Fórum témák
» Több friss téma |
A mondatok elejére is írhatnál nagybetűket.
1. ) Sodium acetate hol lehet kapni? Bővebben: Link
ebayen 2-3$ 1kg de 15$ a posta :S 2. ) Kellene hozza zárható műanyag zacskó is ami kibír 200 fokot.
Ok magyarul nátrium-acetátnak hívjak így már nem nehéz megtalálni .
De zárható magas hőmérsékletet kibíró zacskó még kéne. Edit: OK nem is olyan egyszerű megtalálni. Ha valaki tudja hol kapható írjon linket pls. A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2012
Itt érdeklődj. Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2012
Macera2 által ajánlott UNI-T UT603 LCR mérő tudásával teljesen megegyező műszer féláron Proskit MT-5210 LRC mérő. Alsó méréstartományban mindkét műszer 1uH-2nH -ig mér, illetve ksapscitásmérés alsó határa 1pF-2nF. Bővebben: itt is kapható, mérés közben video.
Sziasztok!
Lineáris 0,1%-os pontossággal 10k Ohm-os +-5% -os pontossággal 1,5W-os helitrimmert szeretnék vásárolni, nem tudjátok hol kaphatok ilyet? Lomexen sajnos nem találtam 1,5Wosat. Esetleg ha valakinek így beugrik: TIP2210-es GAMMA MŰVEk által 1988-ban gyártott trimmerről van szó, és egy függvénygenerátor szabályzókörébe kellene. HE-n találtam hasonlót,de a linearitása pontatlanabb és sajnos 0,2Hz-től fokozatkapcsolókkal váltva 2Megáig máködő generátorba lesz, szerintem oda nem véletlenül tettek 0,1-eset. Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Nov 14, 2012
Biztos hogy 1,5-W-osba trimmert keresel?
Bizony mégpedig huzal helitrimmert.
Eltörött. A belseje nagyvonalakban: Fekete műanyag burkolat, rajta felírat: TIP2210 Lin+-0,1 GAMMA MŰVEK R Ohm 10k +-5% GY.É.:1988 P=1,5W belül, oldalt spirálisan tekert ezüstszínű fém (gondolom az ellenállás) benne egy villás tengely, gondolom az érintkező. Mindez ha jól emlékszem 10 fordulatú volt gyárilag.
Azért kérdeztem mert pont ilyen értékű potim van GAMMA de nem trimmer. Akkor ez neked nem jó.
Egy fotót nem tudnál róla mutatni?
Még az is lehet, hogy olyan. (Bár szerintem 1000% hogy trimmer kell az eszközbe.)
Képek a potiról.
Ez nem jó helyette?Bővebben: Link
emberek! van valakinek infoja hogy hogyan lehetne beszerezni 400ft alatt fqa36p15? különbözö kinai vebsopokon ajánlottak 3-0.8 dollár között. csak azt nem tudtam kideriteni hogy hogyan tudnék hozzájutni.
A linearitása hány százalék pontosságú?
Rá van írva, hogy 5 ezrelék.
Egy új billentyűzet is elkélne neked, mert látom, hogy a mostanin egyik shift sem működik...
Sziasztok!
PCB-t ültetek, és lemaradt egy alkatrész, nevezetesen a biztosíték foglalat. Nagyon szeretném befejezni holnap, tudtok valami helyet, ahol lehet ilyet kapni, és nyitva van szombaton? Esetleg valakinek van elfekvőben? 6 db kellene, kb ilyesmi: Bővebben: Link Üdv, D. A hozzászólás módosítva: Nov 17, 2012
Szia!
Ehhez nem ártana tudnunk a városodat
Sziasztok!
Tudna segíteni valaki abban, hogy a képen látható necc hálót és a csatlakozókat ill. azok ellendarabjait hol lehet megvenni/megrendelni? Válaszokat előre is köszönöm!
A kábelharisnyát, innen rendeltem: Bővebben: Link Képek itt: Bővebben: Link
Szokott e valaki vásárolni a lengyel TME alkatrész kereskedőnél?
Szükségem lenne 4db DS2417P+ IC-re. Ott kapható. Bővebben: Link Köszi a segítséget. A hozzászólás módosítva: Nov 20, 2012
Egy éve kellett nekem is valami tőlük. Mivel sehogy nem működött a regisztráció felhívtam az oldal alján látható telefonszámot és ajánlottak Budapesten viszonteladót. Sajnos az eszem rövid, ezért nem esküszöm meg rá, hogy a HQ volt-e, de úgy rémlik.
Nem tudom, én idén kétszer is rendeltem tőlük, flottul itt volt a csomag két nap alatt (az utolsó pont két hete).
De a HEStore termékválasztékából úgy tippelem, hogy vannak dolgok, amiket innen szereznek be. Illetve a HR Elektronikától is vettem már olyan cuccot, amiről kiderült, hogy innen rendelték.
Köszi. Találtam itt helyben viszonteladót.
Persze, mert az nagyker.
A hozzászólás módosítva: Nov 20, 2012
Sziasztok!
A következő eszközt szeretném létrehozni: Fognék egy boltban megvehető ébresztőórát, analóg típusút klasszikusan a tetején lehet lenyomni hogy ne csipogjon tovább. És ehhez hozzákötnék egy szintén megvehető rádiót. Az lenne a terv hogy amikor az óra eléri a beállított időpontot és küld valamilyen jelet a csipogónak, én ezt a jelet rákötném a rádió bekapcsoló gombjára. Kérdésem: Valakinek van elképzelése hogy milyen jel vezérelhet egy ilyen egyszerűbb órát? Nyugodtan küldjetek linkeket hogy menjek olvasni mielőbb hülyeségeket kérdezek.
Sziasztok! Tudom nem a legjobb helyre írok, nem akartam egy új topicot nyitni ezért. Van egy grillsütő (Scarlett SC-097), amit meg szeretnék javítani. 4 fűtőszálas --> 2 alul 2 felül. Ezek sorba vannak kötve alul is és felül is. Az egyik felső tönkre ment, ezért nem megy az egész felső fűtés.
Egy 350W-os (vagy kb ennyi) fűtőszál kellene, már néztem boltokban, de sehol nem találtam. Mellékeltem egy képet is a fűtőszálról. A két vége menetes és 35 cm hosszú. Valahol lehet ilyet kapni egyáltalán (Budapesten?), vagy vegyek inkább új grillsütőt? Gondoltam olcsóbb lenne megcsinálni. Előre is köszi a segítséget!
Köszönöm, megkérdezem őket is, hátha tudnak segíteni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |