Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Meghajlok. Az eredeti jelentését nem ismertem.
Nem is csak az okoseszközökkel figyelnek minket.
Zsákbamacska ingyen elvihető. A szomszédé, csak unom a nyervogását. A szomszédét is.
(A másik két maccs az enyém, maradnak.)
Még mielőtt szó érné a ház elejét és magyarázkodnom kéne,ma képen egy két kilós zsákocska rizs van.
A hozzászólás módosítva: Jan 21, 2021
Szerintem nem kellett volna magyarázkodnod, ugyanis ez itt a vicces topik.
Ha már macskák... Bővebben: Link
Ilyen hidegben, inkább pálinkával lenne jobb bevenni.
Igen!
A pultnál lehessen kérni, hogy mivel higítsák!
A pálinkát higítani? Oltasd be magad, mielőtt inni szeretnél.
Üdv!
Nem a pálinkát, a sört szokás "hígítani" keverttel (mondjuk).
Orvos látott már ???
Gyorsan mutasd meg magad, mert benned is mocorog valami ...
Akkor a vodka, vagy a whisky fogyna gyorsabban ?
Esetleg mint a Láthatatlan légióban a Kvőrens nevű dán őrvezető:
Két deci vörösbor, három deci rummal higítva...
Pálinka! Az általad említettek meg sem említendők (<50 % pancs).
A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2021
Nono! Volt már "szerencsém" 60%-os Jamaica-rumhoz! (Nagyon finom!!!)
Létezik 80% -os DOC rum. Tisztán nem hiszem, hogy "élvezhető", de koktélokhoz kiváló !
Egyszer biztosan élvezhető! Aztán van "STROH" is (Austria), teában kiváló!
Na, mégegy ...
Te is "hamisítanád" a szeszt !
Székely gyerek az apjának:
-Apám! Főztem pálinkát, 38 fokos lett! - mire az öreg: -Lázad van fiam, nem pálinkád.
Tatrateát ittam már 67%-osat (meg a gyengébbekből is), piszok finom, de amikor megittad pár másodpercig az utánégető még perzsel. Van belőle 72%-os is!
Valamikor a középsuliban (4. második félévében ) koleszos szobai hűtőnkben volt egy ilyen 80%os rumos üveg ... . Lassan fogyott ... pedig jártunk rá páran
"Porto Rico" Húú egyszer csúnyán "összevesztem" vele! Két napig csak vegetáltam!
A Rum "szagától" még ma is eszembe jut,nem bírom meginni (igaz nem is akarom) Remélem jól írtam a nevét.... Mondjuk ennek már legalább 35 éve... A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2021
Még a középsuliban voltak "zenés bulik". Ezeken az alkalmakon, mindent összekevertünk mindennel. Egyszer vegyes pálinkát rummal. Alig bírtam a belépő árát kiszedni a pénztárcámból belépéskor... . Azt a másnapi fejfájást soha nem feledem, pedig ennek már csaknem 20 éve.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |