Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Béla hazamegy az orvostól és nagyon nyugtalannak tűnik.
- Mi a baj? - kérdezi a felesége. - A doki azt mondta, hogy most már mindennap be kell vennem egy tablettát életem végéig. - És? Sok embernek kell tablettát szednie egész életében! - Tudom, de a doki nekem csak 4-et adott!
Hm. A 3W nem kevés egy kicsit?
Jól látom, hogy tepsire van szerelve? A hozzászólás módosítva: Jún 5, 2014
Mér, jól mutat a tepsi vízműkékre festve. De az a kivezérlés jelző helye, egy kissé bizarr.
A hivatásos festők se jobbak. Antennacsatlakozó, telefoncsatlakozó sincs biztonságban tőlük. Erre még csak-csak fel lehet készülni leragasztással, de a zárnyelvekre már nem. Azt kaparhatod utánuk egy darabig...
Ezek szerint mindenhol így van ez. Én ezért menekülök előlük . Amit nagyon elintéztek nálunk, az a faredőny. Résnyire húzva, festék jól beeresztve az összekötő acél lemezekhez. Mire én azokat kikapartam. Régi emlék, azóta mindent én festek, falakat is. Nem ragad össze redőny, ajtózár, stb.
A hozzászólás módosítva: Jún 5, 2014
Valamikor , az egyik házinénim kisfia is szóbafestő volt , az anyuci megbízta a konyhaajtó lefestésével .
Mivel az ajtó feletti rücskös üveg is csúnyán festékes lett , azt is lefestette , az ajtó melletti konyhaszekrényre is jutott a festékből , így azt is le kellett festeni , mivel a szekrény pereméről a belsejébe is jutott a festékből , így a belsejét is le kellett festeni . Szerencsére időben észhez kapott a néni , és kikapdosta a tányérokat ... Nem járt jobban a másik ismerősöm sem , akinek a spicces pasija beépítette a konyhaszekrénybe a mikrót , mivel szélesebb volt mint a kétajtós szekrény egyik ajtaja , a másikból is kivágott egy kicsit , és mivel ilyen állapotban még egyenesen sem tudott fűrészelni , el lehet képzelni a végeredményt .
Amikor a tanulót elküldi a szobafestő mester:
- Menj fiam, fesd le az ablakokat, amíg meszelek. 25 perc múlva - A keretet is?
Kezdő autószerelő... Vezérműszíjcsere
Mostanra már vérprofi. Kicserélte a szelepeket, a szelepüléseket, a hengerfejet,...
Szerintem először az autót kell kicserélni, majd ezt a gyereket egy okos kutyusra. Mindenki jobban járna...
A hozzá nem értés csak akkor okoz bajt, ha szorgalommal párosul.
Amikor először láttam életemben "nyugati" autót közelről, így jártam majdnem én is. Levettem az 16D Kadettről a szíjat, aztán kezdtem keresni a jelöléseket amikor akartam felszerelni az újat. Mondjuk annyi sütnivalóm volt, hogy nem indítóztam rá így nem ment tönkre semmi. De egy napos kínlódásba került míg összetudtam rakni.
A hozzászólás módosítva: Jún 6, 2014
Én sem állok neki ennek, pedig sok mást megcsinálok autómon. De vezérműszíjcsere után a motort kétszer kézzel körbeforgatva akadni fog, ha rosszul sikerült. A szelep a dugattyúval találkozik, észrevenni.
Az eset óta eltelt vagy huszonöt év, nagyrészt autószereléssel. Ma már nem okoz gondot semmilyen autón, de mostanában csak a sajátomat csinálom.
És a kutyust jól megtanítani, hogy elkergesse a gyereket az autó közeléből, nehogy egy ujjal is hozzáérjen.
Szerintem az autószerelő nem értene egyet veled .
- Kisfiam, ágyban vagy még? - Benne, de kelek!
- Tudod, mi az a bigámia? - Mikor eggyel több feleséged van, mint kellene. - És a monogámia? - Ugyanez!
Így van most is! Főleg a műszaki vizsga előtt, amikor sorolja, hogy a benzinen kívül mit kellene kicserélni....
Én inkább azon röhögök, egy viccnek szánt kérdést hányan vesznek véresen komolyan
Sajnos, korántsem biztos, hogy viccnek szánt kérdés... Nagy az Isten állatkertje, de nagyobb baj, hogy a kerítése túl alacsony.
Ezt miben találtad? o.O
Megáll az ész...
Bővebben: Link
Zseniális az elv, hogy nekem nem jutott eszembe . De én ezt továbbfejlesztem, felnyomom a frekvenciát addig, míg az amperszám nulla lesz, nem fogyaszt. Illetve amíg az amperszám nulla alá megy, ekkor gondolom ingyenenergia keletkezik.
Ez tévedés! Ha az amperszám nulla akkor van ingyenenergia. Ha tovább tolod a frekit, s ezzel csökkented az amperszámot, azaz már negatívban vagyunk, akkor a szolgáltató fizet neked! Ez így van, lehet kipróbálni. Ha bejön a módszerünk, részesedést is kérek, ha nagyooon nem megy a dolog, akkor Én itt sem voltam.
Valóban, igazad van. Már csak a szolgáltatónak kell megmagyarázni, hogy fizessen nekem, mert visszatermelek a nagyobb hálózati freki miatt. Előfordulhat, hogy nem hiszi, ez lesz a neheze.
Komolyan, ajánlani fogok egy ilyet a MÁV-nak. Lehet, hogy már a villamosítás a múlté, mert majd tesznek a V43-ra egy gombelemet, + ilyet. Nem lesz szükség felsővezetékre se, de ha van nem baj, mert menet közben még vissza is táplál majd. Még a végén nagyobb lesz így a bevétel, mint a menetjegyekből.
Nagy baj az agybaj, de ha már megvan, nem baj. (A gyakori kérdések.hu-ra gondolok.) |
Bejelentkezés
Hirdetés |