Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
De legalább nem sokkal adják drágábban mint üzletben az újat
Lesz vasárnap ingyen vihetős asztal?
Ha nem, akkor nem viszek semmit...
A novemberin-decemberin sokkal jobb volt a felhozatal! Persze kérdés, kinek mi a szemét. Aki pl. öreg műsorvevőket restaurál, annak az LDMOS fetes UHF TV-adófiókok a lomok
Holnap Puskás börze a Kőrösi Kulturális Központban.
Vagy hívhatjuk Kőrösi börzének is
Majd számoljatok be, hogy milyen volt.
2023 RT évkönyv az látatlanból nem lesz, sajnos.
Egy közepes börze volt.
2023-as RT évkönyv természetesen nem volt, mástól is hallottam, hogy nem jutott neki évkönyv. A Rádiótechnikától még nem válaszoltak a levelemre.
Jó volt! Amit kerestem, találtam kedvező áron, RF csatlakozós Lacinál is bevásároltam.
Messziről érkező vidékieknek szívás, mert mire ideérnek 10-fél 11 felé, már sokan elkezdenek pakolni.
Annó még a csepeli Burabun befelé menet hallottam a következő tanulságos párbeszédet, két árús között:
- Pakoljunk? - Ja... Ebből örök időre levontam azt, hogy aki későn kel, annak ló...
Szia! Mikorra érdemes menni? (kipakolás, stb..)
Legközelebb nem lőnétek 1-2 képet? Kedvcsinálónak
7-8 ó körül, addigra nagyjából kipakolnak és még nincs kimazsolázva. (febr. 4.)
A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2023
Rádióamatőr találkozó előzetes információ.
2023.03.26. Vasárnap, Csorváson a szokott helyen a művelődési házban tartjuk a találkozót. Mindenkit szeretettel várunk. Csorvás Petőfi utca 12. Érdeklődni: Szente Károly /HG8JG/ +36 20 327-1856 telefonon.
Nem kell kapkodni, 8 előtt úgyse engednek be. De célszerű akkorra menni, kipakolás után lemazsolázni a jó cuccokat.
Nem volt egy nagy durranás, 2 rövid sor asztal a galérián, semmi különlegesség és elviselhetetlen csatornaszag az épületben!
Lehet hogy megköveznek érte de sajnálom az időt amit rászántam...
Sziasztok.
Debrecenben volt március hónapban tavaly egy börze, esetleg valaki tudja hogy meg lesz-e az szervezve idén?
Egy kis helyi reklám.
Lehet hogy frissíteni kellene a sárga kiemelést, esetleg erre (vagy másra) hivatkozva.
Ha kitaláltuk hogy mi a jó link és szöveg, akkor már tényleg csak egy klikkelés.
Megyek Reggel 8-kor kezdődik, ezt mondta az szervező, akkorra jönnek nyitni is.
Szuper volt, mert sok ismerőssel tudtam ismét beszélgetni.
Lőrincibe megyek legközelebb
Osztopáni rádióamatőr találkozó és börze. Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |