Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Sziasztok!
Hétvégén HAM RADIO találkozó és börze Friedrichshafenben. Üdv: Gabor
Sziasztok. Bocsánat hogy iderondítok, hátha olvassa az illető.
Valakivel még a Lőrinci börzén beszéltem hogy hatvan környékén él és árul csöveket és készülékeket de elvesztettem a kontaktot felé sajnos. Keresném az illetőt ha esetleg valaki tudja kiről lehet szó az is nagy segítség, nem szeretném hogy becsapva érezze magát hogy nem keresem a megbeszéltek után. Válaszokat és minden segítséget előre is köszönök!
Szerintem -
lacibacsi Keresd Takács lászló
Sziasztok!
Szándékomban áll elmenni a következő kőbányai börzére (szept.9), de sehol nem találok róla részletesebb infót, pl. hogy lehet árusítani kacatokat, stb. Nagyon HAM-ra van hangolva, vagy egyéb dolgok is előfordulnak? Meddig szokott tartani? Kösz, üdv!
Szia!
Hát, azért ne egy BURBU-t várj... A szokásos emberek vannak ott is... Asztal, infó itt:Bővebben: Link
Szent Habakuk!
Ez ekkora? Lehet, hogy bemelegítésnek inkább elmegyek Szarvasra, amúgy is szülőföldem...
Szia!
Legutöbb a nagy teremben volt kb 15 árus.. összesen max 20.. a kép az nem Kőbánya.. inkább Friedrichshafen
Szerintem most még ne akarjál árulni, hanem csak áldozd rá azt 800 Ft-ot, és nézd meg.
Tőletek tömegközledéssel is egyszerűen elérhető (már ha elértél egy buszt ).
Egy kis infó:
Rádióamatőr találkozó előzetes információ. 2024.03.24. Vasárnap, Csorváson a szokott helyen a művelődési házban tartjuk a találkozót. Mindenkit szeretettel várunk. Csorvás Petőfi utca 12. Érdeklődni: Szente Károly /HG8JG/ +36 20 3271nyolcas56 telefonon. Add tovább! e-mail: ***.***.** E-mail címet ne! A hozzászólás módosítva: Jan 10, 2024
Moderátor által szerkesztve
Nosztalgia rádiós börze is lesz, együtt az amatőr-börzével egy helyen.
Igyekszem én is, Granpa és Gery78 kérdéses holnap.
Hiányoztatok is nagyon (ámbár tíz előtt már végeztem is a körbenézéssel, ami azért meglehetősen korai időpont, van aki olyankor még fel sem kel).
Sziasztok! Lőrinci börzére kik várhatóak?
Én megyek.
Pl. én.
99% megyek.
Én ha megyek, akkor Osztopánba megyek, mert ott még nem voltam, Lőrincibe meg többször is.
De igen nagy valószínűséggel maradok otthon, mert egyedül sok kedvem nincsen.
Majd írjátok meg milyen volt Osztopán, esetleg néhány kép is jöhet.
Pénteken és szombaton Abonyban rádióamatőr találkozó.
Szombaton börzenap. Abonyi rádióamatőr találkozó A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2024
Itt is lesz holnap
A Makói Rádióamatőr Klub a XXXII. Délkelet-határ menti Nemzetközi Rádiós Találkozóra 2024. július 20-én, szombaton várja vendégeit. Helye Makó, Marospart, "Zöld Ház". A rádiós találkozó Makó város közelében, a Maros folyó jobb partján, egy festői környezetben levő un. "Zöld Házban" és környékén kerül megrendezésre. GPS: 46.197665N 20.474508E Google térkép. <QTH lokator=KN06FE65WK></QTH>. Belépődíj 500 Ft (Hölgyeknek és gyerekeknek ingyenes) Útbaigazítás A találkozó napján útbaigazítás a makói HA8RUD (RU730 439,125/431,525 MHz C4FM/FM CTCSS 131,8 Hz) átjátszón, illetve a szimplex V42 (S21 145,525 MHz) frekvencián. Tel: +36 30 491 6345. Információ kérhető minden makói amatőrtől. Megközelítése ZoldHaz utvonal.jpg ZoldHaz terkep vazlat.gif Közúton, személygépkocsival A 43.számú főút keresztezi a várost. A keleti irányból (Nagylak, M43 autópálya) érkező haladjon a városközponton keresztül ezen az úton egyenesen Szeged irányába a „Gőzmalom” utcáig. A szegedi (nyugati) irányából érkező a Maros hídon áthaladva hajtson be a városba, majd a "Lidl" áruházat elhagyva hajtson el a közeli „Gőzmalom” utcáig. Forduljon be ezen az utcán, és a második keresztezésnél forduljon jobbra, a „Liget” utcára. Lásd a mellékelt térképvázlatot. Haladjon tovább a Maros folyóig, áthaladva a folyó töltésén levő vasúti átjárón. A cél ennek az útnak a végén van. Autóbusszal: (Országos autóbusz menetrend) Autóbusszal Szeged felől a Makó, Kölcsey utca megállónál kell leszállni. Más irányból érkezőknek az autóbusz pályaudvaron a Szeged felé induló buszokra kell szállni és a Makó Kölcsey utca megállónál kell leszállni. A megállótól a találkozó helyszíne 25 perces séta (2 km). A buszpályaudvarról gyalog: Széchenyi tér, Szegedi utca, az árvízvédelmi töltésen át a "Zöld Házig" vezető úton kb 50 perc séta (4 km).
Egy kis infó:
Augusztus 20. Osztopáni találkozó/börze Tallián-kastély - Osztopán - KASTELYOK.COM A kastély udvarában, szabadtéren tartják, ételről és italról mindenkinek érdemes gondoskodnia előre. Ezen a környéken sajnos ez az egyetlen találkozó. Általában 7:30-kor már érkeznek az emberek. Felvilágosítást 70 381 9615 Természetesen idén is tervezek menni. 30 576 6598
Elvileg szeptember 14-én BURABU a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban.
Ok. Majd telefonra küld el a jelenleg használt mail címedet, hogy ott tudjunk egyeztetni.
Nem a Bánya utcai bezárt suliban, ahol tavaly?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |