Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Sziasztok itt pár kép a műhelyemről.
És még egy pár.
SZÉP! Jó sok műszer pont ami kel.
![]() Nem rég nekem is hasonló volt. ![]()
Köszi igaz van még ami hiányzik,de ne legyünk telhetetlenek.igaz?
![]()
Ne is legyünk,bár "picit" neked több és jobb műszereid vannak mint nekem. De nemsokára én is össze szedem megint ami kel.
[OFF] Nem rég cserélt gazdát a műhelyem lakosai... ![]() ![]()
Ügy legyen! de azért neked jobb a szkópód.!!!
![]() ![]()
Jobb jobb muszáj is mert pontosan kel mérni a kapcsi dolgoknál. Azt hiszem Orosz származású de igen jól bírja. Volt mikor lezúgott onnan és semmi baja nem lett.
Szép jó napot!
Bemutatom már én is a közös műhelyünket. Gyerekekkel közös. Lesz egy kép amin egy kis kupi is látszik. Bővebben első . . Bővebben második . Bővebben harmadik .
Helló
A műhelynek az a lényege,hogy ne legyen nagy rend benne. ![]()
Elég egyedi, és alapvetően téves definíció.
Szerintem ha nagy a rend ott nembiztos,hogy munka is folyik.De azért neked is igazad van,Üdv!
![]()
Dolgozni csak lassan, szépen,
Ahogy a csiga megy a réten, Úgy érdemes. (Graffiti)
Ez így igaz! A jó munkához meg idő kell .A rosszhoz meg több!
![]() ![]() ![]()
Én bármit elfogadnék amin "valamilyen görbe" vonal jeleníthető meg.
Néhány évig én még álltam rajzgép előtt, de ilyen kicsivel nem volt dolgom. Akkoriban még ceruza, csőtoll és tus kellett a rajzoláshoz, és nem utolsó sorban GONDOLAT.
Ezekkel éppen "görbe" vonalat nem lehet húzni, szinuszhullámot meg szinte lehetetlen. Idézet: „Ezekkel éppen "görbe" vonalat nem lehet húzni, szinuszhullámot meg szinte lehetetlen.” Arra ott a görbevonalzó. Az első munkahelyemen én is rajzolással töltöttem az időt. :yes:
Jó minőségű gázpát vennék, a welleren kivűl milyet ajánlotok, mert annak horror az ára. Ezt néztem ki, ismeritek?
Bővebben: Link
Bár én ezt nem ismerem, de a dremel köztudottan nagyon jó minőségű szerszámokat árul. Nem hiszem hogy gondod lesz vele, ha megveszed.
![]()
Sziasztok !
Volt két ilyen fogóm ! Egyik sánta lett, a másiknak 2 lába kélt ! A sántaságot egy haverom erőssége okozta. Azóta is "siratom " őket. Egy szerszámmal tudtam vezetéket vágni, blankolni és érvéghüvelyezni. ( max 1.5 mm2-ig) Mellékelem a sánta fényképét. Hol lehetne ilyet beszerezni. ( kétfunkciósom van) Kösz MGy
A dremel az ipari, vagy inkább profi barkács?
Sokfelé járok, barkácsáruházakban is de ilyet még nem láttam. Ha van veszek magamnak kipróbálom.
5-6 éve vettem, 2.300 Ft/db áron, valamelyik elektrotecnikai boltban.
Hálás szerszám volt, kb. 18cm és vezérlőszekrény szereléskor nem keresgéltem a fogókat.
Sok helyen láttam már iparban. Így rá merném fogni az ipari jelzőt is. Vagy felső kategóriás hobby.
![]()
Szia!
Pont ezzel a problémával fogok megküzdeni nem sokára. Az egyetlen gond az, hogy a makita csúcskategóriás gépén nincs az ilyen típusú felfogatáshoz furat, sín egyéb kialakítva. Azért ennyi pénzért elvártam volna. Te hogy oldottad meg? A talpat nem szívesen fúrnám át egy 100k-s gépnél. |
Bejelentkezés
Hirdetés |