Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » ZC-18 kazán
 
Témaindító: szabó valéria, idő: Feb 3, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   33 / 33
(#) macera2 válasza VIM hozzászólására (») Kedd, 0:14 /
 
Ha WD helyett szilikonos zsírt használok, akkor megáll. Egyébként azért kezdtem a "polírozást", mert azt tapasztaltam, hogy bizonyos beállításnál -elforgatás esetén-, nem csúszik olyan simán. Mintha egy kis akadás lenne valahol a közép tájon. Vagy mintha egy kis görbület lett volna a rúdba? Ez szűnt meg polírozás után. Tolómérővel század milliméteres eltéréseket mértem. De lehet, hogy az csak a tolómérő bizonytalansága volt.
A hozzászólás módosítva: Kedd, 0:15
(#) macera2 válasza vision61 hozzászólására (») Sze, 18:37 /
 
Lassan, de bizonytalanul, haladok az összeszereléssel. Új gumimebrán, WD40 átcserélve szilikonos zsírra. Az írás szerint, így a „gáztömítés” is rendben.
Ahol elakadtam az az, hogy az a csavar, ami képen látható Al cső végét rögzítené az UFO-hoz, szökésben. Nem találom! Ez a cső vinné a gázt a gyújtólánghoz. Holnap ez ügyben ismét meglátogatom az általad ajánlott céget. De ha nem tudom beszerezni a szükséges csavart, akkor a zsugorcső-hőlégfúvós megoldás elfogadható?
(#) vision61 válasza macera2 hozzászólására (») Sze, 19:08 /
 
Én a fotó alapján úgy látom, hogy letört egy darab a csőből. A zsugorcsőnek itt semmi keresnivalója nincs, hacsak nem akarod lerobbantani a készüléket a falról.
(#) macera2 válasza vision61 hozzászólására (») Sze, 19:17 /
 
Teljesen jól látod. Mikor kiszereltem az UFO gázos részét, akkor történt. A csavarra is emlékszem. Egy kis teflonnal is körül volt tekerve. El is pakoltam, csak nem tudom hova. Akkor végső esetben, zsugorcső helyett valami tömítő paszta? .
(#) Gafly válasza macera2 hozzászólására (») Sze, 20:49 /
 
Én inkább megkeresném azt a "szent teflonos csavart".
Következő: »»   33 / 33
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem