Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Aztán miért ne? Lehet, hogy könnyebb lesz. :yes:
De ne itt, mert Zoli felhúzza majd magát..
Már, hogy melyik? Magamról tudom, hogy nem, köbről, mg nem gondolnám.
Ma természetfotósokat vittem egy titkos költő helyre. Íme néhány fotó:
Most nézem a Discoveryn valami beszámoló amerikai autós üldözésekről. Csak az a ciki a dologban, fel van gyorsítva, hogy veszélyesebbnek látsszon a dolog.
Szépek,imádom a madarakat,szeretem a gémeket is csak kár,hogy azok nem csicseregnek....
Ezek mind ilyenek. Van beleoluk millio a Rio Dulce es a Lago Izabal kornyeken.
Szerintem sokkal soványabb. Bővebben: Link
Nem, csak ki szoktalak akasztani sokszor, de nem akarlak, és erre értettem.
Úhh. Hogyan lehet ennyi hülyeséget egy hírben mondani. Bővebben: Link
"el is nevezték a mozdonyt csörgőnek, mert nem túl halk" mivel dízel, ezért nem is lehet halk "a zárlatot-amely a tűz oka volt-műszaki hiba okozhatta" hát mi más okozhat zárlatot, mint műszaki hiba? És a végén a kisiklott Bz. Hol volt itt tűz? Kihajtott a kamion a vonat elé és összeütköztek. Persze a vezetőt helikopterrel vitték a kórházba, de nem égési sérülés miatt. Nem tudom hogyan lehet ennyi sületlenséget mondani másfél percben. Még jó, hogy nem nézek ilyen műsorokat.
Várjá' még találtam - kedves aranyos szőke Gabriella is megmondta:
"dízel üzemű motortere kigyulladt" a dízel üzemű mozdony motortere kigyulladt "két habbal oltották a tüzet" két kocsival is oltották a tüzet habbal
Igen, igen. Ez is elég érdekes volt. Lehet villanylázas volt. Bár pont neki nem kellene hülyeségeket mondania.
Az a madarka nagy kócsag.Van a Tisza-tavon is.
Haat? Ez, ha a nyakat es a labat nem szamitom, kb egy jerce nagysagu madar. Kb 30-40 centi magas komplett. Sokkal kisebb mint otthon a kocsag. De gondolom rokonok.
Kár volt palántázni. Egyből mehetett volna a földbe, a helyére. Komolyan mondom, hogy előrébb van a kintre vetett magom mint a bölcsis. Ez már a 3. éve így van. Jövőre már nem is bohóckodok a palántával.
Üdv!
Hogy helyes akkumlátor vagy akkumulátor? Az aksira gondolok. Köszi
Én nem tudok képet mutatni, mert én nem tálba, hanem pocakba raktam egyből frissen.
Én mindig akkumlátornak mondom ezért nem tudom melyik helyes. De köszi.
Beáztatod cukorba? Akkor elveszlik az íze. Ez így jó frissen, egyből a gyomorba. Így van igazi íze. Minden más adalékanyag csak ront az összképen.
Tartály vagy tartány?
Az utóbbi is használatos volt...
Ok. Köszönöm.
Tartányról még nem hallottam Gafly.
Pedig van
Mondjuk én régebbi szakirodalmakkal is rendelkezem és nagy élvezettel olvasom is őket ha jut rá idő... Keress rá a neten
Enném én, ha lehetne... De nem lehet, így maradok a friss verziónál.
Nem használok ilyet, tehát nem tudom.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |