Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » TS 303 építés
Témaindító: amperjozsi, idő: Júl 3, 2009
Témakörök:
http://www.analoguerenaissance.com/TS303/release%20notes.html enyit találtam. Jártasságom témában nem sok van.Minden értelmes megoldást várok.
Már kétszer zároltam ez irányú témanyitásodat az elmúlt időkben. Ha nem értel hozzá, hogyan akarod megépíteni?
Sem rajz, sem más dokumentáció nem lelhető fel róla. De ha még lenne is, mikor fogsz tudni smd elemekkel dolgozni? Vásárold meg 110€-ért ha annyira szeretnéd ezt a torzítót.
Szia!
Ha egy bizonyos típust akarsz akkro nagyon nehéz dolgod lesz. A legtöbb gyártó, ha meg is lehet szerezni a kapcsolási rajzot szándékosan alkalmaz pár-olyan alkatrészt ami csak számára, vagy nagyon nehezen beszerezhető. Ha érdekel pár neves effekt kapcsolása, olyan helyettesítő alkatrészekkel ami kapható (BOSS MT-2), vagy hogy bizonyos japán cuccokat mivel lehet helyettesíteni, szólj. Van pár átalakítási javaslatom is effektehez (például BOSS-DS1-nél a diódák cseréje ledre vagy germániumdiódákra). Mint ahogy a moderátor is mondta, tapasztalat nélkül bonyolult dolgot, főleg SMD-t...
Ha küldessz linket kapsz pontot.
Hát felraktam... De én hardveres zenélésben utazok.
Heló
TS-303ról kapcsolást sose fogsz látni hacsak nem fejted vissza a már megvásárolt torzító nyákjáról, vagy törsz be a fejlesztők irodájába Viszont alternatívaként tudom ajánlani az MRX M-104-et, kapcsolási rajz is létezik hozzá, feltehetően egyszerűbb is mint a TS-303-é, hangzásban még talán jobb is. A rajzot itt megtalálod.
ez hogy is van én is sb lájvot használok de nem tudom meiket.mogyuk elég uj.
ezt hol tudom beálitani?én is sb-t használok csak nem tudom hogy meiket elég új cucc.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |