Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ez egy szó!? Bővebben: Link
![]()
Hehe tipikus Rokker vicc! :ördögvillaszmájli:
![]()
Az Ormánságban ez már a szebb házak közé tartozott. Nem volt kedvünk ott a helyszínen nevetni. Persze a "lavór" ezen is rajta van.
Azért erősen látszik a PS utómunka a képen. A véleményeddel sajnos egyetértek...
Sose értettem, hogy valakinek ennyi hulladék ideje legyen ilyeneket retusálni, de ettől függetlenül lol
![]()
Munkából, iskolából hazatérve édes a pihenés. Apuka Diszkóverit, Anyuka Paprita TV-t a gyerekek pedig Maxi Minit nézek.
![]() Idézet: „Hú micsodi?má nem értem elvesztettem a fonalat!meg kelk tenni de nem akarom?akarom de nem tehetem?mivan?ezt tanityák valahol?semmi értelme!” Szóval ... a face...n, Itt dőltem a kardomba...! Még jó hogy nincs? mert ezt nem írnám! Nagy az Isten... Csak kicsi a kerítés... ![]()
Erröl egy régi reklám jut eszembe:
-Ház Ház -Á doboz És mégegy a szerelővel beszéltem aki ezt a tipusu lavort telepiti , fotozniuk kell nekik mert avval bizonyitják hogy fel volt szerelve ugyanis másnap már a közeli piacon árulják a cuccot. Hmm a leleményesek.
Ezt vacsi közben találtam ki:
-Milyen pizzát kér a nőgyógyász egy fáradt nap után? -GOMBA NÉLKÜLIT ! (vagy CANDIDA NÉKÜLIT) ![]() ![]() ![]()
Két villanyszerelő ácsorog az állványon. Rászólnak egy arra járó öregasszonyra:
- Nénike, legyen szíves, adja már fel azt a piros drótot! A mamóka odaadja. - Köszönjük! Látod Józsi, mondtam én, hogy nulla, te meg jössz itt a hülyeségeddel, hogy fázis!
Hát én jelenleg egy ilyen háznak is örülnék, ha lenne.
Én ezt ismertem, korábbról, magyarul is. Íme:
A kis neutron bemegy a kocsmába és kér egy sört. Erre a csapos azt mondja neki: Sajnálom, neutronoknak nincs töltés!
- És azt tudjátok, tulajdonképpen hova is mennek azok az emberek, akik vonattal mennek kulturálódni?
- Sínházba. ![]()
Öcsike lélekszakadva zúdul be a zöldséges asszonyhoz, előkapja a céduláját, és hadarva olvasni kezdi:
-két kg krumpli, fél kg hagyma, egy fej káposzta, egy kg alma, és vigyázz mert a vén k***a az ujjával nyomja le a mérleget...! -Na gyerekek!Ma fogunk először számológéppel számolni. -Jaj de jó, jaj de jó!! -Pistike, mennyi 785849933 számológép meg 477548588 számológép? Nyuszika megy be a festékboltba: -Kérek egy ecetet! -Nyuszika, ez egy festékbolt, itt nem tartunk ecetet! -De én aszmontam hogy kérek egy ecetet! Hrrrrrr! -Nyuszi, fogd fel hogy nem tartunk ecetet! -Jó, akkor mászképp mondom: Kérek egy pamacot!
LEVÉL A SZŐKE NŐ ANYJÁTÓL ..
Kedves Lányom! Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk, ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni. Az új... házban minden nagyon szép é.........s jó....... Mosógép is van, bár nem működik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belőle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt. A múlt héten csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer meg négy napig. Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket, és beletettem őket a kabát zsebébe. Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból. A nővérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél. Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkás hordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották. Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik. Csókol szerető anyád . Ui.: Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva.
Egy járókelőt megállít az utcán egy ember:
- Elnézést, megmondaná, hogy hogyan jutok el a postára? - Az attól függ. Kocsival van? - Nem. - Akkor gyalog ![]()
Most találtam: Bővebben: Link
(Sajnos angol de szerintem így is élvezhető)
Úgy látszik a plakátragasztó is ember, ő is hibázhat
![]()
Temesvári egyetemista első évem alatt már három ilyet fotóztam le. Ha előkerülnek felteszem. Azért érdekes, hogy egy ekkora méretű plakátot nem vesznek észre ha hibáznak. Valaki kifizeti a felületet s akkor ezt kapja.
Szerintem ez is csak reklám fogás. Jobban felfigyel rá az ember. Mostanában jelentek meg a 45' ban döntött plakátok.Bővebben: Link
Miért ne? Az eredmény az, ami kérdéses.
![]()
Ez jut eszembe róluk.
- Te, Áron, tudod-e, mi az a vagánykodás? - Nem tudom. A székely földobja a baltát, alááll, és az utolsó pillanatban ugrik el a leeső fejsze alól. - Na látod Áron, ez a vagánykodás. Áron másnap a fiával megy ki az erdőre, gondolja "villant" neki egyet. - Fiam, tudod-e mi az a vagánykodás? - Nem tudom. Áron földobja a baltát, alááll, majd amikor el kellene ugrani megbotlik, és agyonüti a balta. A fiú egyedül megy haza. Otthon az anyja: - Apád hol van? - Még kinn vagánykodik az erdőben.
Azért annak a biciklisnek kicsit fájhat a nyaka reggelente amikor felkel
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |