Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   661 / 978
(#) kérdező válasza szamóca hozzászólására (») Jún 3, 2014 /

Béla hazamegy az orvostól és nagyon nyugtalannak tűnik.
- Mi a baj? - kérdezi a felesége.
- A doki azt mondta, hogy most már mindennap be kell vennem egy tablettát életem végéig.
- És? Sok embernek kell tablettát szednie egész életében!
- Tudom, de a doki nekem csak 4-et adott!
(#) usane válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 5, 2014 /

Hm. A 3W nem kevés egy kicsit?
Jól látom, hogy tepsire van szerelve?
A hozzászólás módosítva: Jún 5, 2014
(#) pucuka válasza usane hozzászólására (») Jún 5, 2014 /

Mér, jól mutat a tepsi vízműkékre festve. De az a kivezérlés jelző helye, egy kissé bizarr.
(#) nedudgi válasza nagym6 hozzászólására (») Jún 5, 2014 /

A hivatásos festők se jobbak. Antennacsatlakozó, telefoncsatlakozó sincs biztonságban tőlük. Erre még csak-csak fel lehet készülni leragasztással, de a zárnyelvekre már nem. Azt kaparhatod utánuk egy darabig...
(#) nagym6 válasza nedudgi hozzászólására (») Jún 5, 2014 /

Ezek szerint mindenhol így van ez. Én ezért menekülök előlük . Amit nagyon elintéztek nálunk, az a faredőny. Résnyire húzva, festék jól beeresztve az összekötő acél lemezekhez. Mire én azokat kikapartam. Régi emlék, azóta mindent én festek, falakat is. Nem ragad össze redőny, ajtózár, stb.
A hozzászólás módosítva: Jún 5, 2014
(#) jucsaba válasza nagym6 hozzászólására (») Jún 5, 2014 /

Valamikor , az egyik házinénim kisfia is szóbafestő volt , az anyuci megbízta a konyhaajtó lefestésével .
Mivel az ajtó feletti rücskös üveg is csúnyán festékes lett , azt is lefestette , az ajtó melletti konyhaszekrényre is jutott a festékből , így azt is le kellett festeni , mivel a szekrény pereméről a belsejébe is jutott a festékből , így a belsejét is le kellett festeni .
Szerencsére időben észhez kapott a néni , és kikapdosta a tányérokat ...

Nem járt jobban a másik ismerősöm sem , akinek a spicces pasija beépítette a konyhaszekrénybe a mikrót , mivel szélesebb volt mint a kétajtós szekrény egyik ajtaja , a másikból is kivágott egy kicsit , és mivel ilyen állapotban még egyenesen sem tudott fűrészelni , el lehet képzelni a végeredményt .
(#) peti333 válasza jucsaba hozzászólására (») Jún 5, 2014 / 1

Amikor a tanulót elküldi a szobafestő mester:
- Menj fiam, fesd le az ablakokat, amíg meszelek.
25 perc múlva
- A keretet is?
(#) mhatalyak hozzászólása Jún 5, 2014 /

Kezdő autószerelő... Vezérműszíjcsere
(#) Frankye válasza mhatalyak hozzászólására (») Jún 6, 2014 /

Mostanra már vérprofi. Kicserélte a szelepeket, a szelepüléseket, a hengerfejet,...
(#) vicsys válasza Frankye hozzászólására (») Jún 6, 2014 /

Szerintem először az autót kell kicserélni, majd ezt a gyereket egy okos kutyusra. Mindenki jobban járna...
(#) ha9pi.feri válasza mhatalyak hozzászólására (») Jún 6, 2014 /

A hozzá nem értés csak akkor okoz bajt, ha szorgalommal párosul.
(#) zolika60 válasza ha9pi.feri hozzászólására (») Jún 6, 2014 /

Amikor először láttam életemben "nyugati" autót közelről, így jártam majdnem én is. Levettem az 16D Kadettről a szíjat, aztán kezdtem keresni a jelöléseket amikor akartam felszerelni az újat. Mondjuk annyi sütnivalóm volt, hogy nem indítóztam rá így nem ment tönkre semmi. De egy napos kínlódásba került míg összetudtam rakni.
A hozzászólás módosítva: Jún 6, 2014
(#) nagym6 válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 6, 2014 /

Én sem állok neki ennek, pedig sok mást megcsinálok autómon. De vezérműszíjcsere után a motort kétszer kézzel körbeforgatva akadni fog, ha rosszul sikerült. A szelep a dugattyúval találkozik, észrevenni.
(#) zolika60 válasza nagym6 hozzászólására (») Jún 6, 2014 /

Az eset óta eltelt vagy huszonöt év, nagyrészt autószereléssel. Ma már nem okoz gondot semmilyen autón, de mostanában csak a sajátomat csinálom.
(#) Gery78 válasza vicsys hozzászólására (») Jún 6, 2014 /

És a kutyust jól megtanítani, hogy elkergesse a gyereket az autó közeléből, nehogy egy ujjal is hozzáérjen.
(#) usane válasza vicsys hozzászólására (») Jún 6, 2014 /

Szerintem az autószerelő nem értene egyet veled .
(#) Marko Ramiusz hozzászólása Jún 6, 2014 /

- Kisfiam, ágyban vagy még? - Benne, de kelek!
- Tudod, mi az a bigámia? - Mikor eggyel több feleséged van, mint kellene. - És a monogámia? - Ugyanez!
(#) vicsys válasza usane hozzászólására (») Jún 7, 2014 /

Így van most is! Főleg a műszaki vizsga előtt, amikor sorolja, hogy a benzinen kívül mit kellene kicserélni....
(#) zsoltee0001 válasza mhatalyak hozzászólására (») Jún 7, 2014 /

Én inkább azon röhögök, egy viccnek szánt kérdést hányan vesznek véresen komolyan
(#) Frankye válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Jún 7, 2014 /

Sajnos, korántsem biztos, hogy viccnek szánt kérdés... Nagy az Isten állatkertje, de nagyobb baj, hogy a kerítése túl alacsony.
(#) Csupasz válasza Frankye hozzászólására (») Jún 7, 2014 /

Ez egy nagy igazság!
(#) mikrokapcsolo hozzászólása Jún 8, 2014 / 1

1.jpg

(#) szamóca hozzászólása Jún 9, 2014 / 1

(#) mikrokapcsolo válasza szamóca hozzászólására (») Jún 9, 2014 /

Ezt miben találtad? o.O
(#) vicsys hozzászólása Jún 12, 2014 /

(#) kérdező hozzászólása Jún 13, 2014 /

Megáll az ész...
Bővebben: Link
(#) nagym6 válasza kérdező hozzászólására (») Jún 13, 2014 /

Zseniális az elv, hogy nekem nem jutott eszembe . De én ezt továbbfejlesztem, felnyomom a frekvenciát addig, míg az amperszám nulla lesz, nem fogyaszt. Illetve amíg az amperszám nulla alá megy, ekkor gondolom ingyenenergia keletkezik.
(#) mikrokapcsolo válasza nagym6 hozzászólására (») Jún 13, 2014 /

Ez tévedés! Ha az amperszám nulla akkor van ingyenenergia. Ha tovább tolod a frekit, s ezzel csökkented az amperszámot, azaz már negatívban vagyunk, akkor a szolgáltató fizet neked! Ez így van, lehet kipróbálni. Ha bejön a módszerünk, részesedést is kérek, ha nagyooon nem megy a dolog, akkor Én itt sem voltam.
(#) nagym6 válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Jún 13, 2014 /

Valóban, igazad van. Már csak a szolgáltatónak kell megmagyarázni, hogy fizessen nekem, mert visszatermelek a nagyobb hálózati freki miatt. Előfordulhat, hogy nem hiszi, ez lesz a neheze.
(#) kérdező válasza nagym6 hozzászólására (») Jún 14, 2014 /

Komolyan, ajánlani fogok egy ilyet a MÁV-nak. Lehet, hogy már a villamosítás a múlté, mert majd tesznek a V43-ra egy gombelemet, + ilyet. Nem lesz szükség felsővezetékre se, de ha van nem baj, mert menet közben még vissza is táplál majd. Még a végén nagyobb lesz így a bevétel, mint a menetjegyekből.

Nagy baj az agybaj, de ha már megvan, nem baj. (A gyakori kérdések.hu-ra gondolok.)
Következő: »»   661 / 978
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem