!
Dolgozni csak lassan, szépen,
Ahogy a csiga megy a réten, Úgy érdemes. (Graffiti)
Ez így igaz! A jó munkához meg idő kell .A rosszhoz meg több!
Én bármit elfogadnék amin "valamilyen görbe" vonal jeleníthető meg.
Néhány évig én még álltam rajzgép előtt, de ilyen kicsivel nem volt dolgom. Akkoriban még ceruza, csőtoll és tus kellett a rajzoláshoz, és nem utolsó sorban GONDOLAT.
Ezekkel éppen "görbe" vonalat nem lehet húzni, szinuszhullámot meg szinte lehetetlen. Idézet: „Ezekkel éppen "görbe" vonalat nem lehet húzni, szinuszhullámot meg szinte lehetetlen.” Arra ott a görbevonalzó. Az első munkahelyemen én is rajzolással töltöttem az időt. :yes:
Jó minőségű gázpát vennék, a welleren kivűl milyet ajánlotok, mert annak horror az ára. Ezt néztem ki, ismeritek?
Bővebben: Link
Bár én ezt nem ismerem, de a dremel köztudottan nagyon jó minőségű szerszámokat árul. Nem hiszem hogy gondod lesz vele, ha megveszed.
Sziasztok !
Volt két ilyen fogóm ! Egyik sánta lett, a másiknak 2 lába kélt ! A sántaságot egy haverom erőssége okozta. Azóta is "siratom " őket. Egy szerszámmal tudtam vezetéket vágni, blankolni és érvéghüvelyezni. ( max 1.5 mm2-ig) Mellékelem a sánta fényképét. Hol lehetne ilyet beszerezni. ( kétfunkciósom van) Kösz MGy
A dremel az ipari, vagy inkább profi barkács?
Sokfelé járok, barkácsáruházakban is de ilyet még nem láttam. Ha van veszek magamnak kipróbálom.
5-6 éve vettem, 2.300 Ft/db áron, valamelyik elektrotecnikai boltban.
Hálás szerszám volt, kb. 18cm és vezérlőszekrény szereléskor nem keresgéltem a fogókat.
Sok helyen láttam már iparban. Így rá merném fogni az ipari jelzőt is. Vagy felső kategóriás hobby.
Szia!
Pont ezzel a problémával fogok megküzdeni nem sokára. Az egyetlen gond az, hogy a makita csúcskategóriás gépén nincs az ilyen típusú felfogatáshoz furat, sín egyéb kialakítva. Azért ennyi pénzért elvártam volna. Te hogy oldottad meg? A talpat nem szívesen fúrnám át egy 100k-s gépnél. |
Bejelentkezés
Hirdetés |