Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ez mekkora!
Igaz, hogy kissé szakállas, de tényleg jó!
(Megjegyzem: Ilyet az angolban, például, nem tudsz... Szép ez a magyar nyelv!)
Bővebben: Link :whistle:
Majdnem olyan mint az igazi...
Kancsal segédet vett fel a mészárosmester, és az első vágáshoz kiment a vágóhídra, hogy lássa, mit tud az új legény. Felvezetik az ökröt, a közelében helyezkedik el a mester, a legény már éppen emeli az irtóztató taglót, amikor a mester felkiált:
- Megálljon, ember! Maga oda szokott ütni, ahová néz? - Persze, hogy oda. - Akkor várjon egy kicsit. Helyet cserélek az ökörrel.
A gyerekek kérik a papát hogy, " most azt meséld el papus, amikor az egész szobán át kellett menned hogy csatornát válts a TV-n!"
Mesélem a fenti anekdotát a havernak, mire Ő. Hát képzeld én is mondtam a lányaimnak, hogy nem volt távvezérlő régen, és kézzel kellet váltani a csatornák között. Erre Ők. "Nem volt jó az elem?" Nem, nem volt táv! " Nem találtátok?" Nem gyártottak akkor még ilyet! És hitetlenül bámultak rá, lehet nem is hitték amit mondott.
De miért is kellett volna csatornát váltani? Akkor volt egy, aztán kettő.
Mi burzsujok voltunk, nálunk jött a szlovák 1-2 is.
Igaz ehhez már állítani kellett a csatornákat, mert az ORILUX TV-n kettő volt mindösszesen.
A fizika tanár felelteti Pistikét:.
- Na, Pistike, légy szíves mutasd be nekem az ampermérőt! Mire Pistike: - Tanár úr, bemutatom az ampermérőt, ampermérő-tanár úr...
Na, a fizikaóra! Ne is beszéljünk róla... (Tényleg megtörtént esetek) :bummafejbe:
Dolgozatot írattam. Kértem, hogy: "A lap tetejére mindenki írja fel: név, osztály, dátum..." Mire a nagyon okos tanuló (szó szerint idézem) a következőt írta fel: "név osztálj dátum" A másik osztályban, pedig a következő nagyon szép magyar szót leltem: "makhasadás" A legszebb pedig a "lájkvasas műszer" volt. Mindez a kilencedik és tizedik évfolyamon. Rossz belegondolni, hogy mi megy a Facebook-on...
Mond nekik a mi lesz majd így belőletek helyett a következőt.
Két orvos beszélget: - Képzeld, tegnap 20 gyereket szoktattam le a kábítószerről! - Valóban és, hogyan? - Hát rajzoltam egy nagy kört meg egy kis kört és azt mondtam: "Ekkora az agyatok, mielőtt elkezdtek drogozni, és ekkora lesz, ha nem hagyjátok abba! - Én tegnap 100 gyereket szoktattam le! - Azta, és hogyan? - Rajzoltam egy kis kört meg egy nagy kört és azt mondtam: "Ekkora a segglyukatok mielőtt bementek a börtönbe..
A SP*R zacsipályázatán találtam a sok obszcén terv között:Astabil 555
Szavaztam! Nagyon nagy!
(hülyének néznek itthon, nem tudják min röhögök...)
Ne törődj vele! Ez a korral jár és egyre többször lesz ilyen.
Csóró kissrác Bővebben: Link
(V)auuu...!
Szegénynek az ánusza..
Most olvastam.
Néhány éve szóba került, hogy film készül Amanda Lear önéletrajzi regényéből. A díva fiatalkori énjét a német topmodell, Claudia Schiffer játszotta volna. A két sztár Amanda visszaemlékezései szerint egy étteremben találkozott. Claudia e szavakkal lelkendezett: „Imádtam a könyvedet, Amanda! Ki írta helyetted?” Az írói munkásságára büszke ex-diszkókirálynő nem késlekedett a frappáns válasszal: „Magam írtam, drágám. És Neked ki olvasta fel?” Ezek után a tervezett filmből persze nem lett semmi.
A fürdősó veszélyei. Mindenkitől bocsánatot kérek! Sajnos ez már megint Amerika.
Nyan cat
Nyan cat extended edition És, ha ez sem lenne elég:Nyan cat non-stop Előre is elnézést mindenkitől.
Elektrós macska: 234567 vagy 234560000000 az értéke
És ezekkel el lehet lenni mint pár DVD-s játékkal Sőt a hangulata is megvan.
Konkrét agyrém. Mi jöhet még ezután? Talán SP vagy FT féle mizu... :bummafejbe:
Papa és mama bemegy a gyerekük szobájába, és az ágyon egy szado-mazo újságot találnak. Pár másodpercig döbbenten állnak, majd a papa megszólal: − Szerintem ne verjük meg.
Kb. egy hete ez az ébresztési hangom a telón, ma cseréltem le, mert már nem bírtam tovább...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |